Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Beoordeling Buitenplaats Gerner

7,2
Beoordelingen:
339
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 7,1
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 6,7
Prijs/kwaliteit 6,6 Kindvriendelijk 6,3
40% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 36
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 95
Geen kinderen 208
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Anoniem | 4-persoons Vakantiehuis
Geen kinderen 19-09-2016
 
5,8 Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
"Erg verouderde huisjes en erg klein. Bedden en bank doorgezakt."
 
Van Es | 4-persoons Boschalet
Gezin met kinderen tot 6 jaar 11-08-2016
 
7,2 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 5,3
"Het park ziet er mooi uit, huisjes zijn netjes en schoon alleen is het meer een park waar je naar toe gaat om te rusten of evt de omgeving te bezichtigen. Voor ouders met kinders is er niet veel te doen op het park. Er is geen animatie team waardoor je dus het park moet verlaten om iets leuks te doen."
Tips"Het voordeel wat je hebt als je op buitenplaats het Gerner zit is dat je diverse uitstapjes kan maken omdat alles redelijk dichtbij ligt. Pretpark, dierentuin of stadjes. Het is allemaal +/- 30min rijden dus te doen."
 
Anoniem | 4-persoons Vakantiehuis
Geen kinderen 07-07-2016
 
7,5 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Positief, grote tuin, mooi park. Negatief, huisje behoeft enig onderhoud, 2 fauteuils waren echt aan vervanging toe, douche kwam weinig water uit, schimmel op de muur. Van de 6 tuinstoelen waren er 3 stuk. Geen schuurtje waar je je fiets in kon zetten."
 
Anoniem | 2-persoons Luxe Boschalet
Geen kinderen 01-07-2016
 
8,1 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"mooi rustig park in een schitterende omgeving"
Tips"een bezoek aan het Asje is zeer de moeite waard"
 
Anoniem | 4-persoons Vakantiehuis
Geen kinderen 22-10-2015
 
8,7 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"Leuke bungalow met bedstee. Mooie omgeving met vlakbij bos, ideaal voor mensen met hond"
Tips"Dalfsen is een heel mooie stad met leuke mogelijkheden. Met namen Bakkerij van der MOst"
 
Anoniem | 2-persoons Luxe Boschalet
Geen kinderen 10-10-2015
 
8,4 Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
"Het was een heerlijk verblijf. Leuk huisje we misten alleen een bank. Goede ligging en fijne omgeving."
Tips"Bij hotel hof van dalfsen kon je heerlijk eten en vooral het familiebuffet was goed!"
 
Anoniem | 4-persoons Vakantiehuis
Geen kinderen 24-09-2015
 
8,3 Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Gewoon goed."
 
R martens | 2-persoons Luxe Boschalet
Geen kinderen 27-07-2015
 
8,7 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"Geweldig huisje Prachtige omgeving"
Tips"Mooie omgeving om te fietsen"
 
Anoniem | 4-persoons Vakantiehuis
Geen kinderen 08-07-2015
 
6,5 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Een plats om zonder kinderen tot rust te komen"
 
Anoniem | 6-persoons Vakantiehuis
Geen kinderen 29-06-2015
 
7,7 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Wij (60 plussers met knie-problemen) vonden het slapen in een bedstee, i.v.m. het geklim, niet echt optimaal."
 
  Pagina 1  2  3  4  »