Informatie Coronavirus en reizen Klik hier

Landal Duinpark t Hof van Haamstede

Hogeweg 44 4328 PG Burgh Haamstede, Zeeland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Vrijstaande, ruime bungalows in duinlandschap
- Klein openluchtzwembad met apart kinderbad
- Houten speelschip
- Nabij Sportcentrum Westerschouwen met o.a. bowlingbanen, midgetgolf, tennisbanen, sportzalen en een overdekte kinderkermis
- 3 km van het strand

Ligging van Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede.
Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede ligt op 18km van Zierikzee op het veelzijdige Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. U loopt zo vanuit uw bungalow de duinen in terwijl het strand al op 3km afstand ligt. Een betere plek kunt u zich niet wensen. Heerlijk luieren of uitwaaien, fietsen of wandelen door het prachtige natuurgebied de Zeepeduinen is allemaal mogelijk op het autovrije Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede.

Faciliteiten van Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede.
Op Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede ontbreken ook de faciliteiten niet. U treft op het park een openluchtzwembad aan met apart kinderbad. Tevens is er voor de kinderen een speeltuin, speelboot, tafeltennis en een sportveld. Op 500m is er een manege te vinden voor lessen in de bak of voor buitenritten te paard op het strand of in de duinen. In het overdekte Sportcentrum Westerschouwen dat op 1km van het park ligt, maakt u gebruik van o.a. bowlingbanen, midgetgolfbaan, drie indoortennisbanen (van half september t/m half april), een sportzaal voor balsporten, badmintonbaan en een (pool)biljart. De overdekte kinderkermis ’t Kraayennest is voor de kinderen enkele maanden in de zomer (vanaf half april t/m eind augustus) tegen betaling geopend. De kaarten zijn verkrijgbaar in het Sportcentrum. De receptie is gelegen in het Sportcentrum Westerschouwen (ca. 1 km).

Eten en drinken op Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede.
Voor een goed begin van de dag tijdens uw verblijf op Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede kunt u gebruik maken van de ontbijtservice. Na een actieve dag kunt u genieten van een maaltijd bij Restaurant Zeebinkie of Restaurant Schouwse Hoeve op het nabijgelegen park Resort Haamstede. Ook voor afhaalmaaltijden kunt u terecht bij Restaurant De Schouwse Hoeve.

Omgeving Duinpark ’t Hof van Haamstede.
Op Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede ontdekt u de omgeving uitstekend per fiets of tijdens een eindeloze wandeling in de duinen die aan het park grenzen. Of zoek samen met uw kinderen bijzondere schelpen op het nabijgelegen strand. Het plaatsje Burgh-Haamstede is ook zeker een bezoek waard net als een uitje naar Waterpark Neeltje Jans. Daarna strijkt u neer op een knus terras of eet u een pannetje Zeeuwse mosselen in een restaurant. Bezoek ook zeker de Boswachterij Westerschouwen, een van de mooiste gebieden van Staatbosbeheer waar het heuvelachtige duinlandschap met zandverstuivingen, valleien en duinweiden afwisselt. Een wandeling door dit grootste bos van Zeeland waar u overal de branding hoort moet zeker op uw lijstje staan.

Faciliteiten

Fietsverhuur
Speeltuin
Zwembad buiten
Restaurant
WIFI
WIFI gratis
Bekijk alle faciliteiten

8.3 Beoordelingen 22
Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
80% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Duinpark t Hof van Haamstede Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons bungalow Type 4BL Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 75m2. Woonkamer met CV, zit- en eethoek, flatscreen-TV en radio-/cd-, DVD-speler....

vanaf

€ 259
€ 189

bekijk en boek

5-persoons bungalow Type 5C Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Opp. 75m2. Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek, TV en radio-/CD-speler. Open keuken...

vanaf

€ 229
€ 169

bekijk en boek

6-persoons bungalow Type 6DL Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande bungalow. Oppervlakte ca. 110 m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen-tv, DVD-speler en...

vanaf

€ 299
€ 199

bekijk en boek

8-persoons bungalow Type 8E1 Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Oppervlakte ca. 110 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, tv en radio-/cd-speler. Open keuken met...

vanaf

€ 329
€ 249

bekijk en boek

Landal Duinpark t Hof van Haamstede Belangrijk te weten

Het is niet mogelijk om de auto bij de accommodatie te parkeren. U kunt de auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

Dit park is niet geschikt voor groepen jongeren t/m 25 jaar. In verband met het behoud van het rustige karakter van het park gelden strikte huisregels. Voor alle bungalows kan een borg gevraagd worden.

Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven).

Dit park is geheel rookvrij.

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van Landal GreenParks toegestuurd krijgt.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 6,95 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 11,95. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 11,95.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 29,95. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

alles tonen minder tonen

Landal Duinpark t Hof van Haamstede Faciliteiten

Beoordeling Landal Duinpark t Hof van Haamstede

8.3 Beoordelingen 22
Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
80% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
8.3

Anoniem
25 okt '19

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
7.5

Anoniem
4 okt '19

6-persoons bungalow Type 6DL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 9.0

Ja de kastruimte voor het opbergen van kleding en boodschappen is ver onder peil je kan niets kwijt in de weinige aanwezige kasten.
De badruimte stond steeds blank omdat de douche verkeerd is ge-installeerd en er zit geen afvoerput in de badkamer waardoor het water de overloop op liep.
De wc deur op de begane grond sloot niet goed af, er waren geen haakjes voor handdoeken en de plint bij de voordeur zat los.

TIPS: Nee.

8.3

M.F. Lagendijk
30 sep '19

8-persoons bungalow Type 8E1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Wij vonden de verlichting in bungalow 43 bijzonder matig. Niet geschikt voor mensen die graag lezen.
Ook was er niet voldoende opbergruimte voor boodschappen. Daar gebruikten we dan maar de vensterbanken voor. Het ontbreken van een broodtrommel vond ik vervelend.
Verder een heel fijne inrichting, superblij met de Senseo en de oven!
De grote tafel is geweldig voor spelletjes met de (klein)kinderen ;-) Maar wel te slecht verlicht.
In de slaapkamer beneden ontbreekt de mogelijkheid om badhanddoeken op te hangen. Die hingen wij over de TV en over de douchedeur. Dat is lastig.

Dit is geen klacht, eerder een suggestie voor verbetering.

TIPS: Te kort verblijf om de omgeving in kaart te brengen.

8.4

Anoniem
5 nov '18

8-persoons bungalow Type 8E1 Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.2

Anoniem
6 aug '18

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 6.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 4.0

TIPS: De omgeving is prachtig, maar een weekend is tekort.

8.8


18 dec '17

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
7.7

Anoniem
26 apr '17

4-persoons bungalow Type 4BL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
7.7

Anoniem
19 dec '16

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.9

Anoniem
1 dec '16

6-persoons bungalow Type 6DL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.9

Anoniem
27 nov '16

6-persoons bungalow Type 6DL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
7.8

Anoniem
25 nov '15

4-persoons bungalow Type 4BL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -

keurig park rust en ruimte en mooie natuur

7.7

Anoniem
5 mrt '15

6-persoons bungalow Type 6DL Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: 8.0

Vanuit het park loop je zo via de duinen en het bos naar het strand, aanrader.

7.7

Anoniem
12 feb '15

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
8.4

Anoniem
10 jan '15

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
6.3

Anoniem
9 jun '14

6-persoons bungalow Type 6DL Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 5.7
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 6.6
Faciliteiten: 6.5
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
8.1

Anoniem
13 mei '14

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
15 apr '14

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
21 mrt '13

6-persoons bungalow Type 6DL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 6.5
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.9

Anoniem
7 mrt '13

5-persoons bungalow Type 5C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.1

Anoniem
8 dec '12

4-persoons bungalow Type 4BL Luxe
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.2
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
2 mrt '12

4-persoons bungalow Type 4BL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.8

Anoniem
17 feb '12

4-persoons bungalow Type 4BL Luxe
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 6.5
Kindvriendelijk: -

Landal Duinpark t Hof van Haamstede Foto's

Landal Duinpark t Hof van Haamstede Video

Landal Duinpark t Hof van Haamstede Park op de kaart

Locatie Landal Duinpark t Hof van Haamstede
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Duinpark t Hof van Haamstede Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.