Beoordeling Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie

7,6
14276 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,0 Faciliteiten 7,8
Schoonmaak accommodatie 6,8 Prijs/kwaliteit 7,1
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 8,0
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 3682
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 7455
Geen kinderen 3139
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
85% van de gasten raadt Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Kim | provincie Utrecht | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-01-2017
6-persoons cottage
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 6,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Nu 3e keer MysteryParc geboekt en 3e keer op de Eemhof geplaatst. Heerlijk park, compleet qua voorzieningen en tot nu toe het leukste tropisch zwemparadijs van de alle CenterParcs die we afgelopen jaren bezocht hebben. Jammer alleen dat er bijvoorbeeld geen minidisco op onze aankomstdag -vrijdag- was. Dat zou het feest helemaal compleet gemaakt hebben voor onze 5- en 8-jarige.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 13-01-2017
6-persoons cottage
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 7,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Voor 6 personen geboekt. We kregen een 8 persoons huisje op De Kempervennen. Erg fijn om een groter huisje te hebben. Tip: je kunt bij de receptie een Kempervennen Voordeelpas kopen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 13-01-2017
4-persoons cottage/appartement
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,3
Leuk weekend gehad, wel erg veel vuurwerk op een vuurwerk vrije park. mensen staken vuurwerk af waar het niet mocht. heel weekend in het vuurwerk gezeten.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 13-01-2017
6-persoons cottage
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Voor prijs/kwaliteit is een mystery park zeker aan te raden. Ik heb wel t idee dat je vaak in dezelfde parken komt. Zo kom je niet makkelijk in de vossemeren en juist wel makkelijk in meerdal en heijderbos. Ook nog nooit een vip huisje gekregen,maar wel met 4 personen in een 8 persoons huisje, wel relaxt. Wij zaten in Heijderbos en het zwembad heeft dan wel de wildste wildwaterbaan maar verder mogen ze wel meer verschillende baden hebben.In de omgeving bijv het openlucht museum in Arnhem.
 
Beoordeling van Kelly | Den Bosch | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 11-01-2017
6-persoons cottage
 
review cijfer
6,7
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 5,3
Leuk park (ik denk ik de zomer wel zeker leuker dan in de winter), maar had op het moment dat wij er waren heel veel mankementen en defecten. We zijn hier al vaker geweest, maar deze keer viel het in verhouding met de vorige keren toch wel wat tegen.
 
Beoordeling van Monique Nijman | Spijkenisse | Geen kinderen | 11-01-2017
2-persoons cottage/appartement/hotelkamer
 
review cijfer
5,2
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Voor de zoveelste keer mysteriepark geboekt en weer naar de huttenheugte. Het huisje was smerig en heel erg tochtig. Zwembaden voorzien van groene aanslag gewoon smerig. Restaurant all you can eat weinig keus en alles was niet goed op temperatuur of niet gaar. Voor ons nooit geen mysteriepark meer.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-01-2017
6-persoons cottage
 
review cijfer
6,8
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,0 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,5
ik vond het een heerlijke vakantie alleen de bediening liet ontzettend te wensen over.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 10-01-2017
4-persoons cottage/appartement
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Op zich een prima park met genoeg faciliteiten. Helaas was het in het zwembad veel te druk (ook door de actie zwemmen met 2e kaartje gratis van de AH). De huisjes zijn wel zwaar verouderd, wel schoon, maar voor deze prijs zou er toch minstens wel een vaatwasser en wifi moeten zijn. Prijs-kwaliteitverhouding is niet in orde.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 10-01-2017
6-persoons cottage
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Bungalows zijn aan renovatie toe! Matrassen zijn doorgelegen. Schimmel op de gordijnen. Horeca is niet berekend op de hoeveelheid gasten. Buffetrestaurant slechte prijs/kwaliteit verhouding.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 10-01-2017
4-persoons cottage/appartement
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,7
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
Het Meerdal is een erg leuk park met veel verschillende activiteiten. Zeker leuk met kinderen en genoeg te doen om je lekker te vermaken.
TipsDesigner Outlet Roermond is een halfuurtje rijden. Voor drie euro kun je de hele dag parkeren en ook nog eens lopend naar de binnenstad van Roermond gaan.
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000