Rien van den Broeke Village

Nieuw Loosdrechtsedijk 212, 1231 LE Loosdrecht, Nederland
Luxe vakantiewoningen met eigen aanlegsteiger

Overzichtpanoramavillas
Loosdrechtseplassen
Eilandvanafwater
Zijaanzichtpanoramavilla
Indeling, inventaris en interieur kunnen per accommodatie verschillen.

Bungalow Types Rien van den Broeke Village

Dit park heeft op dit moment geen beschikbaarheid.

Parkinformatie Rien van den Broeke Village

Ligging van Rien van den Broeke Village.
Rien van den Broeke Village is prachtig gelegen in een uitgestrekt natuurgebied van meren aan de Loosdrechtse Plassen. Een paradijs voor waterliefhebbers. In de directe omgeving bevinden zich bossen en uitgestrekte heidegebieden, waardoor ook de wandelaars en fietsliefhebbers zich gauw thuis zullen voelen.

Faciliteiten van Rien van den Broeke Village.
Vanuit uw vakantiewoning op Rien van den Broeke Village kunt u meteen het water op en er is voldoende plek om uw eigen boot aan te leggen. Wanneer u geen boot heeft, kunt u deze ook huren. In de directe omgeving zijn diverse verhuurmogelijkheden, zoals de locale fietsverhuur die de fietsen bij het park aflevert.

Eten en drinken bij Rien van den Broeke Village.
Op loopafstand van Rien van den Broeke Village vindt u diverse restaurants en eetcafés. Voor uw boodschappen kunt u terecht in de supermarkten van de nabijgelegen plaatsen, zoals Loosdrecht en Hilversum.

Omgeving van Rien van den Broeke Village.
Zeilen, waterskien of lekker een roeiboot huren, alles is mogelijk tijdens uw verblijf in Rien van den Broeke Village. Zin om te shoppen? In no time zit u in hartje Utrecht of Amsterdam, waar u genoeg leuke winkeltjes en boetiekjes zult vinden. Hier kunt u ook een hapje eten of u storten in het uitgaansleven. Of wat dacht u van een heerlijke wandeling door het mooie Gooi? Na alle inspanningen kunt u zich terug trekken in de bungalow waar u zult genieten van de serene rust.Belangrijk te weten

- Er wordt bij aankomst een waarborgsom van € 85,- gevraagd.
- Medewerkers van bedrijven zijn alleen op aanvraag bij het park toegestaan.Faciliteiten Rien van den Broeke Village

  • Zwemvijver/natuurstrand
  • Watersport

Voor sommige faciliteiten kan het park extra kosten in rekening brengen. Men informeert u hier graag over bij de receptie van het park.

Ligging van Rien van den Broeke Village


Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Route via uw TomTom

Voeg dit park GRATIS aan uw TomTom toe
Naar boven
Vragen? Start Chat

0000