Het paradijs waar kinderdromen uitkomen

Pluspunten:
- Market Dome met BALUBA indoor speelparadijs en Aqua Mundo met superlange glijbaan
- Vlak bij Attractiepark Toverland
- Kids zijn de kapitein in Kids Haven
- Het paradijs waar kinderdromen uitkomen

Center Parcs Het Meerdal
Vlakbij het Limburgse natuurgebied De Peel ligt Het Meerdal. De kids beleven hier de tijd van hun leven met klimmen, klauteren, dansen en racen tot ze niet meer kunnen. In de huid kruipen van hun grootste idool of alvast een droomberoep uitproberen; tijdens het Wannabe activiteitenprogramma kan het! Het dichtbijgelegen attractiepark Toverland geeft Center Parcs gasten, toegang tot nog meer plezier.

In de Kids Haven staan de kleintjes aan het roer van een politie-, brandweer of reddingsboot, terwijl u geniet van een rustgevende tocht op een fluisterboot. Eindeloos spelen kan in het BALUBA indoor speelparadijs of in het avontuurlijke waterparadijs Aqua Mundo. In de tropische Market Dome is het trouwens ook genieten geblazen. Hier vindt u alles onder één dak, van shoppen tot spelen en smullen in de vele restaurants.

En na een dag genieten van natuur, kunt u heerlijk relaxen op de bank in uw comfortabele cottage. Wie de meeste herten telt in de bijbehorende tuin mag als eerste van de glijbaan! Grote en kleine dromen. In het Meerdal komen ze uit.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

6.5
Wagemakers
26 okt '17

Douchen in bad. Als je langer dan 1.80 bent stoot je je hoofd. Zeer verouderde bungalow. Eten...

8.1
Anoniem
19 okt '17
Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.