Park met zwembad tussen Noordwijk, Katwijk en Leiden

Pluspunten:
- Park met zwembad gelegen tussen Noordwijk, Katwijk en Leiden
- Bij een vakantie in dit veelzijdige vakantiepark gaan rust, strand en cultuur hand in hand
- Volop mogelijkheden voor buitenpret voor de allerkleinsten en grotere kinderen
- Gratis Wifi op het park
- Prachtige fiets- en wandelroutes langs bollenvelden of door het duingebied

Ligging van Vakantiepark Koningshof
Bij een vakantie in dit veelzijdige vakantiepark gaan rust, strand en cultuur hand in hand. Het park ligt midden in de bollenvelden bij Rijnsburg. Rijnsburg is bekend van de bloemenveiling Floraholland, er worden miljoenen bloemen wereldwijd verhandeld. U bent ook zo op de stranden van Noordwijk (5 km) en Katwijk (5km). Historisch Leiden ligt eveneens binnen handbereik.

Faciliteiten van Vakantiepark Koningshof
Vakantiepark Koningshof beschikt over een verwarmd binnenbad met apart kleuterbad en een buitenbad (geopend van half mei tot half september). Verder vindt u er een visvijver met ligweide, tennisbanen (buiten), een speeltuin met schommels en glijbaan, tafeltennis tafels en een skateboardbaan. Natuurlijk is er een animatieprogramma in de Nederlandse schoolvakanties van april tot september. Kortom volop mogelijkheden voor buitenpret voor de allerkleinsten en grotere kinderen. U kunt kosteloos gebruik maken van Wifi op het park.

Eten en drinken bij Vakantiepark Koningshof
De Taveerne, een voormalige koeienstal, is het sfeervolle restaurant van Vakantiepark Koningshof. Voor een snelle hap of meeneem maaltijd gaat u naar Big Snack De Herberg. Lekker zelf aan de slag? In de supermarkt van Vakantiepark Koningshof kunt u terecht voor al uw boodschappen.

Omgeving van Vakantiepark Koningshof
Rijnsburg en omgeving biedt voor ieder wat wils: er zijn prachtige fiets- en wandelroutes langs de bollenvelden en door het duingebied tussen Katwijk en Noordwijk. U kunt fietsen huren op het park. Het strand bij Katwijk is een aanrader, zo ook de boulevard en het strand van Noordwijk. Lekker uitwaaien, van de zon genieten op een terrasjeÂ… een heerlijk vooruitzicht. Het centrum van Rijnsburg met een gracht en mooie herenhuizen is een bezoekje waard. Shopliefhebbers kunnen kiezen uit koninklijk Den Haag of universiteitsstad Leiden. Zin in een cultureel uitstapje? In Leiden vindt u het boeiende museum Naturalis en in Oegstgeest het museum Corpus, waar u een reis door de mens maakt. Zin in een opkikker? Op 20 minuten rijden ligt attractiepark Duinrell dat plezier biedt voor groot en klein.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.