Pal aan het Grevelingenmeer, met overdekt zwembad

Pluspunten:
- Direct aan het Grevelingenmeer
- Binnenzwembad met reuzeglijbaan van 50 meter met lichteffecten, drie aparte kleuterbaden, diverse waterattracties
- Familiepark met veel kinder- en sportfaciliteiten
- Watersportmogelijkheden direct aan het park
- Parkeren bij of in de buurt van de bungalow / het appartement
- Airtrampoline, kinderscooterbaan en speeltuinen.

Ligging van Landal Port Greve.
Landal Port Greve ligt op 12 km van Zierikzee, direct aan het grootste zoutwatermeer van Europa, het Grevelingenmeer. Een ideale bestemming voor liefhebbers van prachtige natuur en allerlei soorten watersport. De accommodaties op Landal Port Greve zijn gebouwd in mediterrane stijl en voorzien van alle benodigde comfort. .

Faciliteiten van Landal Port Greve.
Landal Port Greve is zeer geschikt voor families met kleine kinderen. Groot en klein kunnen zich uren vermaken in het overdekte zwembad met een 58,6 meter lange reuzenglijbaan en drie aparte kleuterbaden. Het zwembad is voorzien van diverse waterattracties. In de maanden mei, juni, september en oktober wordt er een duikintroductie gegeven in het zwembad op zondag- en woensdagochtend. Speciaal voor de kinderen is er een poolbiljart, airhockey, spelautomaten en Plaza met ballenbak. Ook buiten is er genoeg te doen! Het park beschikt over een midgetgolbaan, jeu-de-boules-baan, tafeltennis, tennisbaan, kinderscooterbaan, speeltuinen, multifunctioneel sportveld, airtrampoline en overdekte boogschietbaan. Kortom niemand zal zich vervelen in Landal Port Greve!

Eten en drinken bij Landal Port Greve.
In de overdekte Plaza kunt u terecht voor een heerlijk diner in het Italiaanse restaurant Gusto. Voor een snelle snack loopt u even binnen bij de afhaal- en snackshop De Smulgaard. Toch liever zelf koken? In de supermarkt op het park vindt u wat u nodig heeft. In de ParkShop vindt u een slijterij en cadeaushop.

Omgeving van Landal Port Greve.
De omgeving van Landal Port Greve is zeer de moeite waard om te verkennen. Slenter door schilderachtige plaatsen zoals Zierikzee en Brouwershaven, bezoek de imposante Deltawerken en geniet van kilometers lang zandstrand. Heerlijk uitwaaien, surfen, zeilen of een mooie fietstocht maken, het kan hier allemaal!

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.