Recreatiepark Noordwijkse Duinen

7.6 Beoordelingen 30

Geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, vlakbij het strand

Ligging Recreatiepark Noordwijkse Duinen
In Noordwijk midden in de duinen aan de Zuid-Hollandse kust, tussen Katwijk en Zandvoort ligt Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Het park ligt nabij de strandopgang Langevelderslag, op enkele kilometers van Noordwijk aan Zee. Deze omgeving nodigt u uit om mooie lange fietstochten door de duinen of een lang strandwandeling over het strand te maken.

Faciliteiten van Recreatiepark Noordwijkse Duinen
De kinderen zullen zich geen moment vervelen op Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Met name het verwarmde openluchtzwembad zal voor veel uren zwemplezier zorgen terwijl u vanaf de kant op een ligstoel een oogje in het zeil houdt. Ook is er op het terrein een speeltuin, zandbak en jeu de boulesbaan. Huur ook eens een fiets waarmee u direct vanuit het park mooie tochten door de duinen maakt. Tevens is er een bakker voor uw verse broodjes. Als gast van Recreatiepark de Noordwijkse Duinen kunt u onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten op alle andere TopParken.

Eten en drinken op Recreatiepark Noordwijkse Duinen
Voor een hapje of drankje op Recreatiepark Noordwijkse Duinen kunt u terecht in het Grand Café Restaurant ‘Thuys’. Wordt het een patatje, kopje koffie, uitgebreide lunch of intiem diner? Aan u de keuze.

Omgeving van Recreatiepark Noordwijkse Duinen
Naast het heerlijke strand biedt Recreatiepark Noordwijkse Duinen ook vele gezellige horeca- en winkelgelegenheden in Noordwijk. Het voormalige vissersplaatsje is nu uitgegroeid tot een mooie badplaats met een lange boulevard welke haar karakteristieke karakter nog heeft bewaard. Naast zon, zee en strand is er veel te beleven en te doen in de omgeving. In het voorjaar is het een must om de nabijgelegen kleurrijke bollenvelden te bezoeken. Ook is de Keukenhof dan een aanrader. Verder zijn het attractiepark Duinrell en de miniatuurstad Madurodam een leuke dagbesteding met de kinderen. Wilt u nog meer ontdekken in Den Haag? Bezoek dan ook eens het Vredespaleis of het Panorama Mesdag waar u het grootste schilderij van Nederland kunt bewonderen. Of neem plaats in het Omniversum voor een spectaculaire film op een koepelscherm. Kortom, genoeg mogelijkheden voor groot en klein.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.