Roompot Vakanties Kustpark Texel

7.3 Beoordelingen 271

Met sauna, Turks stoombad en subtropisch zwemparadijs

Pluspunten:
- Subtropisch zwemparadijs
- Tennisbanen en midgetgolf
- Dichtbij het strand
- Het centrum van De Koog is vlakbij
- Recreatieprogramma in de schoolvakanties

Ligging van Roompot Vakanties Kustpark Texel.
Roompot Vakanties Kustpark Texel is een fraai gelegen bungalowpark, net buiten de belangrijkste badplaats van Texel, De Koog. Op nog geen 2 km afstand vindt u het mooie Noordzeestrand.

Faciliteiten van Roompot Vakanties Kustpark Texel.
Op het park is genoeg te doen. Roompot Vakanties Kustpark Texel beschikt over een tennisbaan, een midgetgolf baan, verschillende speeltuinen en een speelweide waar de kids zich kunnen uitleven. Helemaal tot rust komen doet u in de sauna of het Turks stoombad. Voor de nodige waterpret kunnen gasten van het park gratis gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs Calluna. Tenslotte is er in de schoolvakanties een uitgebreid animatieprogramma op het gebied van sport en spel.

Eten en drinken bij Roompot Vakanties Kustpark Texel.
Op Roompot Vakanties Kustpark Texel kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in het à la carte restaurant. Liever een snelle hap? Ga dan naar de snackbar. ‘s Avonds in de bar kunt u nog even met elkaar borrelen.

Omgeving van Roompot Vakanties Kustpark Texel.
Wanneer u een bungalow boekt op Roompot Vakanties Kustpark Texel dan kunt u ervan op aan dat Texel meer is dan zee en strand. Het eiland biedt gezellige dorpjes en is maar liefst 6800 hectare natuurgebied rijk. Denk bijvoorbeeld aan de uitgebreide wandel- en fietsgebieden De Slufter en het Krimbos waar ongeveer 110 kilometer fietspad aangelegd is. Uw kinderen zullen zich urenlang vermaken op de brede zandstranden. Of plan een wandeling over het Sommeltjespad. Sommeltjes zijn een soort kaboutertjes die typisch Texels zijn en het 1,5 km lange pad loopt dwars door het Texelse bos. Erg leuk voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 8 jaar.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.