Beoordeling Bospark Hellendoorn

7,6
87 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,6 Faciliteiten 7,0
Schoonmaak accommodatie 7,6 Prijs/kwaliteit 7,5
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 7,1
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 13
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 32
Geen kinderen 42
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
69% van de gasten raadt Bospark Hellendoorn aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-08-2016
6-persoons bungalow
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Heerlijk park om tot rust te komen
TipsLeuk om met de kinderen naar het bakkers en ijsmuseum in Hellendoorn te gaan
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-08-2016
6-persoons bungalow
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 5,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Heel erg rustig en stil daar moet je wel tegen kunnen
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 19-08-2016
6-persoons bungalow
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,5 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
We hebben genoten van een weekendje park Mondeel. Huisje beetje donker, maar met mooi weer zit je buiten en het is er heerlijk rustig met veel bomen!
TipsWij hebben zaterdags gegeten bij restaurant Hooked Fish in Nijverdal.Echt heel lekker!
 
Beoordeling van s ter schuur | sneek | Geen kinderen | 19-08-2016
6-persoons bungalow
 
review cijfer
9,0
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
het was een hele mooie schone bungalow en een hele mooie omgeving
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-08-2016
6-persoons bungalow
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Jammer dat ons huisje zo vochtig was
 
Beoordeling van Fam. Van Swieten | Zoetermeer | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-08-2016
6-persoons bungalow
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Een park voor de mensen die op zoek zijn naar rust. Park is klein, maar prachtig gelegen in het bos. Vriendelijk personeel op het vakantiepark. Eenvoudige faciliteiten. Hellendoorn en Nijverdal zijn vlak bij. Mooie omgeving en er is veel te doen in de zomermaanden. We hebben het erg naar ons zin gehad.
TipsGrill room Bella Italia heeft lekkere pizza's en grillgerechten. Vriendelijke bediening. Memory museum in Nijverdal; de tweede wereldoorlog beeldend toegelicht De Sallandse Heuvelrug; voldoende ruimte om lekker te wandelen Openluchtmuseum Ootmarsum; klein, maar informatief (gratis luistertoer) Varen over de Regge in een Rijsense Zomp; heel leuk. De schipper kan goed vertellen. Opstap is naast de Ben & Jerry's ijsfabriek in Nijverdal.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 01-08-2016
6-persoons bungalow
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
Klein parkje met 7 huisjes in het bos. Gebruik van faciliteiten nabijgelegen groter park. Hier een klein zwembadje maar wel 2 waterspeelvijvers.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 01-01-2016
6-persoons bungalow
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Prima huisje voor de rustzoeker. Zeer mooie omgeving. De inrichting was wel mimimaal vooral de keuken uitrusting. Maar wij hebben een heerlijk lang weekend gehad. We hadden alleen problemen met het internet, die helaas niet door de receptie werden opgelost, we kregen als antwoord dan komt u toch gezellig hier zitten internetten. Dus hebben wij maar van onze telefoon een hotspot gemaakt wat wel extra kosten met zich mee heeft gebracht. Iets om dus rekening mee te houden.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 20-07-2015
6-persoons bungalow
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,3
Het wad er heerlijk midden in de bossen.de bungalow is ruim en schoon.
TipsEr is voldoende te doen in de omgeving een midweek je is te kort er voor eigenljk
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 19-07-2015
6-persoons bungalow
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Bungalowpark Mondeel is een een park waar je echt voor je rust naar toe gaat. Ik zou hier zelf niet met kinderen heen gaan, want er is niets op het park.Tenzij je naar de overkant van de weg gaat.
TipsJe kunt heerlijk eten bij restaurant Tante Stoof
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000