Informatie Coronavirus en reizen Klik hier

Landal Residence Het Hof van Haamstede

Hogeweg 57 4328 PB Burgh Haamstede, Zeeland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Kleinschalig en rustig
- Gratis wellnessruimte
- Comfortabele appartementen in een statig herenhuis en Zeeuwse hoevewoningen
- 18-holes golfbaan Molenberg direct aan het park
- Vlakbij strand (2,5 km) en natuurgebied De Zeepeduinen
- Rookvrij park

Ligging van Landal Résidence ’t Hof van Haamstede
Op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland, op 18 km van Zierikzee, bevindt zich het autovrije Landal Résidence 't Hof van Haamstede. Dicht bij het strand en tegenover natuurgebied Zeepeduinen, kunt u verblijven in één van de 24 hoevewoningen. Het park heeft daarnaast in het statige Heerenhuis nog 8 sfeervolle appartementen. Het park heeft een eigen sportcentrum en een golfbaan op steenworp afstand. Toch meer zin om te relaxen? U heeft als gast gratis toegang tot de wellnessruimte met sauna en stoomcabine. Vanuit het park loopt u zo naar het bos, de duinen in of het strand op dat zich op 2,5 km bevindt.

Faciliteiten Landal Résidence ’t Hof van Haamstede
De receptie van het park is gelegen in Sportcentrum Westerschouwen (ca. 1km). De infobalie kunt u vinden op het naastgelegen park Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede. Als gast kunt u gratis gebruik maken van de wellnessruimtes met sauna, infraroodsauna en stoomcabine. De wellnessruimte is gelegen op de 1e en 2e verdieping van het Heerenhuis. Bent u liever actief bezig? Bezoek dan het Sportcentrum Westerschouwen. Het sportcentrum beschikt bowlingbanen, midgetgolfbaan, tennisbanen, drie indoortennisbanen, basketbalveld, volleybalveld een sportzaal voor balsporten, badmintonveld en indoorbadmintonvelden. Tegenover het park vindt u 18-holes golfbaan Molenberg waar u een balletje kunt slaan. Voor de jonge gasten zijn er op het park speeltuinen en een indoorspeelplaats aanwezig. Tijdens de zomervakantie is er ook een Fun & Entertainment programma op Landal Resort Haamstede en uiteraard is Bollo aanwezig. Op 15 minuten rijden vanaf het park kunt u naar het subtropisch zwemparadijs. Als gast ontvangt u 10% korting op de entree als u tickets bij de receptie aanschaft.

Eten en drinken bij Landal Résidence ’t Hof van Haamstede
Op het naastgelegen park Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede bevindt zich Restaurant Zeebinkie, waar u kunt genieten van al het lekkers wat Zeeland te bieden heeft. Heeft u meer zin om te barbecueën of fonduen? Ga dan naar Restaurant De Schouwse Hoeve, gelegen op Landal Resort Haamstede. Daarnaast kunt u hier ook kiezen om een makkelijke maaltijd af te halen. Sportcentrum Westerschouwen biedt een warm en koud buffet aan, dat u kunt afsluiten met een potje bowlen. De dag goed beginnen met een ontbijtje? Het park biedt een ontbijtservice aan zodat u de deur niet uit hoeft. Om de vakantie goed te beginnen, kunt u vooraf uw boodschappen bestellen. Wij zorgen ervoor dat alles voor u klaar staat in de accommodatie. Iets vergeten? De minimarket is dagelijks geopend.

Omgeving van Landal Résidence ’t Hof van Haamstede
In de omgeving zijn veel bezienswaardigheden zoals de vuurtoren van Schouwen-Duiveland en de Stormvloedkering. Hier heeft u volop ruimte om heerlijk te wandelen of te zonnebaden terwijl de kinderen vliegeren, zandkastelen bouwen of pootjebaden. Ook overige Zeeuwse bezienswaardigheden zoals Waterland Neeltje Jans, Het Arsenaal in Vlissingen of de diverse historische steden zijn eenvoudig te bereiken. Kortom, u vindt hier alles voor een heerlijke vakantie aan de kust.

Faciliteiten

Restaurant
Speeltuin
WIFI
Fietsverhuur
WIFI gratis
Wellness/Spa
Bekijk alle faciliteiten

7.8 Beoordelingen 65
Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 0.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 0.0
100% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Residence Het Hof van Haamstede Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons Hoevewoning Comfort Type 4CE Bungalow

4-persoonsbungalow Comfort. Oppervlakte circa 90 m2. Woonkamer met zithoek, eethoek, centrale verwarming, dvd-speler,...

vanaf

€ 239
€ 179

bekijk en boek

4-persoons Heerenhuisappartement type 4B Appartement

Oppervlakte ca. 83m2. Gelijkvloers. Huisdier- en rookvrij. Woonkamer met zit- en eethoek, radio, flatscreen-tv, CD- en...

vanaf

€ 199
€ 149

bekijk en boek

6-persoons Hoevewoning Type 6D Bungalow

Hoevewoning met oppervlakte ca. 90m2. Geschakeld. Rookvrij. Begane grond: Woon- en eetkamer met flatscreen- tv, DVD-speler en...

vanaf

€ 219
€ 169

bekijk en boek

Landal Residence Het Hof van Haamstede Belangrijk te weten

Gasten kunnen gebruikmaken van de faciliteiten op het naastgelegen Landal Resort Haamstede.

Dit park is niet geschikt voor groepen jongeren t/m 25 jaar. In verband met het behoud van het rustige karakter van het park gelden strikte huisregels. Voor alle bungalows kan een borg gevraagd worden.

Maximaal twee huisdieren in de Hoevewoning op aanvraag mogelijk (verplicht bij reservering opgeven). In het appartementencomplex zijn huisdieren niet toegestaan.

Er is draadloos internet in sportcentrum Westerschouwen (gratis, consumptie verplicht) en gratis in de accommodaties (inlogcodes vindt u op de televisie van uw accommodatie).

Dit park is geheel rookvrij.

Te huur op dit park: bolderwagens, skelters, fietsen, kinderzitjes, extra kinderbed (excl. bedlinnen), -stoel en box (€ 4,95 per item).

Op het park is een oplaadstation voor elektrische auto’s aanwezig. De kosten voor het opladen zijn € 0,28 kW/u exclusief btw en eventueel bijkomende kosten van uw serviceprovider.

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van Landal GreenParks toegestuurd krijgt.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 6,95 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 11,95. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 11,95.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 29,95. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

alles tonen minder tonen

Landal Residence Het Hof van Haamstede Faciliteiten

Beoordeling Landal Residence Het Hof van Haamstede

7.8 Beoordelingen 65
Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 0.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 0.0
100% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
7.8

Anoniem
3 feb '20

4-persoons Hoevewoning Comfort Type 4CE
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.3

E. Pont
6 jan '20

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.2

Anoniem
4 okt '19

4-persoons Hoevewoning Comfort Type 4CE
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.8

Anoniem
8 mrt '19

4-persoons Heerenhuisappartement type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Watersnoodmuseum

8.3

Anoniem
30 nov '18

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Het watersnoodmuseum is de moeite waard, Neeltje Jans was helaas alleen in de weekenden open in de wintermaanden. Vlak bij Nerrltje Jans kun je heel lekker verse vis eten.

7.0

W.F.M. Koolen
5 nov '18

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 6.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Toiletten waren niet schoon bij aankomst, dame aan incheckbalie was niet heel vriendelijk en weinig tijd om welkom geheten te worden

7.8

Anoniem
7 sep '18

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Graag een bakje in douche om zeep in te leggen !

TIPS: Watersnoodmuseum,Neeltje Jans,Zepeduinen om te wandelen ,maar heeft oom een losloopgebied voor honden .

8.0

Anoniem
17 aug '18

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: -
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
29 jun '18

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Boottochtje met de MV Onrust, bezoek aan Zierikzee.

8.4

Anoniem
4 jun '18

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.5
6.9

A.J. Grotens
27 apr '18

4-persoons Heerenhuisappartement type 4B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 4.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 4.0

TIPS: watersnoodmuseum

7.8

Anoniem
19 mrt '18

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: -
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 5.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.1

Anoniem
23 dec '17

4-persoons Hoevewoning-Luxe type 4BL
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.9

Anoniem
24 okt '17

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.6
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
7.7

Anoniem
17 jul '17

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
7.8

Anoniem
21 mrt '17

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
16 feb '17

4-persoons Heerenhuisappartement type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

wij hebben het als een leuk en ontspannen weekend ervaren

8.8

Anoniem
12 jan '17

4-persoons Heerenhuisappartement type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
8.9

Anoniem
20 dec '16

4-persoons Heerenhuisappartement type 4B
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
7.9

Anoniem
5 dec '16

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.6

Anoniem
5 dec '16

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
19 sep '16

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.8

Anoniem
1 sep '16

4-persoons Hoevewoning-Luxe type 4BL
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
6.6

Anoniem
18 aug '16

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.5
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -
8.7

Anoniem
21 jul '16

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.4

Anoniem
5 nov '15

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
6.7

Anoniem
3 nov '15

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.5
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: 6.5
6.5

Anoniem
29 okt '15

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.5
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 6.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
7.1

Anoniem
24 aug '15

6-persoons Hoevewoning Type 6D
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 4.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 4.0
8.0

Anoniem
2 jul '15

4-persoons Heerenhuisappartement type 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
Pagina 1/3

Landal Residence Het Hof van Haamstede Foto's

Landal Residence Het Hof van Haamstede Video

Landal Residence Het Hof van Haamstede Park op de kaart

Locatie Landal Residence Het Hof van Haamstede
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Residence Het Hof van Haamstede Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.