Waterrijk park, naast Nationaal Park Lauwersmeer

Pluspunten:
- Waterrijk park met unieke ligging, grenzend aan Nationaal Park Lauwersmeer
- Boot-, kano- en fietsverhuur
- Perfecte uitvalbasis voor bezoek aan Dokkum, Groningen en Schiermonnikoog
- Zwembad met peuterbad, sauna, Turks stoombad en jacuzzi
- Ruime kavels met veel privacy.

Ligging van Landal Natuurdorp Suyderoogh.
In het noordelijkste puntje van Nederland ligt Landal Natuurdorp Suyderoogh. Dit park wordt omringd door de mooie Waddeneilanden, het Lauwersmeer en het Nationaal Park Lauwersmeer. In de zomer is het ideaal vertoeven voor watersporters. Het vakantiepark is een ideale plek om te genieten aan het water.

Faciliteiten van Landal Natuurdorp Suyderoogh.
Op Landal Natuurdorp Suyderoogh vindt u het centrumvoorziening 'De Oogh-Appel' met zwembad en apart peuterbad. Daarnaast is er een relaxruimte met sauna, zonnebank, stoomcabine, dompelbad en buiten jacuzzi. Ook is er een poolbiljart, een jeugdruimte met o.a. airhockey en vier bowlingbanen in jaren 60-sfeer met restaurant. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen op de midgetgolf-, jeu-de-boules-, tokkel- of all-weather-tennisbaan. Er zijn ook tafeltennistafels, airtrampolines en sportvelden. Wilt u er een dagje op uit? Huur dan een boot via de bootverhuur op het park. Op Landal Natuurdorp Suyderoogh is een binnenwater waar u fijn kunt vissen en kanoën. Vergeet alleen niet om een visvergunning bij de parkreceptie te kopen.

Eten en drinken bij Landal Natuurdorp Suyderoogh.
Een actieve dag sluit u af bij Restaurant en Bowlingcentrum Suyeroogh. Daarnaast is er op Landal Natuurdorp Suyderoogh een ontbijt-, boodschappen- en broodjesservices.

Omgeving van Landal Natuurdorp Suyderoogh.
De gezellige winkelstad Groningen ligt op slechts 30 autominuten van Landal Natuurdorp Suyderoogh. Aan Nationaal Park Lauwersmeer grenzen diverse wandel- en fietsroutes. Ga er een dagje op uit en geniet van de prachtige natuur. Breng ook eens een bezoek aan één van de gezellige plaatsjes Anjum, Dokkum, Kollum of Zoutkamp. Voor de kinderen is er op slechts 2 km afstand van het park het Activiteitencentrum van Nationaal Park Lauwersmeer met speelbos.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

8.5
Anoniem
9 nov '17
8.5
Anoniem
5 okt '17

Heel mooi park. Huisje met enorm grasveld aan een leuk meertje. Mooie omgeving.

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.