Hogenboom Landschapspark Striks Erve

7.8 Beoordelingen 17

Kleinschalig park met landelijke ligging

Pluspunten:
- Kleinschalig park met prachtige bungalows gebouwd in oudhollandse boerderijstijl
- Gelegen in het groene dal van rivier de Reest
- Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers
- Oase van rust, oogstrelende natuur, ouderwetse gezelligheid, moderne luxe en comfort
- Bezoek het karakteristieke plaatsje Giethoorn met zijn vele bruggetjes, waterwegen en punters

Ligging van Hogenboom Landschapspark Striks Erve.
Hogenboom Landschapspark Striks Erve is een kleinschalig park dat gelegen is in het kleine dorpje IJhorst, op de grens van Overijssel met Drenthe. Het park kent een landelijke ligging, waardoor het een grote aantrekkingskracht heeft op liefhebbers van natuur en rust.

Faciliteiten van Hogenboom Landschapspark Striks Erve.
Wilt u de dagelijkse hectiek ontvluchten, dan bent u bij Hogenboom Landschapspark Striks Erve aan het juiste adres. Recreƫren in de natuur, dat is waar dit park voor staat. U vindt er een jeu-de-boules terrein en fietsverhuur (in de omgeving).

Eten en drinken bij Hogenboom Landschapspark Striks Erve.
In uw sfeervolle bungalow heeft u alle ruimte om uitgebreid te koken

Omgeving van Hogenboom Landschapspark Striks Erve.
Vanuit Hogenboom Landschapspark Striks Erve zijn de meeste prachtige tochten te maken door de nabijgelegen natuurgebieden. Bent u met kinderen? Stap in de auto voor een uitstapje naar, Dierenpark Emmen of Avonturenpark Hellendoorn.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

7.3
Anoniem
27 feb '17
8.4
Fam Van de Breevaart
4 aug '16

Prachtige ligging van het park met uitstekende en bovenal zeer schone huisvesting.

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.