Roompot Vakanties Klein Poelland

7.6 Beoordelingen 143

Kleinschalig, knus park aan de rand van Renesse

Ligging van Roompot Vakanties Klein Poelland.
Roompot Vakanties Klein Poelland is een kleinschalig park met een knus karakter, gelegen in de badplaats Renesse. Het park ligt in een groene omgeving op zo’n 3km van het strand en 2km van het centrum van Renesse.

Faciliteiten van Roompot Vakanties Klein Poelland.
Roompot Vakanties Klein Poelland is een heel kleinschalig park waar kinderen zich uitstekend kunnen vermaken in de speeltuin. U heeft gratis toegang tot het subtropisch zwembad Roompot Beach Resort in Kamperland dat ongeveer 30 minuten rijden is.

Eten en drinken bij Roompot Vakanties Klein Poelland.
In uw accommodatie van Roompot Vakanties Klein Poelland vindt u de nodige voorzieningen om uw ontbijt, lunch en diner klaar te maken. Voor een etentje buiten de deur heeft u in het centrum van Renesse een uitgebreid aanbod aan horecagelegenheden.

Omgeving van Roompot Vakanties Klein Poelland.
Geniet van de schitterende natuur van Zeeland tijdens uw verblijf in Roompot Vakanties Klein Poelland. Wandel, fiets en ontspan in een omgeving van brede stranden, mooie duinen en schilderachtige plaatsen als Brouwershaven en Haamstede. In Renesse vindt u winkeltjes en uitgaansgelegenheden.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.