Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Beoordeling Roompot Vakantiepark Aquadelta

7,4
Beoordelingen:
94
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,8
Park algemeen 7,7 Faciliteiten 7,4
Prijs/kwaliteit 7,3 Kindvriendelijk 7,7
71% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 15
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 32
Geen kinderen 47
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Peter van de Vendel | 6-persoons Villa Staetelaan
Gezin met kinderen tot 6 jaar 14-10-2017
 
6,2 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
"Gezien we elke dag van onze midweek contact hebben moeten hebben over de mankementen van onze 'villa' die al dan niet werden opgelost is dit geen aanrader! Conclusie: van buiten lijkt het heel wat maar van binnen is het erg slecht, daarnaast kan de technische dienst alle meldingen van mankementen niet bijbenen en lijkt het overige personeel niet capabel genoeg. Dit was waarschijnlijk de eerste en de laatste keer Roompot maar zeker de laatste keer Aquadelta!"
 
| 5- persoons bungalow Berberis
Gezin met kinderen tot 6 jaar 05-10-2017
 
7,3 Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
"Het park op zich is heel goed, maar wij verbleven in het oude gedeelte dat enorm ver van alles gelegen is. Zelfs te ver om te voet te doen met kinderen. Bovendien was het huisje super ongezellig en helemaal verouderd. Als u hier reserveert, neem dan zeker een huisje in het nieuwe gedeelte van het park."
 
Anoniem | 6-persoons Villa Buitenhuis Royal
Geen kinderen 18-09-2017
 
7,3 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Schoon en aantrekkelijk park. Accomodatie buitenhuis Royal ziet er zeer fraai uit met genoeg ruimte. Helaas is de inrichting gedateerd, niet comfortabel en sober"
 
Tineke | 6-persoons villa Buitenhuis
Gezin met kinderen tot 6 jaar 11-09-2017
 
6,4 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,3 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,3
"Park en huisje zien er vanaf de buitenkant netjes en verzorgd uit. Interieur kan wel een opknapbeurt en goede schoonmaakbeurt gebruiken. Ook misten we wat meer speeltuinen op het park."
Tips"In Bruinisse zelf is niet veel te beleven. Restaurant Jacob Cats in Brouwershaven is een echte aanrader. En fietsen over de dijk is altijd mooi."
 
Anoniem | 4-persoons appartement Jade
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 04-09-2017
 
6,3 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 5,7
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 5,3
"Onze wifi was zeer slecht. 1 Bank en een rietenstoel was wel wat weinig voor 4 personen. Het interieur is verouderd.Het strandje was vies en als je het water in wilde moest je eerst door een laag drab. Wij zijn naar een ander strand gereden die wel schoon was. Voor alleen slapen is het prima. Maar voor de kinderen is er weinig te spelen. Voor de trampolines betaal je een euro voor een paar minuten springen. Het zwembad is oke maar er wordt weinig georganiseerd voor de kinderen. Het badpersoneel zit meestal"
 
Anoniem | 4-persoons appartement Jade
Geen kinderen 31-08-2017
 
7,8 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
"Zeer schoon, net en open ruimtelijk ingericht park. Een aanrader. Zeer vriendelijk personeel, bij een vraag of klacht staan zij direct voor je klaar om dit op te lossen en leveren zelfs nog een beetje extra service. Youri, Dank je wel!"
Tips"Zierikzee is zeker een bezoekje waard en ligt maar op 15 min. rijden, maar ook met een fiets, via de dijk naar Ouwekerk en het watersnoodmuseum is zeer goed te doen. Of met een half uurtje rijden, Burgh Haamstede en het Immense strand."
 
Anoniem | 4-persoons appartement Jade Plus XL
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 30-08-2017
 
6,6 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
"De sauna en het bubbelbad waren heerlijk, voor de rest is het appartement erg gedateerd, fornuis en vaatwasser werkten niet goed helaas, zeer verouderde bank met vieze kussens. Er is voor kleine kinderen genoeg te doen, animatie team doet erg zijn best. Jammer dat je voor de trampoline geld moet betalen. En jammer dat de horeca gelegenheden zo vroeg gingen sluiten. Voor mij met een puberzoon geen herhaling meer van dit park."
 
Anoniem | 6-persoons appartement Saffier
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 25-08-2017
 
8,3 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,7 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
"Het is een leuk park met veel kinderanimatie. Mooie omgeving."
 
Anoniem | 4-persoons appartement Jade
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 25-08-2017
 
5,0 Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,6 Faciliteiten 5,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
"Park is aan renovatie toe, appartement heeft bijna geen onderhoud gehad, badkuip staat los, hygiŽnisch was t ook niet. Ronduit een afknapper, totaalverbod prijs/kwaliteits verhouding."
 
Jillis | 2-persoons studio Agaat
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 24-07-2017
 
7,4 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Het boeken was snel gedaan via de Site!! Makkelijk ook! Het verblijf was prima! Groter dan verwacht. Alleen de eetgelegenheden waren minder. Het patat restaurant gaat al om 20:00 dicht. En er zit ook een ander restaurant waar je op het terras kan zitten maar dat gaat om 22:00 dicht? Waardoor je genoodzaakt bent om met mooi weer naar je verblijf te gaan. De winkel op het park is ontzettend duur. Sommige producten zijn 3 keer zo duur als elders. In het zwembad wordt goed toezicht gehouden, dat is super!!"
 
  Pagina 1  2  3  4  »