Gelegen aan de rand van Renesse, 500m van het strand

Pluspunten:
- Aan de rand van Renesse gelegen
- Gratis entree zwembad van Zeeland Village (4,5 km)
- Gratis sport- en animatie
- Dichtbij het strand
- Fietsenverhuur

Ligging van Roompot Vakanties Soeten Haert.
Het bungalowpark Roompot Vakanties Soeten Haert ligt aan de rand van Renesse op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland, ook wel de Kroon op Zeeland genoemd. U loopt zo naar het strand en ook de bruisende badplaats Renesse ligt op kleine afstand.

Faciliteiten van Roompot Vakanties Soeten Haert.
Roompot Vakanties Soeten Haert beschikt over een parkwinkel en een speeltuin. Huur er een fiets of laat uw kinderen gebruik maken van het uitgebreide sport- en animatieprogramma. U kunt gratis gebruik maken van het subtropische zwemparadijs van Roompot Beach Resort (op ca. 30 autominuten afstand) en van het op 4,5 km afstand gelegen zwembad van Roompot Vakanties Zeeland Village. Er is gratis WiFi.
N.B.: in onderstaande periodes zijn er van dinsdag tot en met donderdag geen faciliteiten:
07-01 - 16-02-2017
07-11 - 21-12-2017

Eten en drinken op Roompot Vakanties Soeten Haert.
Op Roompot Vakanties Soeten Haert is een restaurant en een bar/café.

Omgeving van Roompot Vakanties Kijkduinpark.
Roompot Vakanties Soeten Haert wordt omringd door duinen en bossen en ligt op slechts 500 meter van het Noordzeestrand. Ook het Grevelingenmeer is goed te bereiken en dat maakt dit park ideaal voor liefhebbers van watersport. Naast al het waterplezier, valt er in Renesse ook meer dan genoeg te beleven. Met een bruisend nachtleven, een scala aan restaurants en cafés zult u zich hier uitstekend vermaken. Het bekende Deltapark Neeltje Jans ligt op 20 autominuten en is een must wanneer u op vakantie bent in Zeeland. Wilt u een actieve dag beleven dan raden we u Klimbos Westerschouwen aan, leuk voor het hele gezin.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.