FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Beoordeling Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie

7,6
Beoordelingen:
14978
Kwaliteit accommodatie 7,1 Schoonmaak accommodatie 6,8
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 7,1 Kindvriendelijk 8,0
84% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 3807
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 7885
Geen kinderen 3286
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

JdB | 6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 21-09-2017
 
6,3 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,1 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
"zwembad is fantastisch Huisjes sterk verouderd"
 
Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar 21-09-2017
 
5,6 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 5,6 Faciliteiten 5,9
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 5,3
"We kwamen op de Kempervenne terecht. Een groot park met vooral veel sport- en wateractiviteiten. Voor een gezin met kleine kinderen is dit wellicht niet de beste keuze, omdat veel activiteiten vanaf 8/12+ zijn, en grote afstanden worden gelopen. Zwembad was oke, maar niet al te best onderhouden.Service verlening van CP en klantvriendelijkheid van medewerkers uiterst teleurstellend te noemen. We zaten in het hoogseizoen maar er hing totaal geen sfeer.Toch een leuk weekend van gemaakt,maar geen kuddos voor CP"
 
Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar 19-09-2017
 
8,5 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"Fijne vakantie gehad met het gezinnetje, desondanks het slechte weer, hebben we toch veel kunnen doen met de kids!"
 
Anoniem | 2-persoons cottage/appartement/hotelkamer
Geen kinderen 19-09-2017
 
6,9 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 6,5
"eindelijk Center Parc bezocht voor een betaalbaar bedrag :)"
 
Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar 18-09-2017
 
8,3 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,5
"Wij kregen een premium bungalow toegewezen in de Eemhof. De bedden waren opgemaakt en er lagen handdoekenpakketten klaar. Heel erg prettig! Het park ligt afgelegen, maar op het park zelf heb je het idee dat je in een bos bent. Heel leuk park voor kinderen ook, er is genoeg te zien en te doen. Aanrader!"
 
Anoniem | 2-persoons cottage/appartement/hotelkamer
Geen kinderen 18-09-2017
 
7,4 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Ik kwam hier voor mijn rust, maar niet gekregen vanwege overlast van Duitse jongeren die verspreid zaten over het park waarvan 6 naast me. Geklaagd bij de receptie, maar geen respons gekregen! Gewoon accepteren, het is zo. Daarnaast is de ruimte in de wc van de cottage veel te klein als je een maatje meer hebt! Ik denk niet dat ik ooit nog zal kiezen voor Center Parcs !!!"
 
Anoniem | 6-persoons cottage
Geen kinderen 18-09-2017
 
8,3 Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"leuk en goed park, goede service"
 
Anita | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 15-09-2017
 
7,8 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Mooi park, geweldig zwembad. We hebben dan ook niks anders gedaan dan zwemmen. Leuke restaurants en heel vriendelijk personeel. Het huisje was ruim maar smerig. Ik durfde er niet op blote voeten te lopen want er was veen spocht en spinnenrag. En ook overal zowel de kamer, als de slaapkamers en de badkamer. Als ik 600 euro had betaald zo ik gevraagd hebben om een ander huisje."
 
Veerman | 6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 14-09-2017
 
7,4 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
"Wij hebben een top weekend gehad op park Eemhof."
 
Anoniem | 6-persoons cottage
Geen kinderen 14-09-2017
 
8,0 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Erg leuk mystery park! Meerdere keren geboekt en nog nooit tegen gevallen!"
 
  Pagina 1  2  3  4  »