Veel luxe faciliteiten waaronder wellness, indoor speelparadijs

Ligging van Vakantiepark De Krim.
Vakantiepark De Krim Texel is gelegen op het waddeneiland Texel, in het noordelijkste puntje.. Stille polders, uitgestrekte duinvalleien en vogelrijke slufters zijn bepalend voor de natuurrijke omgeving. De uitgestrekte zandstranden bevinden zich op een kleine 2km van het park. Het is een groot vakantiepark met verscheidene accommodatietypes.

Faciliteiten van Vakantiepark De Krim.
Naast alle mogelijkheden van het eiland is er volop vermaak op Vakantiepark De Krim zelf: een fraai binnen- en buiten zwembad (met 40m glijbaan), sportvelden, tafeltennis, indoor midgetgolf en indoor lasergame. Aan de kleintjes is ook gedacht; er zijn verschillende speeltuintjes en is er genoeg ruimte om te ravotten. Zo is er een nieuw stoer buitenspeelterrein op het park aanwezig. Kinderen hebben gratis toegang tot het Kinder Speelparadijs Texel, gelegen op het park zelf. Ondertussen kunt u heerlijk ontspannen in de sauna en het Turks stoombad.

Eten en drinken bij Vakantiepark De Krim.
Lekker dineren op Vakantiepark De Krim doet u in het sfeervolle restaurant 'De Waddenhoeve' of ‘Noordwest 12’

Omgeving van Vakantiepark De Krim.
Wanneer u op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp verblijft kunt u ongestoord genieten van de mooie natuur die Texel te bieden heeft. Wandelaars, fietsers, vogelspotters en strandliefhebbers komen optimaal aan hun trekken op dit prachtige eiland. De uitgestrekte bossen en duingebieden, stille polders en unieke slufters staan garant voor een plezierig en ontspannen verblijf. Bezoek de nabij het park gelegen vuurtoren, het toeristische dorp Den Burg of zeehondenopvang Ecomare en ontdek zo meer van Texel.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.