Beoordeling Buitenplaats Gerner

7,3
339 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,2 Faciliteiten 7,0
Schoonmaak accommodatie 7,3 Prijs/kwaliteit 6,8
Park algemeen 8,1 Kindvriendelijk 6,8
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 36
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 95
Geen kinderen 208
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
50% van de gasten raadt Buitenplaats Gerner aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 19-09-2016
4-persoons Vakantiehuis
 
review cijfer
5,8
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Erg verouderde huisjes en erg klein. Bedden en bank doorgezakt.
 
Beoordeling van Van Es | Brabant | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 11-08-2016
4-persoons Boschalet
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 5,3
Het park ziet er mooi uit, huisjes zijn netjes en schoon alleen is het meer een park waar je naar toe gaat om te rusten of evt de omgeving te bezichtigen. Voor ouders met kinders is er niet veel te doen op het park. Er is geen animatie team waardoor je dus het park moet verlaten om iets leuks te doen.
TipsHet voordeel wat je hebt als je op buitenplaats het Gerner zit is dat je diverse uitstapjes kan maken omdat alles redelijk dichtbij ligt. Pretpark, dierentuin of stadjes. Het is allemaal +/- 30min rijden dus te doen.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 07-07-2016
4-persoons Vakantiehuis
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Positief, grote tuin, mooi park. Negatief, huisje behoeft enig onderhoud, 2 fauteuils waren echt aan vervanging toe, douche kwam weinig water uit, schimmel op de muur. Van de 6 tuinstoelen waren er 3 stuk. Geen schuurtje waar je je fiets in kon zetten.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 01-07-2016
2-persoons Luxe Boschalet
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
mooi rustig park in een schitterende omgeving
Tipseen bezoek aan het Asje is zeer de moeite waard
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 22-10-2015
4-persoons Vakantiehuis
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Leuke bungalow met bedstee. Mooie omgeving met vlakbij bos, ideaal voor mensen met hond
TipsDalfsen is een heel mooie stad met leuke mogelijkheden. Met namen Bakkerij van der MOst
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 10-10-2015
2-persoons Luxe Boschalet
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
Het was een heerlijk verblijf. Leuk huisje we misten alleen een bank. Goede ligging en fijne omgeving.
TipsBij hotel hof van dalfsen kon je heerlijk eten en vooral het familiebuffet was goed!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 24-09-2015
4-persoons Vakantiehuis
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Gewoon goed.
 
Beoordeling van R martens | Tolkamer | Geen kinderen | 27-07-2015
2-persoons Luxe Boschalet
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Geweldig huisje Prachtige omgeving
TipsMooie omgeving om te fietsen
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 08-07-2015
4-persoons Vakantiehuis
 
review cijfer
6,5
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Een plats om zonder kinderen tot rust te komen
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 29-06-2015
6-persoons Vakantiehuis
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Wij (60 plussers met knie-problemen) vonden het slapen in een bedstee, i.v.m. het geklim, niet echt optimaal.
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000