Landal Sluftervallei Texel

Krimweg 102 1795 LS De Cocksdorp/Texel, Noord-Holland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Prachtig gelegen aan natuurpark De Slufter
- Overdekt zwembad met kleuterbad en diverse waterattracties
- Verschillende soorten accommodaties
- Brasserie
- Bollo Club en Fun & Entertainment-programma

Ligging van Landal Sluftervallei
Het vakantiepark Landal Sluftervallei in De Cocksdorp is prachtig gelegen op het grootste Waddeneiland van Nederland, Texel. Met haar ligging in de duinen en grenzend aan het natuurgebied De Slufter is het park een ideaal uitgangspunt om mooie wandel- en fietstochten te maken. Landal Sluftervallei ligt op ongeveer 25km van de veerhaven.

Faciliteiten van Landal Sluftervallei
Op Landal Sluftervallei kunnen de kinderen zich uitleven in het overdekte zwembad terwijl u in het Turks stoombad of solarium helemaal tot rust komt. Bent u liever actief bezig? Laat u dan uitdagen voor een partij tennis of doe mee aan een voetbalwedstrijd. Op het park maakt u verder ook gebruik van de midgetgolfbaan, poolbiljart, fietsverhuur en bowlingbaan. Voor de kinderen zijn ook speeltoestellen, air trampolines en een waterspeelplaats. De allerkleinste (vanaf 4 jaar) kunnen zich lekker uitleven in de Bollo Club, waar zij heerlijk kunnen knutselen, kliederen en spelen. Verder wordt er het hele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd voor jong en oud.

Eten en drinken bij Landal Sluftervallei
Voor heerlijke lunches en diners kunt u terecht bij de Brasserie. U bent er ook van harte welkom voor enkel een drankje op het terras. Het park beschikt tevens over een snackbar en parkwinkel voor uw dagelijkse boodschappen.

Omgeving van Landal Sluftervallei
Texel staat naast de zilte zeelucht, strand en duinen vooral bekend om zijn weilanden met wollige schapen. U zult het tijdens uw verblijf op Landal Sluftervallei allemaal tegenkomen. Op dit eiland kunt u alle kanten uit: heerlijke fietstochten door de duinen, wandelen langs de vloedlijn, bezienswaardige dorpen met monumentale panden struinen…. Een bezoek aan informatiecentrum Ecomare (14km) is zeer zeker de moeite waard en zal ook bij de kinderen in de smaak vallen. Overigens mag een bezoek aan het aangrenzende natuurgebied De Slufter niet aan het programma ontbreken.

Faciliteiten

Bowling
Restaurant
Fietsverhuur
Zwembad binnen
Speeltuin
Supermarkt
WIFI
Bekijk alle faciliteiten

7.6 Beoordelingen 217
Kwaliteit accommodatie: 7.8
Schoonmaak accommodatie: 6.8
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 7.3
Kindvriendelijk: 8.3
97% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Sluftervallei Texel Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons bungalow Type 4C Comfort Bungalow

Geschakelde Comfort bungalow. Rookvrij. Oppervlakte ca. 49m2. Woonkamer met zit-en eethoek, open haard, flatscreen-TV en...

vanaf

€ 254,20

Totaalprijs obv 4 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

6-persoons bungalow Type 6C Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Oppervlakte ca. 55m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen tv, digitale radio en open haard....

vanaf

€ 305,30

Totaalprijs obv 6 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

8-persoons bungalow Type 8C Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow. Rookvrij. Oppervlakte ca. 80m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen tv en digitale radio....

vanaf

€ 366,40

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

8-persoonsbungalow 8L Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande bungalow. Rookvrij. Oppervlakte ca. 135m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen tv, digitale radio,...

vanaf

€ 546,40

Totaalprijs obv 8 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

10-persoonsbungalow 10L Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande bungalow. Rookvrij. Oppervlakte ca. 155m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen tv, digitale radio,...

vanaf

€ 707,50

Totaalprijs obv 10 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

12-persoonsbungalow 12L Luxe Bungalow

Luxe vrijstaande bungalow. Rookvrij. Oppervlakte ca. 195m2. Woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen tv, digitale radio,...

vanaf

€ 838,60

Totaalprijs obv 12 volwassenen
Incl: Eindschoonmaak Bedlinnen , Toeristenbelasting , Kosten per reservering
bekijk en boek

Landal Sluftervallei Texel Belangrijk te weten

Informatie over de overtocht: www.teso.nl.

Er is wifi in uw accommodatie tegen betaling beschikbaar. In het restaurant en in de luxe accommodaties is er gratis wifi beschikbaar.

Parkeren bij de accommodatie.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Het kan zijn dat de kosten voor toeristenbelasting voor aankomsten in 2023 nog wijzigen. Indien dit het geval is, zal het juiste bedrag t.z.t. op de factuur worden vermeld.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 9,50 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 13,45. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 13,45.

Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal of Bungalows.nl.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks zijn alle accommodaties rookvrij. Uitzonderingen hierop van parken waarbij er ook roken accommodaties aanwezig zijn, zijn: Landal Residence Duna, Landal Winterberg, Landal Wirfttal, Landal Vennenbos, Landal Warsberg, Landal De Bloemert, Landal Salzstal Paradies, Landal Sonnenberg, Landal Stroombroek en Landal Vogelmient. Als u een boeking maakt voor deze parken en een specifieke voorkeur heeft voor een accommodatie waar roken is toegestaan, dan kunt u dit in het opmerkingenveld tijdens het boeken kenbaar maken.

Op bijna alle parken van Landal GreenParks is er (gratis) wifi in de accommodatie aanwezig.  Alleen op de parken Landal Villapark Livingstone, Nieuwvliet-Bad en Brandnertal is wifi mogelijk tegen betaling.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur (bijvoorbeeld ligging of accommodatie nummer) mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

Als u voor een Landal GreenParks boeking een giftcard van Weekendjeweg.nl wenst in te wisselen, dan kunt u de code tijdens het boeken invoeren. Bungalows.nl zal de waarde van de ingewisselde giftcard (achteraf) aan u overmaken. U dient wel het volledige bedrag op de factuur van Landal GreenParks aan hen over te maken (zonder aftrek van de waarde giftcard).

alles tonen minder tonen

Landal Sluftervallei Texel Faciliteiten

Beoordeling Landal Sluftervallei Texel

7.6 Beoordelingen 217
Kwaliteit accommodatie: 7.8
Schoonmaak accommodatie: 6.8
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 7.3
Kindvriendelijk: 8.3
97% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
In periodes met Covid-19 beperkingen zijn er geen enquêtes vanuit Bungalows.nl verstuurd aan onze gasten.
6.8

Anoniem
28 nov '22

8-persoons bungalow Type 8C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
18 nov '22

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Vind t openen met de digitale sleutel n ramp duurt heel lang voordat ie hem lopend....vooral als je in de regen staat

8.3

M. Vos
16 sep '22

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Een heel fijn park, super kindvriendelijk en lekker dichtbij het strand

5.9

D. Blankenstein
12 aug '22

6-persoons bungalow Type 6C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 5.8
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.5

Beter schoonmaken, ramen binnen- en buitenkant vies,wc deksel zat stof op enz

TIPS: Scooter huren, natuurgebied de marel, enz en

6.9

Anoniem
24 jun '22

8-persoons bungalow Type 8C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Er was helaas geen vegan aanbod in de snackbar.

8.5

Anoniem
17 jun '22

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Het was een zeer geslaagde en naar tevreden week. Gaan zeer graag nog eens terug

TIPS: Dit Landalpark op het eiland Texel is beslist de moeite waard.
Niet zover van het strand, genieten van van restaurants op het hele eiland, goede voorziening van winkels en supermarkten. Veel mooie en zeer goede fietspaden op het hele eiland

8.2

Anoniem
3 jun '22

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.7
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Prachtig , rustig gelegen park met vele wandel en fietsroutes

7.9

M.J.M. Strijdonk
23 mei '22

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Geen klachten

TIPS: De ijsboerderij aan de hollandseweg heeft heerlijk ijs. Een fietstochtje over het eiland, de vuurtoren en de brouwerij de Boei.

8.2

A.P. Hoekstra
1 apr '22

8-persoons bungalow Type 8C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Ga lekker fietsen naar de Slufter

8.3

Anoniem
18 mrt '22

6-persoons bungalow Type 6C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Als je een elektrische fiets huurt moet je borg betalen dit staat nergens vermeldt

TIPS: Veel mooie fietspaden

7.8

J.A.D. Heijboer
11 mrt '22

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
8.3

C.A.J. Beckerman
11 mrt '22

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.0
6.0

Anoniem
7 mrt '22

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.0

Grote tegenvaller! Vies huisje, slechte staat van onderhoud

8.1

R.M. Regina Nieuwhof
28 feb '22

6-persoons bungalow Type 6C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.5

De openingstijden van de brasserie/bowling waren echt beperkt voor de hoeveelheid mensen op het park

8.3

S. Smit
21 feb '22

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5
7.9

Anoniem
18 feb '22

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Het is jammer dat alles tegenwoordig met een app gaat.miste informatie in het huisje.

8.1

Anoniem
14 feb '22

10-persoonsbungalow 10L Luxe
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Informatie verstrekking zeer minimaal. Wij kregen niet te horen dat er voor het zwembad een polsbandje gehaald moest worden en dat de sportbalie om 17 al dicht ging. Onze kinderen konden daardoor niet de eerste avond zwemmen. Het ontvangst bij de balie was niet echt vriendelijk/kortaf.
Ook zijn er tegenstrijdige berichten over wel/geen qr-code laten zien. Tot 18 jaar zou het nl helemaal niet hoeven maar op de site staat weer van wel.

We kwamen aan het in het donker. De enige info die we kregen was: rij naar de groene boei en dan verder. Kan vriendelijker.

8.2

Anoniem
7 jan '22

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.7

Anoniem
7 jan '22

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Kaap Noord is prachtig om te zien.

8.5

Y. .M. botter
24 dec '21

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
8.0

D. Roks
20 dec '21

8-persoons bungalow Type 8C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.3

Anoniem
13 dec '21

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 9.0
6.1

Anoniem
29 nov '21

6-persoons bungalow Type 6C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.5
6.7

Anoniem
22 nov '21

6-persoons bungalow Type 6C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

De accommodatie was zeer stoffig, mensen met luchtwegproblemen kunnen daar niet verblijven.

Helaas viel het weekend voor ons in het water, omdat mijn dochter flink ziek werd. We hebben niet kunnen doen wat wij van plan waren te doen. (geen Coronaklachten!!)

TIPS: Omgeving is een aanrader!!

6.7

Anoniem
29 okt '21

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

Schoonmaak verdient meer aandacht. Tip: douche inspuiten met bv anti schimmel of een keer goed boenen.

8.8

Anoniem
30 aug '21

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Juttersmuseum Flora.
Sommeltjespad.
Zeehonden kijken met "de Vriendschap".
TX20 Garnalenboot.

8.0

Anoniem
13 nov '20

6-persoons bungalow Type 6C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.1

Anoniem
2 nov '20

6-persoons bungalow Type 6C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.1

Anoniem
10 jul '20

4-persoons bungalow Type 4C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.0

Anoniem
3 jul '20

6-persoons bungalow Type 6C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
Pagina 1/8

Landal Sluftervallei Texel Foto's

Landal Sluftervallei Texel Video

Landal Sluftervallei Texel Park op de kaart

Locatie Landal Sluftervallei Texel
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Sluftervallei Texel Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.