Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Uw zoekopdracht

  • Keten: Zilverberk

Zoekresultaten - Bungalow aanbiedingen Zilverberk

Resultaten: 1 t/m 6
Pagina   1
Vakantiepark Sallandshoeve
Vakantiepark Sallandshoeve

Nieuw Heeten, NL-Overijssel

Vlakbij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

Pluspunten: - Vlakbij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug - Het park is mooi gelegen aan de voet van de Holterberg - Neem een duik…

Meer parkinformatie »
 

4-persoons bungalow Type IJssel

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons bungalow Type IJssel

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Volledig ingerichte keuken. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Bij de meeste bungalows is er parkeergelegenheid voor max. 1 auto.

 

4-persoons bungalow Type IJssel Comfort

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons bungalow Type IJssel Comfort

Vrijstaand. Woonkamer met zit- en eethoek en TV. De keuken beschikt over een vaatwasser en magnetron. Twee slaapkamers waarvan n gelegen op de begane grond. De slaapkamer op de eerste verdieping beschikt over twee 1-persoonsbedden (boxspring). Voor alle openslaande ramen zijn horren geplaatst. Er is parkeergelegenheid voor max. 1 auto.

 

6-persoons Safaritent

  
6-persoons Safaritent

Vrijstaand en rookvrij. Woonkamer met zit- en eetgedeelte, flatscreen TV en keukenblok met koelkast, gasstel en filterkoffiezetapparaat. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Twee slaapcabines waarvan n met een 2-persoonsbed en n met twee stapelbedden. Veranda met luifel. Er is mogelijkheid om 1 auto te parkeren bij de tent.

 

6-persoons bungalow Palthe

  
6-persoons bungalow Palthe

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Open keuken die is voorzien van een vaatwasser, koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met ruime douche en wastafel. Apart toilet. En slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor max. 1 auto. Er staan twee Palthebungalows naast elkaar waardoor deze bungalows uitermate geschikt zijn om te combineren voor groepen van max. 12 personen.

 

6-persoons bungalow Type Schipbeek

  
6-persoons bungalow Type Schipbeek

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Aparte keuken. Badkamer met bad of douche en wastafel. Apart toilet. En slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor max. 1 auto.

 

6-persoons bungalow Type Schipbeek plus

  
6-persoons bungalow Type Schipbeek plus

Vrijstaand. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek en TV. Aparte keuken die is voorzien van een vaatwasser, wasmachine en combimagnetron. Badkamer met douche of bad en wastafel. Apart toilet. En slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. 1e verdieping: Twee slaapkamers beide voorzien van twee 1-persoonsbedden. In de berging staat een wasmachine en droger. Terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor max. 1 auto.


Pagina   1
Naar boven