Over onze gast beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat u uw tips en ervaringen over uw korte vakantie kunt delen met andere gasten. Daarnaast horen wij ook graag de punten die wij of de bungalowparken kunnen verbeteren. Daarom sturen wij u na terugkomst een enquête waarin u deze ervaringen, tips en opmerkingen kwijt kunt.

Wij zullen beoordelingen nooit aanpassen of verwijderen. Uitzonderingen hierop zijn reacties puur uit vandalisme of waar discriminatie, racisme, obsceen taalgebruik en andere onethische zaken in voorkomen. Hierin worden woorden vervangen of anders, altijd in overleg met de gast, verwijderd.

Waaruit bestaat het eindcijfer?

U beantwoordt een aantal vragen waarmee u de volgende 5 onderdelen beoordeelt:

Het totaalcijfer op de website

Aangezien de kwaliteit van een bungalowpark kan verbeteren of verslechteren is het totaalcijfer gebaseerd op minimaal 5 beoordelingen van de afgelopen 365 dagen. Zijn er minder dan 5 beoordelingen in het afgelopen jaar dan wordt het cijfer en de beoordelingen niet getoond. Oudere beoordelingen blijven wel staan maar wegen niet meer mee in het totaalcijfer getoond bij het bungalowpark.

Wanneer staat mijn beoordeling op de site?

Vanaf 5 beoordelingen tonen wij de cijfers en reacties op BungalowS.nl. Het eindcijfer en de cijfers van de 5 onderdelen zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen.

Uitzonderingen

Er zijn uitzonderingen waarbij een bungalowpark volledig opnieuw beoordeeld dient te worden. Bijvoorbeeld wanneer een bungalowpark wordt overgenomen of wanneer het volledige bungalowpark is gerenoveerd. Hierbij kijken we per geval of beoordelingen voor die datum worden verwijderd.

Terug
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.