Volop speelplezier in het attractiepark en in het Tikibad (gehele jaar entree inclusief!)

Pluspunten:
- Volop speelplezier in het attractiepark (inclusief!)
- Glijbaan- en spetterplezier in het Tikibad (inclusief!)
- Voor een dagje strand of een heerlijke wandeling bezoekt u de Wassenaarse Slag (± 4 km) of Scheveningen (± 15 km) 
- Shoppen in Delft, Den Haag of Leiden
- Bezoek attracties als Madurodam, Museon, Corpus en Sealife

Ligging van Vakantiepark Duinrell.
Duinrell is gelegen in Zuid-Holland, in het plaatsje Wassenaar op slechts 5 km van het strand. Ook het strand en de gezellige boulevard van Scheveningen liggen binnen handbereik van Duinrell. Tevens ligt winkelstad Leiden op slechts 13 km van Duinrell.

Faciliteiten van Vakantiepark Duinrell
Het tropische Tikibad in Duinrell staat het hele jaar garant voor spannende uurtjes glijbaan- en spetterplezier en vanaf april t/m 5 november heeft u dagelijks gratis toegang tot attractiepark Duinrell waar de Splash, de Mad Mill en de Rodelbaan en de nieuwe familieachtbaan Dragonfly volop actie bieden. Ook voor de kleintjes is er van alles te beleven.
Nieuw in het Tikibad: het overdekte kids waterpark Playa! Met vier gloednieuwe glijbanen of stap onder de mega waterval. Eten en drinken bij Vakantiepark Duinrell
Op Duinrell verzorgt La Place de heerlijkste maaltijden. En in de supermarkt op het park, de Duinrell Superstore, kunt u terecht voor alle dagelijkse boodschappen en meer.

Omgeving van Vakantiepark Duinrell
Lekker een dag op stap? Voor een dagje strand of een heerlijke wandeling bezoekt u de Wassenaarse Slag (± 4 km) of Scheveningen (± 15 km) en voor een dagje winkelen is er de keus uit omliggende steden als Delft, Den Haag en Leiden. En er is genoeg te doen, te zien en te leren in attracties als Madurodam, Museon, Corpus en Sealife.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

8.3
Anoniem
1 sep '17
5.5
Anoniem
31 aug '17

De duingalow (lees stacaracan) was uitermate klein voor zes personen, was niet goed schoongemaakt...

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.