Ruime, vrijstaande bungalows met eigen terras nabij Noordwijk

Ligging van Duinpark De Witte Raaf
In Noordwijk, op slechts 1,5km van het strand vindt u Duinpark De Witte Raaf. Dit prachtige villapark is ideaal gelegen voor een verblijf met het gehele gezin of een romantische strandwandeling.

Faciliteiten van Duinpark De Witte Raaf
Duinpark De Witte Raaf biedt enkele faciliteiten die uw verblijf aangenaam maken. Zo bevinden zich op het park enkele speeltoestellen, zodat de kleintjes zich nooit hoeven te vervelen. Kiest u ervoor om met het hele gezin iets te ondernemen? Huur dan een fiets op het park en ontdek de omgeving al fietsend.

Eten en drinken bij Duinpark De Witte Raaf
Duinpark De Witte Raaf beschikt over een broodjesservice, waardoor u dagelijks uw verse broodjes voor het ontbijt kunt laten bezorgen. In de nabije omgeving van Duinpark De Witte Raaf vindt u tal van eetgelegenheden. Neem hier plaats en geniet van heerlijke maaltijden, de keus is aan u!

Omgeving van Duinpark De Witte Raaf
In de omgeving van Duinpark De Witte Raaf vindt u een prachtig duingebied waar u urenlang wandelplezier beleeft. Neem uw versbereide broodjes mee uit het park en ga uitgebreid picknicken in de duinen. Met mooi weer is het strand natuurlijk ‘the place to be’. Zwemmen, zonnebaden, zandkastelen bouwen, vliegeren of relaxen op een terras … aan u de keuze. Overigens bereikt u de sfeervolle winkelstad Haarlem met haar aantrekkelijke boetieks en uitgaansgelegenheden binnen een half uur.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.