Familiepark centraal gelegen op Texel, met drie speeltuinen

Ligging van Vakantiecentrum Dennenoord.
Vakantiecentrum Dennenoord is centraal gelegen op Texel, op ongeveer 3km van het strand en 2km van het toeristische centrum van Den Burg. Het vakantiecentrum grenst aan een uitgestrekt bos met daarachter duinen en heidevelden, u wandelt zo de natuur in. Wanneer u aankomt in de haven van Texel is het amper 15 minuten rijden naar het park.

Faciliteiten van Vakantiecentrum Dennenoord.
Op Vakantiecentrum Dennenoord vindt u een midgetgolfbaan, voetbalveld, drie speeltuinen en een binnen speeltuin. Op sportief gebied is dus genoeg te beleven. Voor kinderen zijn er maar liefst drie speeltuinen waarin zij kunnen spelen en ravotten. Om het eiland op een sportieve wijze te verkennen huurt u een fiets bij de receptie.

Eten en drinken bij Vakantiecentrum Dennenoord. Na een heerlijke dag in de gezonde buitenlucht te hebben doorgebracht kunt u in het restaurant van Vakantiecentrum Dennenoord bijkomen met een lekkere lunch of uitgebreid diner. In de koudere maanden van het jaar biedt de openhaard een behaaglijke en knusse sfeer. Eet u liever in uw eigen huisje? Haal dan wat af bij de snackbar of doe uw boodschappen in de parkwinkel.

Omgeving van Vakantiecentrum Dennenoord.
Vakantiecentrum Dennenoord is een fantastisch vertrekpunt voor het maken van uitstapjes op Texel. Het prachtige strand dat op slechts 3km van het park ligt biedt plezier aan iedereen die van zonnebaden, vliegeren, wandelen en zandkastelen bouwen houdt. Op Texel vindt u ook mooie natuur in de vorm van bossen, duinen, heidevelden en slufters. Winkelen kan uitstekend in het levendige plaatsje Den Burg. Of ga op excursie naar het Jutters Museum of de zeehondenopvang Ecomare. Op 7 minuten rijden bevindt zich het subtropische zwemparadijs Calluna, ideaal ook voor regenachtige dagen.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.