Klein, knus park direct grenzend aan de Schoorlse Duinen

Pluspunten:
- Kleinschalig park met ruim opgezette luxe buitenhuizen
- Gelegen op korte afstand van bos, duinen en strand
- Nabij Alkmaar, Haarlem en Amsterdam
- Huur een fiets en rij langs de kunstenaars- en vissersdorpjes
- Sla een balletje op golfbaan Sluispolder

Hogenboom Park Scorleduyn is gelegen op slechts 15 minuten fietsen van het strand van het Noord-Hollandse Schoorl. Dit kleine en exclusieve park beschikt niet over veel faciliteiten en omdat de omgeving zo veelzijdig is, is dit absoluut geen nadeel. De bungalows zijn modern en comfortabel ingericht en beschikken over een woonkamer, open keuken met vaatwasser en combimagnetron. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet en vloerverwarming. Tevens is er een terras bij alle bungalows. Het park beschikt niet over een algemene parkeerplaats, per bungalow wordt één auto toegestaan. Hogenboom Park Scorleduyn is een verademing voor de rust- en natuurliefhebbers. Het park grenst aan Nationaal Park de Schoorlse Duinen, het meest brede en gevarieerde natuurgebied van de Nederlandse kust. Naast een dagje strand kunt u ook eindeloos door dit mooie gebied wandelen of fietsen. In het centrum van Schoorl vindt u vele winkels, restaurantjes en terrassen. Ook voor de kinderen is er voldoende te beleven. Zo zijn er 3 klimduinen en worden er speciale activiteiten voor de kinderen georganiseerd in het bos.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.