Hogenboom Vakantiepark De Riethorst

8 Beoordelingen 5

Kleinschalig familiepark, omgeven door schitterende natuur

Ligging van Hogenboom Vakantiepark De Riethorst
In de Noord-Limburgse plaats Plasmolen, tussen de Maas en de Mookerheide, ligt het kleinschalige familiepark Hogenboom Vakantiepark De Riethorst. Het park is een uitstekend vertrekpunt voor fietstochten of wandelingen door de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het voor de regio zo typerende stuwwallenlandschap.

Faciliteiten van Hogenboom Vakantiepark De Riethorst
Aangezien Hogenboom Vakantiepark De Riethorst over slechts weinig faciliteiten beschikt zijn rustzoekers hier zeer zeker aan het juiste adres. Kinderen kiezen voor het speeltoestel, éen van de speeltuinen of voor een partij tafeltennis. Daarnaast is er voor hen oneindig veel ruimte om heerlijk te ravotten. Op het park kunt u overigens ook fietsen en E-bikes huren.

Omgeving van Hogenboom Vakantiepark De Riethorst
Een verblijf in Hogenboom Vakantiepark de Riethorst staat gelijk aan genieten van de weelderige natuur en de spreekwoordelijke Limburgse gastvrijheid. U komt hier gegarandeerd tot rust. Trek er op uit en verken de omgeving te voet of per fiets (routes zijn verkrijgbaar bij de receptie). Ook mountainbikers en wielrenners vinden voldoende uitdaging in de fraaie bossen en in de heuvels tussen Plasmolen, Groesbeek en Molenbeek. Tussendoor strijkt u neer op een terras voor een kopje koffie en een stuk Limburgse vlaai… een heerlijk vooruitzicht. Op loopafstand van het park vindt u tevens een midgetgolfbaan, bowlingcentrum en bootverhuur. Kortom, u kunt letterlijk alle kanten op.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.