Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

7.9 Beoordelingen 335

Bij een groep jongeren (jongeren onder de 21 jaar worden niet zelfstandig toegelaten) wordt er een waarborgsom van € 150,- gevraagd.

Wanneer u twee huisdieren meeneemt wordt er twee keer eindschoonmaak berekend. U hoeft uiteraard maar 1 keer eindschoonmaak te betalen. Het te veel berekende bedrag wordt verrekend op de factuur die u van het park ontvangt.

LET OP: Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een autoluw park. Bij aankomst en vertrek kunt u met de auto naar uw accommodatie rijden. Tussentijds staat uw auto centraal geparkeerd. Voor evt. boodschappen en dergelijke, kunt u gebruik maken van bagagewagens.

Indien u korter verblijft dan 28 nachten hoeft er geen toeristenbelasting betaald te worden voor kinderen t/m 12 jaar. Dit wordt verrekend met de factuur die u van het park ontvangt.

Molecaten biedt een eigen draadloos en snel netwerk aan tegen betaling:

  • 1e dag: €5,- per apparaat
  • 2e dag en daaropvolgend: €1,- per apparaat
    De WiFi codes kunt u online kopen wanneer u op het park bent. Neem voor uw gemak de decoder/scanner van uw bank mee in verband met de betaling.


    In verband met het familiekarakter van de Molecaten parken worden reserveringen voor medewerkers van bedrijven, zonder recreatief doeleinde niet geaccepteerd.

    BungalowS.nl kan niet garanderen dat het park aan een eventuele voorkeur kan voldoen. Indien uw voorkeur wordt bevestigt worden er € 30,- voorkeurskosten in rekening gebracht.

  • Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.