Beoordeling Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie

7,6
Beoordelingen:
14623
Kwaliteit accommodatie 7,1 Schoonmaak accommodatie 6,7
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 7,1 Kindvriendelijk 8,0
84% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 3744
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 7688
Geen kinderen 3191
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar 25-05-2017
 
8,0 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
"Terecht gekomen op park meerdal in limburg. Schitterend park, met enorm veel speelmogelijkheden voor jonge kinderen. Het zwembad is ook leuk. Voor ons is een mystery verblijf via bungalows.nl echt top. Leuk en spannend om af te wachten waar je terecht komt. Enig nadeel vind ik wel dat de comfort cottages bij centerparcs niet bepaald comfortabel zijn. Als we rechtstreeks bij cp boeken wordt het minimaal een premium cottage. Maar we hebben genoten, en gaan zeker nogmaals boeken via bungalows.nl."
 
Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar 18-05-2017
 
6,3 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,6 Faciliteiten 7,1
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
"Wij zaten met een kind van 5 en van 1,5 jaar op de 2e etage. Deze was te bereiken met een stalentrap. Het was onmogelijk om zonder partner de buggy en baby zelf naar boven te krijgen. We vonden het ergvervelend dat erniet naar de gezinssamenstelling werd gekeken, daardoor zullen wij niet nogmaals boeken."
 
Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar 15-05-2017
 
8,3 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"Zeer geslaagde vakantie gehad. Eerste keer mysterie park en beviel ons prima."
 
Faber | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar 15-05-2017
 
8,4 Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,0
"Wij zijn terecht gekomen op het meerdal in een 4 persoons comfort. Het huisje was verbazend groot voor CP begrippen. Huisje was schoon en mooi gelegen."
 
Anoniem | 6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 12-05-2017
 
8,8 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"Voor het eerst mysterypark geboekt en we kwamen in Kempervennen,we vonden dit tot nog toe het mooiste park van centerparcs,we zaten in een premium kinderogen,super leuk en we doen dit zeker nog een keer!"
 
Monique | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 11-05-2017
 
7,7 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,8
"Kempervennen is een prachtig park. Mooie ligging dichtbij Valkenswaard. Vele faciliteiten. Alle ingrediŽnten zijn dara voor een heerlijk verblijf."
 
Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar 11-05-2017
 
8,0 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Heel goed"
Tips"Voor kinderen"
 
Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 11-05-2017
 
8,5 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"Tweede week van de meivakantie hebben we doorgebracht in het Meerdal,4 pers comfort huisje. Erg leuk park,huisje simpel maar prima. We gaan absoluut nog een keertje een mysterypark boeken !"
 
Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen tot 6 jaar 11-05-2017
 
6,4 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,0 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
"Het is niet al te duur maar ben toch beetje teleurgesteld in de kwaliteit van de huisjes. Naar mijn mening niet meer echt meer van deze tijd. Ook waren er aantal dingen kapot en vond ik het ook niet al te hygienisch."
 
Anoniem | 6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 11-05-2017
 
7,0 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
"Mooi zwembad, park zelf ook lekker groen, vriendelijke medewerkers, verouderd huisje, niet goed schoon, doorgelegen bedden, je loopt je een ongeluk, onoverzichtelijke informatie d.m.v. meerdere folders en papieren en geen schoonmaaksetje. Voor dat geld heb je bij andere aanbieders van parken toch wat meer."
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000