Missie en Visie

Onze Missie

Ons streven is om als ervaren bungalowspecialist de beste deals en service te bieden aan onze gasten die hierdoor voorkeur krijgen om hun dierbare vrije tijd te besteden via ons.

Onze Visie

Met meer dan 550 bungalowparken zijn wij marktleider op het gebied van korte en langere bungalowvakanties. BungalowS.nl is onderdeel van Bookit, net als Weekendjeweg.nl. Met bijna een miljoen passagiers en meer dan 2.000 hotels in de Benelux, Frankrijk en Duitsland is deze reissite specialist op het gebied van korte hotelvakanties. Tussen 2004 en 2008 zijn wij met Weekendjeweg.nl 4 keer tot Website van het Jaar verkozen en daar zijn wij trots op. Wij willen u het vertrouwen en garantie geven om van een weekend, midweek of week weg een ware belevenis te maken. Met 65 medewerkers werken wij aan de beste service en deals. Hierbij wordt service verleend vóór het maken van een reservering, tijdens, maar ook ná het verblijf. Een tevreden gast is voor ons erg belangrijk. Dit willen wij bereiken door te luisteren naar de gast, verwachtingen te overtreffen en in te spelen op veranderingen. De medewerkers van ons Service Centre staan 7 dagen per week klaar om u te helpen.

Terug
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.