Indien u op een andere dag dan de maandag of vrijdag aankomt, dient u contact op te nemen met de receptie van het park omtrent uw aankomsttijd.

Indien u een huisdier meeneemt wordt er een schoonmaaktoeslag van EUR 17,50 berekend. Maximaal 2 huisdieren per accommodatie.

Als u er voor heeft gekozen om tijdens uw verblijf gebruik te maken van het ontbijt, wordt het ontbijt voor het gehele verblijf bijgeboekt. Mocht dit niet voor het gehele verblijf gewenst zijn, dan kunt u dit bij de opmerkingen in de reservering aangeven.

Bedrijven mogen bij dit park helaas niet via BungalowS.nl reserveren.

De waarborgsom bedraagt €100,- per accommodatie.

De receptie is op maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 - 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 - 18.00 uur. Mocht u buiten deze openingstijden aan willen komen, dan dient u contact op te nemen met het park.

Aanvragen voor huisdiervrij/rookvrij/Cara zijn bij dit park niet mogelijk.

Als gast kunt u gebruik maken van de Finse Sauna die bij het zwembad zit. Gelieve wel van te voren te reserveren. Het betreft een privé sauna met een koude en warme douche bij de omkleedruimte. Max 5 personen en max. 2 uur aan één gesloten te reserveren.

Scroll voor meer
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.