Aan het Grevelingenmeer en Noordzeestrand, een frisse duik in vele water- en strandsporten

Pluspunten:
- Gelegen aan één van de mooiste stranden van Nederland en het Grevelingenmeer
- Ideaal voor allerlei strandsporten, watersporten en om te duiken
- Subtropische Aqua Mundo met Turbo Tunnel en wildwaterbaan

Center Parcs Port Zelande
Gelegen in Zeeland aan één van de mooiste stranden van Nederland én het Grevelingenmeer. Omringd door water en daarom het ideale vakantieadres voor water- en strandsporten. Scheur over het strand met blokarten of maak voor het eerst een diepwater duik. Hoe bijzonder! Een heerlijke wandeling langs de kustlijn is ideaal om even te ontsnappen aan alle drukte. Of trek eropuit en maak een uitstapje naar Zierikzee, Renesse of Deltapark Neeltje Jans.

Avontuur is volop te vinden in de indoor Adventure Factory. Special effects op de minigolfbaan en black lights op het klimparcours maken het helemáál spannend. Kids veroveren als een echte piraat schatten tijdens het Wannabe activiteitenprogramma. En wagen zich daarna in de Turbo Tunnel of de wildwaterbaan in de subtropische Aqua Mundo.

Relax met een drankje in de sfeervolle Market Dome, geniet van een massage en maak een avondwandeling over het strand. Na een dagje strand en actie is het tijd om voldaan het zand tussen de tenen vandaan te halen. Om 's ochtends de deuren van de cottage weer open te gooien en de zilte zeelucht op te snuiven. Actie én ontspanning aan zee.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

7.6
Anoniem
9 nov '17
6.9
Anoniem
23 okt '17

Helaas was het "gerenoveerde" 6 persoons comfort huisje nog niet echt wat we hoopte....

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.