FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Beoordeling Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie

7,6
Beoordelingen:
14802
Kwaliteit accommodatie 7,1 Schoonmaak accommodatie 6,8
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 7,1 Kindvriendelijk 8,0
84% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 3784
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 7777
Geen kinderen 3241
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 21-07-2017
 
5,5 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
"Wij kwamen terecht in erperheide, de cottages zijn stoffig er word slecht schoongemaakt en ze zijn verwaarloosd wij hadden ook muizen!! het zwembad en de plaza waren goed maar het park zelf word ook niet onderhouden veel onkruid en begroeiing, na een week kregen we een premium cottage deze was duidelijk gerenoveerd en dus mooier om te zien maar wederom stoffig er word niet schoongemaakt onder de bedden en de bank! Ik ben dit niet gewend van center parcs en dien dan ook een officiŽle klacht i"
 
Anoniem | 6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 20-07-2017
 
6,2 Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 5,7
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
"Boeking mysterie weekend ging goed alleen kwamen we op het zelfde park als vorig jaar. Dit kan maar ik zou zeggen kijk daar een volgende keer naar dit wordt dus geen mysterie weekend meer!!!"
 
Anoniem | 6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 20-07-2017
 
7,8 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"De Vossemeren is een erg leuk park. De wildwaterbaan vind ik een beetje saai (vrouw, 41 jaar) maar de Monkey Splash compenseert dit weer enigszins. Dit is de zevende keer dat ik een Mystery park heb geboekt en wat mij betreft doe ik nooit meer anders. 2x Het Meerdal, 2x Kempervennen, De Eemhof, Het Heijderbos en De Vossemeren. Allemaal top-parken die allemaal weer een eigen uniek iets hebben. De Eemhof heeft de TurboTwister, het Heijderbos de wildste wildwaterbaan en Jungle dome, Erperheide een grote Baluba"
 
Erna van Leeuwen | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 20-07-2017
 
8,5 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"Mooi park komen zeker nog een keer terug"
Tips"Het buffet restaurant was erg goed, de keuze was ruim en de smaak was heel goed"
 
De bruin | 6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 20-07-2017
 
5,6 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,3 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
"Een jaar lang op vakantie gewacht en wat een teleurstelling Bij aankomst kledingkast stuk Radio stuk Stoelen stuk Koelkast stuk Grootste deel van glazen,borden etc echt heel vies (kon zien wat de vorige bewoners hadden gegeten en gedronken) En in het zwembad en plaza last van overstekende KAKKERLAKKEN kort samengevat ik was heel blij dat we na een week weer naar huis konden"
 
Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen 20-07-2017
 
5,7 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
"Het is dat we met een mooi gezelschap waren, de accommodatie was dieptriest: Vies en de laatste update qua interieur is sowieso nog in guldens (of Belgische franken) betaald."
 
Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar 19-07-2017
 
8,7 Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
"Echt een topaktie zo'n mysterie park, we zijn in Erperheide geweest, echt leuk voor de kinderen, park zelf niet duur, supermarkt en restaurants goed, zwembad en baluba super. Gelukkig ook nog 2 oplaadpunten voor de auto asnwezig"
Tips"Pizza's op park zeer goed, uitstapje naar Maasstricht altijd leuk"
 
Anoniem | 6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 17-07-2017
 
5,7 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 5,9
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 5,3
"De bungalow was verouderd en lekkage bij regen. En de groen voorziening was slecht verzorgd. Het gras groeide boven het dak uit."
 
Anoniem | 6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 17-07-2017
 
8,7 Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
"Kregen de Vossemeren in BelgiŽ! Leuk zwembad en leuk pirateneiland voor kinderen. Kregen upgrade naar premium, dus dat was fijn!"
 
Anoniem | 8-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 17-07-2017
 
8,5 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"Deze vakantie hadden we een 8 persoons bungalow bij de Vossemeren. De cottage lag geweldig. Aan het strand en dichtbij de market dome . De vorige keren waren we meer verwend omdat de cottage toen echt up to date waren, maar wij vinden de activiteiten zeer belangrijk . We zijn er toch alleen maar om te slapen . geweldige vakantie beleefd , Veel te doen op t park en het eten bij Nonna blijft favo. Top vakantie beleefd en het personeel was ook zeer vriendelijk ."
Tips"Nonna in de market dome"
 
  Pagina 1  2  3  4  »