Beoordeling Roompot Vakanties Marinapark Volendam

7,9
379 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,9 Faciliteiten 7,2
Schoonmaak accommodatie 7,4 Prijs/kwaliteit 7,9
Park algemeen 8,4 Kindvriendelijk 8,1
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 36
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 136
Geen kinderen 207
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
91% van de gasten raadt Roompot Vakanties Marinapark Volendam aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 16-01-2017
6-persoons etagewoning VO6
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Het is een prachtig park, een prachtige ligging. Enige nadeel zijn de gevaarlijke trappen die je op moet bij een bovenwoning.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 28-11-2016
5-persoons dijk- of waterwoning VO5
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Wij hadden voor een weekend in november een huis voor 4 personen. Het huis was ruim opgezet en de badkamer was helemaal ruim.
TipsEten bij het restaurant A-fusion is zeker een aanrader. Dit ligt aan de rand van het park. Geweldig! Komen we zeker nog een keer terug. Bij Simonehoeve (vlakbij het park) hebben we klompen geschilderd en hebben de Volendam Experience gedaan (in klederdracht, rondleiding door kaasmakerij en klompenmakerij en ook proeverij van heerlijke kazen en natuurlijk op de foto). Vriendelijk personeel en super leuk om te doen!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 21-11-2016
6-persoons etagewoning VO6
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 7,1 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Prachtig huisje, schoon en netjes. Schitterend en vooral veilig speelveld voor de deur. Alleen geen privacy op het terras. Kleine campingtv in de kamer die echt niet meer kan in deze tijd. En de banken/stoelen en de matrassen kunnen ook echt niet meer. Wat een troep in dit mooie huisje. Jammer....
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 22-09-2016
5-persoons dijk- of waterwoning VO5
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Rustige omgeving het was genieten.
TipsIn Volendam zelf is het heel gezellig en er zijn voldoende bezienswaardigheden. Uitgaan en lekker eten is geen probleem in Volendam. Na een bezoek aan het centrum waar het heel druk is, kan je weer lekker van de rust genieten in het mooie Marina park in Volendam. Het is zelf zo dat je het park niet een uit hoeft omdat alle voorzieningen op het park aanwezig zijn.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-08-2016
6-persoons etagewoning VO6
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Mooi park en Volendam is ook schitterend,kan ook naar het zwembad in Volendam zelf
TipsZwembad Volendam Voetbalwedstrijd kijken
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 04-01-2016
5-persoons dijk- of waterwoning VO5
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Mooi park, ruime en schone vakantiewoning. De indeling zou ik wel veranderen. Alles staat in het woongedeelte en in de keuken blijft een grote ruimte onbenut. Ook zijn de bankjes erg klein... Verder niks op aan te merken.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 26-10-2015
5-persoons dijk- of waterwoning VO5
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 6,5
Verouderd interieur. Met name de bedden waren niet best. Echter toen we dit bij de receptie aan hadden gegeven was er dezelfde dag nog een goede oplossing. Verder een heel leuk park op een hele mooie/leuke plek.
 
Beoordeling van guido schepers | maastricht | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 07-05-2015
6-persoons etagewoning VO6
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
mooi park met ideale ligging tov Volendam (de Dijk). Mooi aan het haventje. voor de 4e keer al geweest bij dit Roompotpark te Volendam, absoluut voor herhaling vatbaar wederom.
Tipshuur een fluisterboot in Edam, echt leuk!
 
Beoordeling van Familie Janssen | Linne | Geen kinderen | 27-04-2015
6-persoons etagewoning VO6
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
De lamellen linoleum lagen allemaal "open" (een eerder vochtprobleem ?) en je kon daar behoorlijk je voeten aan bezeren. Was ook een slechte binnenkomer ! De glazenwasser stond onaangekondigd ineens op het balkon terwijl wij nog niet aangekleed waren. Dus niet echt je privacy gewaarborgd. Een briefje van te voren in de bus doen is toch een kleine moeite ?
TipsHet "all you can eat" concept in restaurant de Pieterman (bij Bram) is perfect, houdt er wel rekening mee dat de keuken rond 21:00 uur sluit, wil je "maximaal" gebruik maken van alle lekkere gerechtjes ! Top bediening en goede keuken !
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 23-03-2015
5-persoons dijk- of waterwoning VO5
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
Via bungalows.nl hebben we met ons beiden een mooie midweek gehad. Het huis was geweldig,alles gelijkvloers, en overal dichtbij.
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000