Mooie woonboerderijen en veel luxe faciliteiten zoals wellness

Pluspunten:
- Prachtige woonboerderijen en veel luxe faciliteiten
- Beleef plezier in het subtropisch zwemparadijs
- Ravotten in de overdekte attractiespeeltuin met een enorm klim- en klautertoestel
- Bosrijke en heuvelachtige omgeving
- Bourgondisch Limburg

Ligging van Buitenhof de Leistert
Op Buitenhof de Leistert in het Limburgse Roggel staan luxe woonboerderijen. Het park is onderdeel van het reeds bestaande recreatiepark De Leistert en ligt in een landelijke omgeving op ongeveer 15km ten noorden van Roermond.

Faciliteiten van Buitenhof de Leistert
De uitgebreide faciliteiten van Buitenhof de Leistert bezorgen u een veelzijdig verblijf. Beleef plezier in het subtropisch zwemparadijs en het verwarmde golfslagbad buiten of laat de kids ravotten in de overdekte attractiespeeltuin met een enorm klim- en klautertoestel terwijl u op het terras van een drankje geniet. Sportievelingen kunnen ook tennissen, beach volleyballen en fietsen huren. Vanaf juni 2012 bent u welkom in het nieuwe bowlingcomplex, natuurlijk ook onder het genot van een hapje of drankje.

Eten en drinken bij Buitenhof de Leistert
Op het vakantiepark is een winkel aanwezig waar ook lekkere broodjes voor het ontbijt verkocht worden. Heeft u een dagje geen zin om in de keuken te staan laat u dan in het restaurant van Buitenhof de Leistert verrassen met heerlijke gerechten.

Omgeving van Buitenhof de Leistert
De bosrijke en heuvelachtige omgeving van Buitenhof de Leistert leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. Voor een dagje winkelen gaat u naar Roermond of Venlo. Zijn er kinderen mee? Verwen hen met een uitstapje naar attractiepark Toverland in Sevenum dat op 22km van Roggel ligt.
7.6
S. Peters
12 mrt '18

Voor tieners misschien het zwembad en het café / poolen / bowlen langer open.

8.6
Anoniem
12 mrt '18

Nee hoor.

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Scroll voor meer
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.