Met recreatieplas en veel faciliteiten rondom de Gran Place

Pluspunten:
- Grote recreatieplas met strand en zonneweide
- Tokkelbaan, low-rope, waterfietsen en trekvlot bij de waterplas
- Gran Place met diverse restaurants en winkels
- Vrijstaande bungalows met twee badkamers
- Indoorspeelplaats
- Overdekt zwembad.

Ligging van Landal Landgoed ‘t Loo
Landgoed ’t Loo ligt aan de rand van de Veluwe, dichtbij het Veluwemeer en de hanzestad Zwolle (ca 12 km). Het autovrije Landal park met vrijstaande villa’s is aangelegd rondom een grote recreatieplas met strand en zonneweide. Op en rondom het park is er van alles te beleven voor jong en oud.

Faciliteiten van Landal Landgoed ‘t Loo
Landgoed ’t Loo biedt een groot scala aan mogelijkheden voor sport en ontspanning. Kinderen zullen zich op het park geen moment vervelen, ze kunnen naar hartenlust spelen op de Bountyboot en het speeleiland op het strand, de geitjes voeren op de nostalgische speelboerderij of een potje midgetgolfen. De spectaculaire 100 meter lange tokkelbaan over het water, low rope parcours voor het klimmen en klauteren en de 'water-belevings-plekken' op het strand zorgen voor genoeg vertier in de openlucht. De rustzoekers kunnen ondertussen genieten bij de loungeplek. Is het weer iets minder op Landgoed ’t Loo? Geen probleem, in de overdekte Gran Place, ingericht met winkels, restaurants en een compleet nieuwe indoorspeelplaats voor de kleine gasten, is het altijd gezellig. Het zwembad biedt met een stroomversnelling, apart kinderbad, sauna en zonnebank veel zwemplezier!

Eten en drinken bij Landal Landgoed ‘t Loo
In de overdekte Gran Place op Landgoed ’t Loo vindt u de gezellige brasserie Timber’s, Timber’s Bar, buffetrestaurant Kasteel ‘t Loo met (kinder)animatie en snackbar de Smulgaard. Of wellicht geeft u er de voorkeur aan om zelf uw boodschappen te doen in de ruim gesorteerde parkshop. Iedere ochtend kunt u er heerlijk vers afgebakken broodjes halen.

Omgeving van Landal Landgoed ‘t Loo
Landgoed ’t Loo is een prima uitvalsbasis om in de omgeving uitstapjes te maken! Het park is vlakbij bijvoorbeeld Walibi World in Biddinghuizen en het Dolfinarium in Harderwijk. Voor een dagje cultuur kunt u een bezoek brengen aan de gezellige dorpjes Oldebroek, Hattem of Elburg. Ook wandel- en fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Landgoed ’t Loo op de Veluwe.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.