Beoordeling Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie

7,6
14311 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,1 Faciliteiten 7,8
Schoonmaak accommodatie 6,7 Prijs/kwaliteit 7,1
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 8,0
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 3688
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 7475
Geen kinderen 3148
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
85% van de gasten raadt Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 24-02-2017
4-persoons cottage/appartement
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Eemhof leuk park. Super zwembad maar wel heel heel heel erg druk in de vakantie.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 23-02-2017
4-persoons cottage/appartement
 
review cijfer
5,7
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 5,3
De basis huisjes zijn niet geschikt met een kleine baby! Bedje wat je als box kan gebruiken staat boven en om die beneden te krijgen moet je een hele smalle wenteltrap af. Diezelfde wenteltrap moet je met je kind op en af, doodeng! Geen enkele mogelijkheid om je baby ergens op te leggen om te verschonen, buiten de bank, het bericht of de grond/eettafel. Geen oven in de huisjes!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 17-02-2017
4-persoons cottage/appartement
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 8,2 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Ik heb voor de vijfde keer een MysteryPark geboekt en kwam deze keer bij de Eemhof (vorige keren 2x Meerdal en 2x Kempervennen). Wederom ben ik niet teleurgesteld, ik heb elke keer het gevoel dat ik de hoofdprijs heb gewonnen. De Eemhof is een super-park met een erg leuk zwembad.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 14-02-2017
4-persoons cottage/appartement
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Verblijf in Port Zelande. Huisjes aan onderhoud toe. Koffiezetapparaat stuk bij aankomst. Melding gemaakt. Nieuw koffiezetapparaat gekregen. Ook stuk! 3x is scheepsrecht. Huisjes stoffig. Vloerbedekking in de slaapkamers, niet hygiŽnisch.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 13-02-2017
6-persoons cottage
 
review cijfer
5,8
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 5,9
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Zwembad veel te druk, waardoor gevaarlijke situaties ontstaan; Het park de Eemhof oogt desolaat en ongezellig, veel horeca gesloten. Action Factory erg sfeerloos. Misschien in de zomermaanden wel leuk.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 30-01-2017
6-persoons cottage
 
review cijfer
6,1
Kwaliteit accommodatie 6,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 5,6 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 5,3
Huis was te klein voor ons. We waren met 4 volwassenen en 2 kindjes van 1 jaar. Van te voren gebeld en het zou allemaal moeten passen anders zouden we een andere accomodatie krijgen. Bij aankomst bleek het veel te klein te zijn. Zowel Centerparks als Bungalows verwees naar elkaar en niemand kon verantwoordelijkheid nemen. Uiteindelijk waren wij door niemand geholpen ondanks bijna 2 uur vontact. Geen aanrader en ik ga nooit meer naar Center parks de Eemhof. Zelfs als ik geld toekrijg.
 
Beoordeling van Cynthia | Gouda | Geen kinderen | 30-01-2017
4-persoons cottage/appartement
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Mooi park,mooie omgeving. Je bent er tussen uit zo gevoel is dat ook.
TipsSuper zwembad alleen de tijden waren kort voor zwembad beetje jammer. Wezen bowlen super leuk. Eten van een patatje daar was heerlijk.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 23-01-2017
4-persoons cottage/appartement
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Prima verzorgd, de huisjes en de inrichting zijn inmiddels wel behoorlijk over de datum.
TipsRestaurant Zuiderzoet is een aanrader.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 19-01-2017
6-persoons cottage
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Prima huisje, schoon netjes en keukeninrichting redelijk compleet. We hebben een heerlijke mini vakantie gehad en komen graag terug!
 
Beoordeling van Kim | provincie Utrecht | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-01-2017
6-persoons cottage
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 6,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Nu 3e keer MysteryParc geboekt en 3e keer op de Eemhof geplaatst. Heerlijk park, compleet qua voorzieningen en tot nu toe het leukste tropisch zwemparadijs van de alle CenterParcs die we afgelopen jaren bezocht hebben. Jammer alleen dat er bijvoorbeeld geen minidisco op onze aankomstdag -vrijdag- was. Dat zou het feest helemaal compleet gemaakt hebben voor onze 5- en 8-jarige.
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000