Informatie Coronavirus en reizen Klik hier

Landal Rabbit Hill

Grevenhout 21 3888 NR Nieuw-Milligen, Gelderland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Midden in de bossen
- Bruisend vakantiepark
- Groot indoorspeelparadijs met terras voor de ouders
- Binnen- en buitenzwembad
- Openluchttheater en Fun & Entertainment-programma
- Dierenweide

Ligging van Landal Rabbit Hill.
Slechts op een uur rijden van de Randstad, in Nieuw Milligen op de Veluwe, ligt deze oase van rust. Landal Rabbit Hill is een ruim opgezet park en ontleent zijn naam aan de heuvel waar de konijntjes vrolijk rondhuppelen. Rondom Landal Rabbit Hill vindt u een prachtig loof- en dennenbos, vennen en heidevelden vol jeneverbesstruiken.

Faciliteiten van Landal Rabbit Hill.
Landal Rabbit Hill biedt waterpret voor jong en oud in het overdekte zwembad met diverse waterattracties en apart kleuterbad. In het zomerseizoen is het openluchtzwembad met apart kleuterbad en ligweide geopend. Speciaal voor kinderen is er van alles te doen op Landal Rabbit Hill. Ze kunnen zich uitleven in het indoor speelparadijs of meedoen aan allerlei activiteiten georganiseerd door het Fun & Entertainment-programma. Voor de allerkleinsten is er een Bollo Club. Verder is er onder andere een midgetgolfbaan, tafeltennistafel, speeltuinen, airtrampoline en een dierenweide. Wilt u even helemaal tot rust komen? ’s Avonds kunt u gezellig met het hele gezin een uurtje gaan bowlen op de bowlingbaan van Landal Rabbit Hill.

Eten en drinken bij Landal Rabbit Hill .
U kunt in de vernieuwde Brasserie genieten van ontbijt, lunch en diner. Van verse, lokale ingrediënten, veelal biologisch en duurzaam, worden met passie de lekkerste (streek) gerechten bereid. Daarnaast worden er voor jong en oud diverse kookworkshops (tegen betaling) georganiseerd. Of u kunt terecht bij snackbar De Smulgaard. Er is ook nog een Atrium met verwarmd terras. Om boodschappen te doen voor uw eigen kookkunsten is er een parkwinkel op Landal Rabbit Hill.

Omgeving van Landal Rabbit Hill.
De directe bosrijke omgeving van Landal Rabbit Hill is uitermate geschikt voor wandel- en fietstochten. Tips voor uitjes: Apeldoorn, Paleis Het Loo, het Kröller-Müller museum en dierenpark Amersfoort liggen om de hoek en zijn een bezoek zeker waard.

Faciliteiten

Restaurant
Fietsverhuur
Bowling
Zwembad buiten
Zwembad binnen
Kinderboerderij/dierenweide
Supermarkt
Speeltuin
WIFI
Speelparadijs binnen
Bekijk alle faciliteiten

7.7 Beoordelingen 266
Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 6.7
Park algemeen: 8.2
Faciliteiten: 7.9
Prijs/kwaliteit: 7.6
Kindvriendelijk: 8.3
97% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Rabbit Hill Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons bungalow 4B Bungalow

Circa 55 m², rookvij, geschakeld en gelijkvloers. Woon-/eetkamer met open haard en flatscreen-tv. Open keuken met vaatwasser,...

vanaf

€ 199
€ 99

bekijk en boek

4-persoons bungalow 4C Comfort Bungalow

Geschakelde Comfort bungalow, rookvij, oppervlakte ca 55 m2. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard en flatscreen-TV. Open...

vanaf

€ 219
€ 109

bekijk en boek

6-pers. mobile home 6MH1 Chalet/stacaravan

Vrijstaand, rookvij, met een oppervlakte van ca. 38m2. Woonkamer met zit- en eethoek, TV en elektrische verwarming. Open keuken...

vanaf

€ 289
€ 149

bekijk en boek

6-persoons bungalow 6B Bungalow

Vrijstaande bungalow, rookvij, oppervlakte ca. 55 m2. Woonkamer met zit- en eethoek en flatscreen-TV. Open keuken met...

vanaf

€ 219
€ 119

bekijk en boek

4 + 2 (tot 12 jaar)-pers. mobile home 6MH2 Chalet/stacaravan

Vrijstaand met een oppervlakte van ca. 40m2. De accommodatie is rook- en huisdiervrij. Woonkamer met zit- en eethoek,...

vanaf

€ 229
€ 119

bekijk en boek

6-persoons bungalow 6C Comfort Bungalow

Vrijstaande Comfort bungalow, rookvij, oppervlakte ca. 65 m2. Woonkamer met zit- en eethoek en flatscreen-TV. Open keuken met...

vanaf

€ 249
€ 129

bekijk en boek

6-persoons kinderbungalow 6CK Comfort Bungalow

Comfort kinderbungalow. Vernieuwd en rookvij.Vrijstaand of geschakeld. Opp. ca. 65m2. Woonkamer met zit-en eethoek, LCD TV en...

vanaf

€ 279
€ 139

bekijk en boek

6 + 2 (tot 12 jaar) persoons bungalow 8C Comfort Bungalow

Comfort. Vrijstaand, rookvrij. Opp. ca 85m2. Woonkamer met zit- en eethoek. Flatscreen-tv en open haard. Open keuken voorzien...

vanaf

€ 279
€ 139

bekijk en boek

Landal Rabbit Hill Belangrijk te weten

Huisdieren zijn uitsluitend op aanvraag. Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven).

Wifi in de accommodaties (tegen betaling). Gratis wifi in de restaurants en in de luxe accommodaties.

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van Landal GreenParks toegestuurd krijgt.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 6,95 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 11,95. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 11,95.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 29,95. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

alles tonen minder tonen

Landal Rabbit Hill Faciliteiten

Beoordeling Landal Rabbit Hill

7.7 Beoordelingen 266
Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 6.7
Park algemeen: 8.2
Faciliteiten: 7.9
Prijs/kwaliteit: 7.6
Kindvriendelijk: 8.3
97% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
8.3

Anoniem
15 okt '21

4-persoons bungalow 4B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 9.0
7.0

Anoniem
15 okt '21

6-persoons bungalow 6C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.0
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.6

Anoniem
8 okt '21

6 + 2 (tot 12 jaar) persoons bungalow 8C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0
8.2

K. Groot
8 okt '21

6 + 2 (tot 12 jaar) persoons bungalow 8C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
8.1

Anoniem
4 okt '21

6-persoons bungalow 6B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.8

T.C.N. Tom Snijders
1 okt '21

4-persoons bungalow 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.8

Anoniem
27 sep '21

6-persoons bungalow 6C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

TIPS: Eten bij Budstolhuis no1
Wandelen bij park berg en bos

7.3

H. Welp
24 sep '21

4-persoons bungalow 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: -
Schoonmaak accommodatie: -
Park algemeen: -
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Matrassen zakken door. Eten in restaurant serveren op voor verwarmde borden en schalen

6.9

C.L. Cees Veerman
24 sep '21

4-persoons bungalow 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
7.0

Anoniem
20 sep '21

6 + 2 (tot 12 jaar) persoons bungalow 8C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0

Het huisje was qua hygiene onder de maat - ,er lag veel stof en de wc potten zowel boven als beneden niet schoon .
Er zat onder in de potten veel aanslag ( bruin van kleur) bovendien zat de wc pot boven ook los.

Ik zal bovenstaande ook beslist meenemen in de beoordeling van Landall.

Erg jammer ,terwijl het park prima was : qua faciliteiten ,personeel en ligging.

8.9

Anoniem
17 sep '21

6 + 2 (tot 12 jaar) persoons bungalow 8C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: -
Schoonmaak accommodatie: -
Park algemeen: -
Faciliteiten: 8.8
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: je fietst en wandelt vanuit het park zo de bossen in. De omgeving is prachtig, mooie musea in de buurt, leuke dorpjes, etc.

6.6

Anoniem
3 sep '21

4-persoons bungalow 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

De bungalow was vies onder de bedden zitten spinnenwebben en onder het bed ligt ook veel stof op bed het licht een topper met tijk. en de tijk was ook vies daar hebben wij een schone gekregen ook de vloeren was niet schoon daar is volgens mij al een tijd niet goed gedweild

TIPS: Mooie omgeving om te fietsen wel erg druk om te fietsen

8.0

S. van den Nieuwendijk
9 jul '21

6 + 2 (tot 12 jaar) persoons bungalow 8C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
7.5

Anoniem
9 jul '21

4-persoons bungalow 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 6.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

w
w

weinig ruimte rond het huisje nr51
geen afvoer in douche en toilet

7.5

H.A.J. Verspeek
2 jul '21

4-persoons bungalow 4C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 6.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.3

Anoniem
2 jul '21

4-persoons bungalow 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 6.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -

nee

7.0

N.A.T.H.A.N. Nathan Hoogduijn
14 dec '20

6-persoons bungalow 6C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 7.5

Beter schoonmaken er lag overal rommel nog en vlekken.

8.8

Anoniem
2 nov '20

4-persoons bungalow 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

Toiletpot oude kalk/tuinsteden rand. Verder alles tip, top in orde

6.1

Anoniem
28 aug '20

4-persoons bungalow 4C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.5
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 8.0

Sterk verouderde huisjes. Echt aan renovatie/verfrissing toe. Oven stonk.

TIPS: Julianatoren is een heel Leuk pretpark voor kinderen t/m 8 jaar!

7.9

Anoniem
10 jul '20

6-persoons bungalow 6C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Wi-Fi is slecht, iedere dag opnieuw inloggen omdat anders het ten koste gaat van je eigen bundel.

6.8

Anoniem
19 jun '20

6-persoons bungalow 6C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.7
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -

4 dagen WIFI voor €19,50 is duur. Als na een halve dag er dan geen WIFI meer is kun je bellen naar een Wifi hulplijn. Daar werd ik te woord gestaan na 27 min.in de wacht te hebben gestaan. De oplossing we gaan het melden aan de technische dienst van het park deze kunnen het op afstand oplossen. Na 2 uur wachten geen enkele reactie of verandering in de situatie. Naar de receptie gegaan daar was het antwoord we melden het aan de technische dienst. Na nog een uur wachten zijn we gaan fietsen toen we eind van de middag terug kwamen was het probleem opgelost.

TIPS: Het is een prachtige omgeving om mooie fietstochten te maken.

8.9

J. Jack Blok
31 jan '20

4-persoons bungalow 4B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Nunspeet, elspeet en Elburg zijn erg mooi en gezellig

7.5

Anoniem
20 jan '20

4-persoons bungalow 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.3
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Nee

TIPS: Mooie omgeving. Bos, heide mooie wandel en fietspaden.

8.0

Anoniem
20 dec '19

4-persoons bungalow 4B
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Geen.

TIPS: Doen we.

7.6

J. de Vries
16 dec '19

4-persoons bungalow 4C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.8

Anoniem
13 dec '19

6-persoons bungalow 6C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Je loopt en fietst zo vanaf het park de bossen in. Mooie musea in de buurt en leuke plaatsen en dorpjes in de buurt om te bezoeken.
Kkortom zoveel te doe je hoeft je been moment te vervelen.

8.1

Anoniem
25 nov '19

6-persoons bungalow 6C Comfort
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0
9.0

T. Van het Pad
25 nov '19

4-persoons bungalow 4B
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
7.7

D.J.J. Van der Toorn
14 okt '19

4-persoons bungalow 4C Comfort
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 6.3
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.7
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

Opmerking :de stoelen in de bungalow zijn erg versleten lelijk en bekleding kapot dit is wel erg jammer heb wel beter meegemaakt bij jullie op her park.

TIPS: Nvt

8.2

Anoniem
20 sep '19

6 + 2 (tot 12 jaar) persoons bungalow 8C Comfort
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
Pagina 1/9

Landal Rabbit Hill Video

Landal Rabbit Hill Park op de kaart

Locatie Landal Rabbit Hill
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Rabbit Hill Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

BRC gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat BRC na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.