BungalowParc de Witte Vennen

8 Beoordelingen 9

Familiepark met vrijstaande chalets

BungalowParc de Witte Vennen bevindt zich in het Bourgondische Noord-Limburg, nabij de Duitse grens, in het plaatsje Oostrum. Dit gezellige familiepark, temidden van de ruige Peel en het prachtige Maasdal, ligt aan een grote recreatieplas en biedt volop watersport mogelijkheden. U verblijft in vrijstaande, typisch Scandinavische chalets met een comfortabele inrichting en een terras aan de voor- en achterkant. De chalets liggen aan de bosrand of vlakbij het water, allen op loopafstand van het strandbad en het centrale gedeelte .

Op en rondom BungalowParc de Witte Vennen is veel te beleven. Kinderen kunnen ravotten in de uitgestrekte bossen of zich vermaken op één van de sportvelden voor een potje voetbal, volleybal of tennis. Een dagje waterpret? De recreatieplas met ligweiden, strandbad en een 30m lange glijbaan geeft u het echte vakantiegevoel. Een waterfiets ligt voor u klaar om een tochtje over het water te maken. Heeft u altijd al willen windsurfen? Op BungalowParc de Witte Vennen heeft u eindelijk de kans de wind in de zeilen te voelen.

In de schoolvakanties is er een animatieprogramma met sport en spel. Kinderen kunnen meedoen aan een wedstrijdje tafeltennis, levensgroot dammen, vissen of een spannende huifkartocht. In de avond gaan de voetjes van de vloer in de kinderdisco. Verder vindt u op BungalowParc de Witte Vennen een uitgebreide informatie over mogelijkheden voor fiets-en wandeltochten. Even uitrusten van alle activiteiten? Aan de recreatieplas is een strandpaviljoen met een aangrenzend terras, waar u terecht kunt voor een drankje en een hapje en vanwaar u de kinderen goed in de gaten kunt houden.

Een wandeling of fietstocht door de nationale parken de Maasduinen, de Groote Peel of nog dichterbij Landgoed Geysteren kunnen wij u zeker aanraden. Een gegarandeerd succes voor de kinderen, het magische Toverland in Sevenum, is vanaf BungalowParc de Witte Vennen makkelijk te bereiken. Mocht u een bier liefhebber zijn, dan kunt u de Hertog Jan stoombierbrouwerij in Arcen (ca. 20 autominuten) niet overslaan. De Thermaalbaden (ook in Arcen) bieden u een heerlijke dag ontspanning en verwennerij. In een straal van 30 km van Bungalowparc de Witte Vennen bevinden zich de grote steden Venlo, Nijmegen en Düsseldorf voor een dagje winkelen en cultuur.
Scroll voor meer
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.