Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie

Verrassend verblijf voor een superprijs die nergens goedkoper is

Indeling, inventaris en interieur kunnen per accommodatie verschillen.

Bungalow Types Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie

 

2-persoons cottage/appartement/hotelkamer

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
2-persoons cottage/appartement/hotelkamer

Afhankelijk van het park waar u naar toe gaat verblijft u in een 2-persoons appartement, hotelkamer of cottage.
U beschikt minimaal over: zit/slaapkamer met 2-persoons bed of lits-jumeaux, badkamer met bad en toilet en een koelkast.
De appartementen en cottages variëren in oppervlakte van 26m2 tot 34m2. Er is geen ruimte voor kindermeubilair, het maximum aantal personen in de accommodatie is 2 personen.
Uw reservering is altijd exclusief opgemaakte bedden, handdoeken, ontbijt of andere VIP-services die door Center Parcs worden aangeboden. LET OP: Indien u een hotelkamer toegewezen krijgt op Center Parcs de Vossemeren, beschikt uw hotelkamer niet over een keuken.

 

4-persoons cottage/appartement

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
4-persoons cottage/appartement

Afhankelijk van het park waar u naar toe mag verblijft u in een 4-persoons appartement of een 4-persoons cottage. U beschikt minimaal over: volledig ingerichte keuken, open haard, TV, ruim privé terras of balkon en kindermeubilair (bed en stoel). 2 slaapkamers: 1 met een 2-persoons bed, 1 slaapkamer met 2 aparte bedden of stapelbed. Badkamer met bad en toilet. En wie weet treft u het wel en krijgt u een Premium of VIP-cottage toegewezen en beschikt uw accommodatie zelfs over een afwasmachine of privé-sauna. Uw reservering is altijd exclusief opgemaakte bedden, handdoeken, ontbijt of andere VIP-services die door Center Parcs worden aangeboden. De cottages (of appartementen) variëren in oppervlakte van 48m2 tot 69m2 en kunnen over meerdere verdiepingen beschikken.

 

6-persoons cottage

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
6-persoons cottage

De cottages zijn voorzien van alle gemakken, u beschikt minimaal over: volledig ingerichte keuken met magnetron, open haard, TV, ruim privé terras en kindermeubilair (bed en stoel). 3 slaapkamers: 1 met een 2-persoons bed, 2 slaapkamers met 2 aparte bedden of stapelbed. Badkamer met bad en toilet. Op sommige parken zijn ook Premium cottages aanwezig met o.a. afwasmachine en tweede TV. Uw reservering is altijd exclusief opgemaakte bedden, handdoeken, ontbijt of andere VIP-services die door Center Parcs worden aangeboden. De cottages variëren in oppervlakte van 56m2 tot 75m2 en kunnen over meerdere verdiepingen beschikken.

 

8-persoons cottage

  
Nergens goedkoper; unieke aanbieding, alleen via deze site boekbaar
8-persoons cottage

De cottages zijn voorzien van alle gemakken, u beschikt minimaal over: volledig ingerichte keuken met magnetron, open haard, TV, ruim privé terras en kindermeubilair (bed en stoel). 4 slaapkamers: 1 met een 2-persoons bed, 3 slaapkamers met 2 aparte bedden of stapelbed. Minimaal 1 badkamer met bad en toilet. Op sommige parken zijn ook Premium cottages aanwezig met o.a. afwasmachine en tweede TV. Uw reservering is altijd exclusief opgemaakte bedden, handdoeken, ontbijt of andere VIP-services die door Center Parcs worden aangeboden.De cottages variëren in oppervlakte van 86m2 tot 103m2 en kunnen over meerdere verdiepingen beschikken.

Parkinformatie Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie

Boek nu voor een super voordelige prijs een weekend, midweek of 2 nachts verblijf op maandag, woensdag of vrijdag naar het “Mystery Park” van Center Parcs. Bij het boeken blijft uw bestemming en type cottage nog even een verrassing, maar dat maakt de voorpret extra leuk. Want wordt het Drenthe, België of Flevoland, een standaard type of een luxer type? Eén ding is zeker: Center Parcs staat altijd garant voor volop vakantiepret. Gá voor het Mystery Park, want zo voordelig was Center Parcs nog nooit! Deze bijzondere actie is uitsluitend bij BungalowS.nl te reserveren.

Of boek nu Mystery park Duitsland

Hoe werkt het?
• Kies een verblijf in een 2-, 4-, 6- of een 8-persoons cottage/appartement/hotelkamer.
• Uw bestemming blijft nog even een verrassing! De parken die meedoen met de actie liggen in Nederland en België: het Heijderbos en het Meerdal in Limburg, de Eemhof in Flevoland, Port Zélande aan de kust, de Kempervennen in Brabant, de Huttenheugte in Drenthe en net over de Belgische grens de Vossemeren (28 km vanaf Eindhoven) en Erperheide (40 km vanaf Eindhoven).
• 4 dagen voor aankomst ontvangt u van Center Parcs de naam en het adres van het park waar u naar toe gaat. Bij een reservering gemaakt binnen 14 dagen voor de aankomstdatum is dit 1 dag voor aankomst.

Meer over Center Parcs:
De parken zijn midden in de natuur gelegen, van bos tot kust en in heide- en landelijke gebieden. Alle parken bieden een ruim scala aan activiteiten en faciliteiten en beschikken standaard over:
Aqua Mundo, het subtropische zwemparadijs, met glijbanen en andere spectaculaire waterattracties en apart peuter- en kleuterbad.
• Tal van sportieve mogelijkheden, zoals tennisbanen en midgetgolf; op diverse parken kunt u ook squashen, indoor klimmen en avontuurlijke sporten beoefenen.
Kidsactiviteiten, zoals het Wannabe programma, waarbij kinderen voor één dag in de huid kruipen van hun idolen (b.v. brandweerman of fotomodel).
• De Market Dome/Square, het gezellige middelpunt van het park, met restaurants, muziek en entertainment. Voor de kleintjes zijn er speciale voorzieningen, zoals gratis babyvoeding in de restaurants.Bewust op reis Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

Belangrijk te weten

- Bij de indeling van de parken wordt er helaas geen rekening gehouden met de ligging van het park ten opzichte van uw woonplaats. Het is dus mogelijk dat het park waarin u ingedeeld wordt in of nabij uw woonplaats ligt.
- Het is niet mogelijk om een voorkeur aan te geven. Wijzigen en annuleren is voor deze actie niet toegestaan. In geval van annulering zullen er 100 procent kosten worden doorberekend. Wanneer er een annuleringsverzekering is afgesloten, zullen in geval van annulering voor eventuele teruggave van kosten de algemene voorwaarden worden gehanteerd.
- Bedlinnen dient verplicht te worden afgenomen à €8,- per pakket voor alle type cottages. Indien u een 2-persoons accommodatie boekt en u wordt geplaatst in een hotelkamer is dit inclusief bed- en badlinnen. Als u in een hotelkamer geplaatst wordt en bed en/of badlinnen is bijgeboekt ontvangt u het extra bedrag niet retour.


- U verblijft in een comfort cottage maar maakt kans om ingedeeld te worden in een Premium of VIP cottage. Bij een Premium cottage heeft u de beschikking over opgemaakte bedden bij aankomst als wel een keukenpakket. En bij een VIP cottage beschikt u tevens over ontbijtservice, WIFI-toegang voor maximaal 4 apparaten, handdoeken en een verzorgingsset bovenop de Premium services. Als u in een hotelkamer geplaatst wordt en u heeft bed en/of badlinnen bijgeboekt ontvangt u het extra bedrag niet retour.
- Een mystery park accommodatie is tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst te boeken op basis van beschikbaarheid.
- Center Parcs is verantwoordelijk voor het indelen van de gasten in de verschillende parken en accommodaties, wijzigen en annuleren is in geen geval mogelijk. Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.
- Indien u een 2-persoons accommodatie boekt en u wordt geplaatst in een hotelkamer is dit inclusief bed en badlinnen. Bij plaatsing in een appartement/cottage is het bed en badlinnen niet inbegrepen. Mocht u geplaatst worden in een hotelkamer en u heeft bed en/of badlinnen bijgeboekt wordt dit niet retour gestort.
- Indien meerdere accommodaties in 1 reservering gemaakt worden dan zullen deze op hetzelfde park ingedeeld worden. Indien er meerdere reserveringen gemaakt worden zal hier geen rekening mee gehouden worden.
- Indien u 14 dagen of langer vòòr de aankomstdatum geboekt heeft, ontvangt u ongeveer 4 dagen voor aankomst van Center Parcs de toegangspapieren met de naam, het adres van het park en het cottage type waarin u verblijft.
- Bij een reservering gemaakt korter dan 14 dagen voor de aankomstdatum, ontvangt u 1 dag voor aankomst de gegevens.


- De faciliteiten kunnen per park verschillen
- Indien u eerder vertrekt, wordt de toeristenbelasting niet verrekend met de niet verbleven dag(en).
- Huisdieren zijn in de 2-persoons cottage/appartement/hotelkamer niet toegestaan.
- In de 2-persoons cottage is het niet mogelijk om een baby mee te nemen.
- Bedlinnen moeten te allen tijde bijgeboekt worden.
- Voor de actie zijn geen bungalows beschikbaar die speciaal geschikt zijn voor mindervaliden.
- Ivm beperkte ruimte voor babybedjes is het niet mogelijk om meer dan twee baby''s op te boeken per accommodatie.


- Aanvragen voor huisdiervrij/rookvrij/Cara zijn niet mogelijk.
- De Friends voordelen van Center Parcs gelden niet wanneer u reserveert via BungalowS.nl.
- Indien er vragen zijn over de reservering kunt u contact opnemen met BungalowS.nl. Voor informatie over de parken zelf kunt u contact opnemen met Center Parcs.
- Op de Center Parcs parken in Nederland, België en Duitsland is gratis Wifi in de Market Dome. Hieraan zijn voorwaarden verbonden.

 • 30 minuten per dag, per apparaat op één moment (2x 15 minuten is niet mogelijk).
 • Op de Eemhof is er alleen gratis Wifi in het Market Café/Restaurant.
 • Gratis Wifi In de VIP cottages (gedurende het verblijf gratis voor 4 apparaten). • Faciliteiten Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie

  • Indoor speelparadijs
  • Jeu-de-boules
  • Kinderclub
  • Midgetgolf
  • Mountainbikeverhuur
  • Ontbijtservice
  • Restaurant
  • Sauna
  • Zonnebank
  • Zwembad binnen
  • Zwembad openlucht
  • Zwembad voor kinderen
  • Subtropisch zwembad
  • Amusementshal/speelautomaten
  • Snackbar
  • Tennisbanen buiten
  • Biljart
  • Bowlingbaan
  • Broodjesservice
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tafeltennis
  • Cafe/Bar
  • Zwemparadijs Aqua Mundo
  • Fietsenverhuur

  Voor sommige faciliteiten kan het park extra kosten in rekening brengen. Men informeert u hier graag over bij de receptie van het park.

  Beoordeling Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie

  Dit is een selectie van de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park.

  7,6
  14330 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,1 Schoonmaak accommodatie 6,8
  Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,8
  Prijs/kwaliteit 7,1 Kindvriendelijk 8,0
  85% van de gasten raadt dit park aan
   
  Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-02-2017
  4-persoons cottage/appartement
   
  6,4 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
  Park algemeen 7,0 Faciliteiten 6,9
  Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 9,0
  TipsHans en Grietje Pannenkoekenhuis te Zeewolde ... helemaal top echt een aanrader
   
  Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-02-2017
  4-persoons cottage/appartement
   
  8,3 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
  Park algemeen 9,0 Faciliteiten 7,9
  Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,0
  De Erperheide is een super leuk autovrij park. Prima zwembad met één van de snelste wildwaterbanen van Center Parcs. Wij zijn er met kinderen van 7 en 10 jaar geweest en ook voor deze leeftijd is er genoeg te doen. Vooral de kinderboerderij en de ponyactiviteiten vonden ze geweldig!
   
  Beoordeling van Janneke van der zwan | Katwijk aan zee | Geen kinderen | 27-02-2017
  2-persoons cottage/appartement/hotelkamer
   
  8,3 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
  Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,7
  Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
  Heerlijk verblijf gehad op de kempervennen
   
  Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-02-2017
  6-persoons cottage
   
  9,0 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
  Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
  Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
  Ons verblijf lag bijna naast het horeca gelegenheid. Dus wij zaten fantastisch. Zo konden wij lopend elke ochtend verse broodjes halen en het zwembad was ook op loopafstand wat wij als heel prettig hebben ervaren.
   
  Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-02-2017
  6-persoons cottage
   
  5,6 Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
  Park algemeen 6,5 Faciliteiten 4,6
  Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 5,3
  Centerparcs was vroeger luxe, enige wat nu nog luxe is, dat is de prijs.
   
  Lees de volledige beoordeling over Center Parcs Mystery Park Nederland/Belgie
  Naar boven
  Vragen? Start Chat

  0000