FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Uw zoekopdracht

  • Keten: Zilverberk

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Zilverberk

Resultaten: 1 t/m 14
Pagina   1
Sorteer op
Appartementen Californie
Appartementen Californie

De Koog/Texel, NL-Noord-Holland

In het bos en vlakbij zeehondenopvangcentrum EcoMare

Ligging van Appartementen Californie In het grootste bosgebied van Texel vindt u de Appartementen Californie, nabij het toeristische…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons appartement 1

  
4-persoons appartement 1

Deze appartementen zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van het complex en bereikbaar via de lift.
Woonkamer met TV radio, CD en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Balkon.

 

4-persoons appartement 2

  
4-persoons appartement 2

Deze appartement zijn gelegen op de begane grond van het complex.
Opp. ca 65m2. Woonkamer met TV radio, CD en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. In n van de slaapkamers is een tweede TV aanwezig. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons appartement 3a

  
4-persoons appartement 3a

Deze appartementen zijn gelegen op de 1e verdieping van het complex en bereikbaar via de lift.
Woonkamer met TV radio, CD en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoons aupingbedden en TV. En slaapkamer is voorzien van een aparte douche en wastafel. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Balkon.

 

4-persoons appartement 3b

  
4-persoons appartement 3b

Deze appartementen zijn gelegen op de 2e verdieping van het complex en bereikbaar via de lift.
Woonkamer met TV radio, CD en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Slaapkamer met twee 1-persoons aupingbedden en TV. Verdieping bereikbaar via trap: Slaapkamer voorzien van twee 1-persoons aupingbedden, TV, aparte douche en wastafel. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Balkon.

 

4-persoons appartement 4

  
4-persoons appartement 4

Deze appartementen zijn gelegen op de begane grond van het complex.
Opp. ca. 65m2.Woonkamer met TV radio, CD en DVD-speler, zit-en eethoek. Openslaande deuren naar het terras. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet.Twee slaapkamers met twee 1-persoons aupingbedden en TV. En slaapkamer is voorzien van een aparte douche en wastafel. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Terras met tuinmeubilair.

 

4-persoons appartement 5 A (sauna)

  
4-persoons appartement 5 A (sauna)

Deze hoekappartementen van ca. 80m2 zijn gelegen op de 1e verdieping van het complex en bereikbaar via de lift.
Woonkamer met TV radio, CD- en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Sauna. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Balkon.

 

4-persoons appartement 5 B

  
4-persoons appartement 5 B

Deze appartementen van ca. 85m2 zijn gelegen op de begane grond van het complex.
Woonkamer met TV radio, CD- en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Sauna. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet. Terras en tuin.

 

4-persoons appartement 6

  
4-persoons appartement 6

Deze hoekappartementen van ca. 85m2 zijn gelegen op debegane grond van het complex.
Woonkamer met TV radio, CD- en DVD-speler, zit-en eethoek. Open keuken met koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met whirlpool, ligbad, douche, wastafel en toilet. Sauna en bubbelbad. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden (Aupingbedden) en TV. En slaapkamer beschikt over een aparte douche. De inrichting van de accommodaties verschilt onderling. Huisdieren zijn niet toegestaan. De appartementen zijn rookvrij. U kunt 1 auto bij de accommodatie parkeren. De appartementen beschikken over internet.

Vakantiepark Sallandshoeve
Vakantiepark Sallandshoeve

Nieuw Heeten, NL-Overijssel

Vlakbij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

Pluspunten: - Vlakbij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug - Het park is mooi gelegen aan de voet van de Holterberg - Neem een duik…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Type IJssel

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons bungalow Type IJssel

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Volledig ingerichte keuken. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Bij de meeste bungalows is er parkeergelegenheid voor max. 1 auto.

 

4-persoons bungalow Type IJssel Comfort

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons bungalow Type IJssel Comfort

Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. De keuken beschikt over een vaatwasser en magnetron. Twee slaapkamers waarvan n gelegen op de begane grond. De slaapkamer op de eerste verdieping beschikt over twee 1-persoonsbedden (boxspring). Voor alle openslaande ramen zijn horren geplaatst. Er is parkeergelegenheid voor max. 1 auto.

 

6-persoons Safaritent

  
6-persoons Safaritent

Vrijstaand en rookvrij. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV en keukenblok met koelkast, gasstel en filterkoffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapcabines waarvan n met een 2-persoonsbed en n met twee stapelbedden. Veranda met luifel. Er is mogelijkheid om 1 auto te parkeren bij de tent.

 

6-persoons bungalow Palthe

  
6-persoons bungalow Palthe

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken die is voorzien van een vaatwasser, koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ruime douche en wastafel. Apart toilet. En slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor max. 1 auto. Er staan twee Palthebungalows naast elkaar waardoor deze bungalows uitermate geschikt zijn om te combineren voor groepen van max. 12 personen.

 

6-persoons bungalow Type Schipbeek

  
6-persoons bungalow Type Schipbeek

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Aparte keuken. Badkamer met bad of douche en wastafel. Apart toilet. En slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor max. 1 auto.

 

6-persoons bungalow Type Schipbeek plus

  
6-persoons bungalow Type Schipbeek plus

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Aparte keuken die is voorzien van een vaatwasser, wasmachine en combimagnetron. Badkamer met douche of bad en wastafel. Apart toilet. En slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. In de berging staat een wasmachine en droger. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor max. 1 auto.


Pagina   1
Naar boven