Beoordeling Roompot Vakanties Egmond aan Zee

7,6
333 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,3 Faciliteiten 7,4
Schoonmaak accommodatie 7,0 Prijs/kwaliteit 7,2
Park algemeen 8,1 Kindvriendelijk 8,1
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 20
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 70
Geen kinderen 243
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
85% van de gasten raadt Roompot Vakanties Egmond aan Zee aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Fam. van Leeuwen | Zutphen. | Geen kinderen | 20-10-2016
4-persoons appartement E4F
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Wij hebben op de boulevard in een appartement gezeten. Graaf van Egmont. Goed appartement, uitzicht op de zee.
TipsVoor eten ga je naar Wapen van Egmond, De Klok of naar de Uitkijk ophet strand.
 
Beoordeling van Epko Brinksma | Lelystad | Geen kinderen | 13-10-2016
4-persoons chalet Comfort Eco4
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Goed park, vriendelijke medewerkers. Bij aankomst werkte de toegestuurde card niet. Omruilen bij e balie; nieuwe card werkt ook niet. Uiteindelijk toch maar een ouderwetse sleutel gebruikt. De accommodatie vonden wij wat leefruimte betreft wel summier klein.
TipsDeze tip is niet vrij van vooroordeel wat betreft ons favoriete plaats Egmond aan Zee!!
 
Beoordeling van Sjoerd Teerink | Zelhem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 08-08-2016
6-persoons chalet EM6
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Huisje 200 is prachtig in de hoek van het park. We hebben zelfs een vos gezien!
TipsZilte Zoen heeft zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 10-05-2016
6-persoons chalet EM6
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Fijne lokatie maar het onderhoud laat veel te wensen over
 
Beoordeling van R. Kamphorst-Demmer | Nijkerk | Geen kinderen | 06-05-2016
6-persoons chalet EM6
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
zeer leuk park prachtige chalets je krijgt waar voor je geld. zeer vriendelijk personeel. wij waren te laat met inchecken, even gemeld kregen pasje thuis gestuurd en laken pakket lag al in het huisje TOP
 
Beoordeling van Henk&Janny. | Noordwolde | Geen kinderen | 10-02-2016
6-persoons chalet EM6
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,0
Wij hebben naar alle tevredenheid mogen genieten van ons verblijf op uw park en dit dichtbij het strand. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad en komen beslist eens terug. TOP !!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 24-12-2015
4-persoons chalet EM4
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
een knus en gezellig park, veel fietsroutes door de duinen en langs de kust
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 24-11-2015
4-persoons chalet EM4
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
park ligt in een mooie omgeving , vooral dicht bij de duinen. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen
Tipsheerlijke restaurants en leuke winkels in Egmond aan zee
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 22-10-2015
4-persoons chalet Comfort Eco4
 
review cijfer
6,0
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Tot onze onaangename verrassing bleek ons onderkomen niet meer dan het formaat van een container te hebben en de foto's op de website gaven een (enigszins) vertekenend beeld van het geheel. De grootte van de container stond niet in verhouding tot de prijs die we moesten betalen voor een weekend. Ons zitcomfort had meer weg van de inhoud van een treincompartiment en ontspannen achteroverleunen was er niet bij. Gelukkig brachten we veel van onze tijd elders door.
 
Beoordeling van juffie | Wijchen | Geen kinderen | 16-10-2015
4-persoons chalet EM4
 
review cijfer
8,8
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
De huisjes staan leuk verspreidt op het park. Lekker geen auto's voor de deur.
TipsHeerlijk uitgangspunt om te fietsen en te wandelen door de duinen.
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000