Landal Village l'Eau d'Heure

Rue du Bois du Four 7A 6440 , Overig Belgie · Belgie

Pluspunten:
- Aan het grootste stuwmeer van België: Lac de la Plate Taille
- Aquacentre met wellness ruimte
- Indoorspeelplaats
- Aangelegd strand met pier en horeca uitgiftepunt
- Uitgestrekt bosgebied met mountainbike-, wandel- en fietsmogelijkheden

Landal Village l'Eau d'Heure
Elke dag zit vol met leuke dingen in Landal Village l'Eau d'Heure. U kunt er vissen, kanoën, surfen of stand-up paddelen. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf de pier of het strand.

Ligging van Landal Village l'Eau d'Heure
Landal Village l'Eau d'Heure, gelegen in het plaatsje Froidchapelle in Wallonië, biedt u alles voor een afwisselende vakantie op een zeer compleet park. Dankzij de ligging direct aan een uitgestrekt meer is deze locatie een paradijs voor watersportievelingen.

Faciliteiten van Landal Village l'Eau d'Heure
In het Aquacentre (tegen betaling) kunt u heerlijk ontspannen in de wellnessruimte met o.a. sauna's en jacuzzi. Het park beschikt daarnaast over vele faciliteiten voor jong en oud. De kinderen vermaken zich uren op de airtrampoline, in de indoorspeelplaats of in de gamezone met o.a. een biljart en tafelvoetbal. Ga met het gezin midgetgolfen of soccergolfen. Sportievelingen kunnen een balletje slaan op de squashbaan of buiten op de hardcourt tennisbanen (tegen betaling). Er zijn daarnaast genoeg mogelijkheden voor de watersporter; zeilen, waterskiën, windsurfen of duiken behoren tot de mogelijkheden.

Eten en drinken bij Landal Village l'Eau d'Heure
Voor het stillen van de lekkere trek kunt u op het park alle kanten op. Wakker worden met de geur van verse broodjes van de broodjesservice. 's Middags trakteert u zichzelf op een ijsje en 's avonds een heerlijke spies van de grill bij Rotiss'heure. Liever een avond op stap? In de omgeving van het park zijn leuke restaurants te vinden. Voor ieder zijn smaak.

Omgeving van Landal Village l'Eau d'Heure
De omgeving van Landal Village l'Eau d'Heure nodigt het hele jaar door uit om ontdekt te worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wandeling door de bossen van Rance of een ontdekkingstocht door één van de grotten in de buurt? Ook zijn er in de omgeving volop fietsmogelijkheden. Voor een dagje uit is een bezoek aan de culturele stad Mons de moeite waard. De allerkleinsten verrast u met een uitje naar Pretpark Plopsa of een bezoek aan Walibi in Waver. 

Faciliteiten

Wellness/Spa
Fietsverhuur
Restaurant
Supermarkt
Speeltuin
Speelparadijs binnen
Broodjesservice
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

Landal Village l'Eau d'Heure Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons bungalow 4C Bungalow

Geschakelde comfort bungalow, oppervlakte ca 70 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard, radio-/cd-speler, HiFi met...

vanaf
€ 250,70
4-persoons bungalow 4C

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

4-persoons bungalow 4L1 Bungalow

Luxe vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca 80 m2.  Gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek. Open haard,...

vanaf
€ 280,70
4-persoons bungalow 4L1

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Bedden opmaken Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

4-persoonsbungalow 4L2 Bungalow

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 80m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen televisie, open haard en bluetooth radio...

vanaf
€ 266,30
4-persoonsbungalow 4L2

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Bedden opmaken Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoons bungalow 6C2 Bungalow

Vrijstaande comfort bungalow, oppervlakte ca 80 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard en flatscreen-tv....

vanaf
€ 265,70
6-persoons bungalow 6C2

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoons bungalow 6C1 Bungalow

Geschakelde comfort bungalow. Oppervlakte ca. 80 m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Open haard, radio-/cd-speler, HiFi met...

vanaf
€ 255,70
6-persoons bungalow 6C1

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

6-persoons bungalow 6CE Bungalow

Vrijstaande comfort woning. Oppervlakte. ca. 115 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard, radio-/cd-speler, DVD-speler,...

vanaf
€ 342,30
6-persoons bungalow 6CE

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

8-persoons bungalow 8C1 Bungalow

Geschakelde comfort woning. Oppervlakte ca.110 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard flatscreen tv, radio-/cd-speler...

vanaf
€ 393,90
8-persoons bungalow 8C1

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

10-persoonsbungalow 10L1 Bungalow

Vrijstaande bungalow. Opp. ca. 140m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen televisie, allesbrander en bluetooth radio...

vanaf
€ 486,50
10-persoonsbungalow 10L1

Totaalprijs obv 10 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak , Bedden opmaken Toeristenbelasting , Bedlinnen , Reserveringskosten
info & prijs

Landal Village l'Eau d'Heure Belangrijk te weten

- Indien u een boeking gemaakt heeft voor Landal GreenParks via Bungalows.nl, dan zijn de algemene voorwaarden van Landal GreenParks van toepassing, zie: www.landal.nl/over-landal/algemene-voorwaarden.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 7,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

- Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag, tijdens het reserveren opgeven.

- Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Algemene voorwaarden

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

- Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via Bungalows.nl. Neem hiervoor contact op met Landal Business Line.

- Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. Bungalows.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 50,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Landal GreenParks accepteert geen boekingen langer dan 3 weken achter elkaar. Wilt u een boeking maken voor 3 weken of langer dan dient u contact op te nemen met Landal GreenParks. 

Annuleren & wijzigen

- Voor het wijzigen van een reservering gelden de wijzigingsvoorwaarden van Landal GreenParks.

- LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten). Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

- Voor het wijzigen van een reservering berekent Landal GreenParks € 25,- wijzigingskosten.

Check-in & check-out informatie

- Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Betalen

- Als u voor een Landal GreenParks boeking een giftcard van Weekendjeweg.nl wenst in te wisselen, dan kunt u de code tijdens het boeken invoeren. Bungalows.nl zal de waarde van de ingewisselde giftcard (achteraf) aan u overmaken. U dient wel het volledige bedrag op de factuur van Landal GreenParks aan hen over te maken (zonder aftrek van de waarde giftcard).

Parkinformatie

- Het is mogelijk dat sommige faciliteiten buiten het hoogseizoen beperkt open zijn (dit geldt o.a. voor: sauna, tennisbanen en squashbanen). Tijdens de maanden juli en augustus is er een recreatieprogramma. 

- Elke maandag is het Aqauacentre gesloten, met uitzondering van de vakantieperiodes. Op feestdagen is het Aquacentre gesloten.

- Het Aquacentre is in eigendom van de gemeente. Openingstijden zijn wisselend. Eventuele afwijkingen en/of wijzigingen onder voorbehoud. 

- Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

- Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig. 
Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

- Door een technisch issue kan het zijn dat tijdens het boeken en op uw bevestiging van Bungalows.nl staat aangegeven dat uw reservering voor Landal GreenParks inclusief opgemaakte bedden is. Dit is niet altijd het geval. Wanneer u een standaard of comfort (C) bungalow geboekt heeft, is uw reservering altijd zonder opgemaakte bedden.

 

alles tonen minder tonen

Landal Village l'Eau d'Heure Faciliteiten

Landal Village l'Eau d'Heure Foto's

Landal Village l'Eau d'Heure Park op de kaart

Locatie Landal Village l'Eau d'Heure
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Village l'Eau d'Heure Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.