Beoordeling Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie

7,6
Beoordelingen:
14413
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,8
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 7,1 Kindvriendelijk 8,0
84% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 3701
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 7547
Geen kinderen 3165
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 24-03-2017
 
6,1 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,6 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
"Leuk zo'n mysterypark als je zelf niet kunt kiezen. Wij hoorden ruim op tijd (1,5 week) waar we terecht zouden komen. Centerparcs Eemhof zelf is erg verouderd en onverzorgd. Zwembad en plaza ziet er wel goed uit."
 
Marco goudsema | 6-persoons cottage
Gezin met kinderen tot 6 jaar 23-03-2017
 
8,6 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"Was heerlijk vooral ook hoe vriendelijk het personeel om gaat met kinderen"
 
Anoniem | 6-persoons cottage
Geen kinderen 23-03-2017
 
7,6 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Leuk park de Eemhof. Alleen het huisje was wat vies en gedateerd."
 
Inez | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 18-03-2017
 
7,6 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
"Super leuk de rondleiding door de machinekamer vh zwembad, ook voor kinderen. Goed om te weten dat dit ook gewoon in zwemkleding kan ondanks ze bij de receptie zeggen van niet. En wat een super mooi park is de vossenmeren, een vd mooiste kan ik wel zeggen"
 
Molders | 4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen 16-03-2017
 
6,7 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
"Over de service van mysterypark zal ik zeker positief praten. Heel erg aangenaam en duidelijk. Vrolijke telefoniste. over het park kan dit niet"
 
Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Geen kinderen 13-03-2017
 
7,1 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 6,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,5
"T was terleurlstellend.omgeving.aquadomw en personeel zeer vriendwkijj maar huisjes zijn gedateerd en horecagelegenheden zijn vaak dicht.en eten is niet orde"
 
Anoniem | 6-persoons cottage
Gezin met kinderen tot 6 jaar 12-03-2017
 
8,7 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
"Wij hebben enorm genoten met onze dochters (1 en 4 jaar), hadden een 6 persoons accommodatie geboekt en kregen een Premium Cottage toegewezen op de Kempervennen. Leuk park,leuk zwembad, mooie omgeving en mooie Plaza. Aanrader!"
 
Anoniem | 6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 10-03-2017
 
6,6 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 5,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
"Mysterypark geboekt en het park werd de Kempervennen.Ipv de Comfort bungalow kregen we het Premium pakket.De meerwaarde hiervan is nagenoeg te verwaarlozen (op de opgemaakte bedden na)De Kempervennen is 1 van de duurdere parken van Centerparcs maar ik begrijp echt niet de meerwaarde.Huisjes zijn verouderd en de matrassen versleten (of gewoon te zacht).De Aquamundo en de Plaza kan het aantal gasten niet verwerken.Er worden gewoon teveel mensen toegelaten. Voor mij geen Kempervennen meer!!"
 
Keyser | 6-persoons cottage
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 10-03-2017
 
5,6 Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,6 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
"Park sterk verouderd. De huisjes krijgen op dit moment een facelift en die is hard nodig. Het zwembad is aan de kleine kant gezien het aantal bezoekers van het park. Het restaurant Evergreenz met een All You Can Eat -buffet was erg beperkt en de vleesgerechten waren droog of er zat geen smaak aan. De hoge verwachtingen op basis van de verstrekte informatie werden niet nagekomen van dit restaurant. Helaas bleek het grill restaurant 4 van de 7 dagen gesloten te zijn wat wij erg vreemd vonden als het park vol"
Tips"Aanrader is Nonna's Family Pizza Pasta. Personeel was erg vriendelijke en gaven je echt een vakantiegevoel"
 
Anoniem | 4-persoons cottage/appartement
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 10-03-2017
 
8,1 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"We hebben voor het eerst een mystery geboekt. Was een goed succes. We kwamen op de Eemhof in een 5 persoonshuisje. De kachel werd niet geheel warm en met een baby is dat niet echt fijn maar na een melding was dit snel verholpen. We komen zeker nog eens terug."
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000