Landal De Reeuwijkse Plassen

Verlengde Breevaart 3 2811 LR Reeuwijk, Zuid-Holland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- In het Groene Hart van Holland
- Pal naast de Reeuwijkse Plassen
- Woningen direct aan het water gelegen
- Duurzaam park

Ligging van Landal De Reeuwijkse Plassen
De vakantiewoningen van Landal De Reeuwijkse Plassen liggen in het Groene Hart van Holland. Hier vindt u typische Hollandse natuurgebieden met molens, pittoreske dorpen en natuurlijk veel plassen. Een heerlijke plek om te genieten van het veenlandschap met boerenweggetjes, molens, rietkragen, dijken en smalle slootjes. Het park ligt pal naast de Reeuwijkse Plassen die met hun ondiepe water ideaal zijn om te watersporten. De woningen zijn allemaal aan het water gelegen.

Faciliteiten van Landal De Reeuwijkse Plassen
Op Landal Reeuwijkse Plassen is een overdekt zwembad met ook nog eens een peuterbad. Natuurlijk loopt u bij mooi weer zo naar de plas voor een heerlijke duik in het open water. Voor uw kinderen is er een kinderspeelhoek en er wordt tijdens schoolvakanties een entertainment programma gehouden. Wilt u de omgeving per fiets ontdekken dan huurt u eenvoudig een fiets op het vakantiepark. En willen de kinderen buiten ravotten dan kan dat op het natuurspeeleiland aan de Reeuwijkse Plassen.

Eten en drinken bij Landal De Reeuwijkse Plassen
Aan de recreatieplas, naast Landal Reeuwijkse Plassen, is een restaurant met de naam Paviljoen Reeuwijkse Hout. Het is voor een kopje koffie in de ochtend tot en met een heerlijk diner in de avond geopend. Wilt u liever in uw eigen vakantiehuis eten? Koop dan uw ingrediënten in de parkshop.

Omgeving van Landal De Reeuwijkse Plassen
In de omgeving van Landal Reeuwijkse Plassen vindt u steden als Gouda en Waddinxveen. Iets verder weg ligt Alphen aan den Rijn met het bekende Archeon. Hier stapt u letterlijk terug in het verleden en ziet u o.a. hoe men in de prehistorie en in de middeleeuwen leefde. Gouda staat wereldwijd bekend als kaasstad. In het voorjaar en in de zomer worden er op bepaalde dagen een kaasmarkt gehouden. Dit spektakel, dat voor de Waag gehouden wordt, geeft u een goede indruk hoe de kaas vroeger verhandeld werd. Wie Boskoop zegt, zegt boomteelt. Bent u benieuwd hoe het eruit ziet achter een kwekerij in Boskoop? Maak dan een rondvaarttocht, u komt op plekjes waar u met de auto nooit zult komen.

Faciliteiten

Speelparadijs binnen
Speeltuin
Zwembad binnen
Restaurant
Supermarkt
WIFI
Fietsverhuur
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

7.8 Beoordelingen 38
Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.9
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 7.8
Kindvriendelijk: 0.0
94% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal De Reeuwijkse Plassen Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

2-persoons waterwoning 2C Comfort Bungalow

Geschakelde Comfort bungalow, oppervlakte ca. 50m2. Luxueus ingerichte woning met gratis wifi. Rookvrij. Woonkamer met zit- en...

vanaf

€ 232,70

Totaalprijs obv 2 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Kosten per reservering
bekijk en boek

2-persoons waterwoning 2L Luxe Bungalow

Luxe Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 79m2. Luxueus ingerichte woning met gratis WiFi. Woonkamer met zit- en eethoek, TV,...

vanaf

€ 272,70

Totaalprijs obv 2 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Kosten per reservering
bekijk en boek

4-persoons waterwoning - Broekvelden 4L Bungalow

Vrijstaande luxe bungalow. Oppervlakte ca. 106m2. Luxueus ingerichte woning met gratis WiFi. Woonkamer met zit- en eethoek, TV,...

vanaf

€ 333,40

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Kosten per reservering
bekijk en boek

4-persoons waterwoning 4C Comfort Bungalow

Geschakelde Comfort bungalow. oppervlakte ca. 96m2. Luxueus ingerichte woning met gratis WiFi. Woonkamer met zit- en eethoek,...

vanaf

€ 313,40

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Kosten per reservering
bekijk en boek

4-persoons waterwoning 4C2 Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. oppervlakte ca. 69m2. Luxueus ingerichte woning met gratis WiFi. Woonkamer met zit- en eethoek,...

vanaf

€ 323,40

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons waterwoning 6L2 Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 134m2. Luxueus ingerichte woning met gratis WiFi. Woonkamer met zit- en eethoek, TV,...

vanaf

€ 394,10

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons waterwoning 6C2 Comfort Appartement

Vrijstaande Comfort bungalow, oppervlakte ca. 106m2. Luxueus ingerichte woning met gratis WiFi. Woonkamer met zit- en eethoek,...

vanaf

€ 374,10

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Kosten per reservering
bekijk en boek

8-persoons waterwoning 8C2 Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort waterbungalow, oppervlakte ca. 134m2. Luxueus ingerichte woning met gratis WiFi. Woonkamer met zit- en...

vanaf

€ 444,80

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Toeristenbelasting , Bedlinnen , Kosten per reservering
bekijk en boek

Landal De Reeuwijkse Plassen Belangrijk te weten

Dit park is geheel rookvrij.

Er is geen restaurant op het park aanwezig.
Direct gelegen aan de grote recreatieplas vindt u de sfeervolle brasserie Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout met ruim terras.

Er mag maximaal 1 auto bij de bungalow geparkeerd worden.

Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag (verplicht op te geven bij reserveren).

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Het kan zijn dat de kosten voor toeristenbelasting voor aankomsten in 2023 nog wijzigen. Indien dit het geval is, zal het juiste bedrag t.z.t. op de factuur worden vermeld.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig.  Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur (bijvoorbeeld ligging of accommodatie nummer) mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

Als u voor een Landal GreenParks boeking een giftcard van Weekendjeweg.nl wenst in te wisselen, dan kunt u de code tijdens het boeken invoeren. Bungalows.nl zal de waarde van de ingewisselde giftcard (achteraf) aan u overmaken. U dient wel het volledige bedrag op de factuur van Landal GreenParks aan hen over te maken (zonder aftrek van de waarde giftcard).

alles tonen minder tonen

Landal De Reeuwijkse Plassen Faciliteiten

Beoordeling Landal De Reeuwijkse Plassen

7.8 Beoordelingen 38
Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.9
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 7.8
Kindvriendelijk: 0.0
94% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
In periodes met Covid-19 beperkingen zijn er geen enquêtes vanuit Bungalows.nl verstuurd aan onze gasten.
8.1

Anoniem
11 nov '22

4-persoons waterwoning - Broekvelden 4L
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Veel te warm binnen en de sauna is te klein kwam dr met geen mogelijkheid in

TIPS: Nvt

8.1

R.O.G.I.E.R. Kiriwenno
26 aug '22

8-persoons waterwoning 8C2 Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
6.1

M.J. Draaijer
7 jun '22

4-persoons waterwoning 4C2 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Veel eenden poep op het terras bij aankomst draden lampen schoonmaken en kijk een omhoog bij de gord

7.9

Anoniem
3 jun '22

2-persoons waterwoning 2L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Geen deur in de badkamer vonden wij niet prettig. Is niet privé.

TIPS: Prachtige omgeving

8.0

Anoniem
20 mei '22

4-persoons waterwoning 4C2 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Natuur en waterdsport en prima restaurants in regio

7.9

Anoniem
15 apr '22

2-persoons waterwoning 2C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

De schoonmaak van het huisje kan beter.

8.4

K. Kees Bos
25 mrt '22

4-persoons waterwoning 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
18 mrt '22

2-persoons waterwoning 2C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Nee

8.1

Anoniem
7 mrt '22

6-persoons waterwoning 6L2 Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

nee.

TIPS: mooie omgeving.
goede mogelijkheden voor fiets en wandeltochten en watersport.

7.6

Anoniem
1 nov '21

2-persoons waterwoning 2C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 5.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.5

Anoniem
27 sep '21

6-persoons waterwoning 6C2 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: zeer waterrijk gebied, prima om te wandelen of te fietsen of voor watersport.
Genoeg te doen in de omgeving

6.8

M.A.R.I.S.S.A. Marissa Boes
20 sep '21

8-persoons waterwoning 8C2 Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 7.5

TIPS: Schoonmaak
Verbetering kindveiligheid in huis denk aan stopcontacten etc

5.8

M.C.K. Marianne Mulder
30 aug '21

2-persoons waterwoning 2L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

bij aankomst was ons huisje niet schoongemaakt, is daarna nog wel gedaan.
we miste een topper, die ook wel is gebracht.
de bank is versleten, doorgezakt. de eetkamerstoelen vol vlekken en plakken.
schemerlamp eerste dag meegenomen voor reparatie (miste een moertje) helaas heel de week niet meer terug gezien.
Het raam naast de voordeur keek precies in de sauna, misschien iets aan doen?

TIPS: omgeving is prachtig vooral om te fietsen.
min punt: dicht bij de snelweg en geluidsoverlast van vliegtuigen
park is mooi, huisjes leuk.

7.0

Anoniem
9 jul '21

4-persoons waterwoning - Broekvelden 4L
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Prachtig huisje, maar ik heb nog nooit zo'n slecht schoongemaakt huisje gezien en ook het onderhoud kon beter. De stof-/spinnenwebben hingen in zwarte trossen aan het plafond. Hier vielen dode beestjes uit op het aanrecht en andere plaatsen. De oven was vies, net als de ramen, de tafel en vloer plakten, er lagen etensresten op de vloer en in de prullenbak en in de douche zat kalkaanslag zo dik op de muren en de douchedeur dat ik vermoed dat die in geen jaren schoon zijn gemaakt. Voordeur en badkamerdeur klemden enorm, lamp in de badkamer was stuk, trekkoord van een van de rolgordijnen was stuk. Jammer, want het huisje zelf was meer dan prima.

TIPS: Wandelen in Meijendel (Wassenaar) of Berkenheide/Wassenaarse slag.

8.2

Anoniem
20 nov '20

6-persoons waterwoning 6L2 Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.8

Anoniem
22 jun '20

8-persoons waterwoning 8C2 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
14 feb '20

8-persoons waterwoning 8C2 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

Opm: Prachtig wandel/hondenuitlaatgebied op lo, helaas geen toegang voor honden bij eetgelegenheden

7.9

Anoniem
10 feb '20

6-persoons waterwoning 6C2 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
27 jan '20

6-persoons waterwoning 6C2 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

De temperatuur in de bungalow was erg warm. Dit was niet te regelen behalve door ramen/roosters open te zetten.

Verder is er totaal geen privacy rond de bungalow . Er zou meer beplanting,schuttingen oid geplaatst mogen worden.

Het is een fijne bungalow en dicht bij uitvalswegen.

8.6

Anoniem
13 jan '20

4-persoons waterwoning - Broekvelden 4L
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Het is een fijne omgeving om te wandelen en fietsen en in de zomer voor water activiteiten

7.1

G. Flohil
9 dec '19

6-persoons waterwoning 6C2 Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.0

Hygiëne kan beter huisje en zwembad.

8.0

Anoniem
7 okt '19

6-persoons waterwoning 6L2 Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.3

Anoniem
16 sep '19

6-persoons waterwoning 6L2 Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Personeel restaurant geen uitstraling

8.3

D.J. van de Merwe
2 sep '19

2-persoons waterwoning 2C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Landal park De Reeuwijkse plassen ligt in een prachtige omgeving. Je kunt er genieten van natuur, water, steden en strand. Alles rond het park of op korte reisafstand (openbaar vervoer). Mooi park en een hele mooie omgeving.

8.2

Anoniem
1 feb '19

6-persoons waterwoning 6L2 Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.9

Anoniem
14 jan '19

2-persoons waterwoning 2L Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
19 okt '18

2-persoons waterwoning 2C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.1

Anoniem
15 okt '18

6-persoons waterwoning 6L2 Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.8

Anoniem
17 aug '18

2-persoons waterwoning 2C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.5

W. de Kievid - van de Scheur
10 aug '18

6-persoons waterwoning 6C2 Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Huisje was zeer smerig. Vooral douche/badkamer

Pagina 1/2

Landal De Reeuwijkse Plassen Foto's

Landal De Reeuwijkse Plassen Video

Landal De Reeuwijkse Plassen Park op de kaart

Locatie Landal De Reeuwijkse Plassen
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal De Reeuwijkse Plassen Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.