Informatie Coronavirus, reizen en contactformulier Klik hier

Landal Heihaas

Voorthuizerstraat 75 3881 SE Putten, Gelderland · Nederland

Bekijk alle foto's
Pluspunten:
- Kleinschalig park met veel faciliteiten
- Dichtbij bos, strand en stad
- Speeltuin, midgetgolf en dierenweide
- Overdekt zwembad met peuterbad
- Ca. 20 km van Amersfoort

Ligging van Landal Heihaas
Landal Heihaas ligt op één van de mooiste stukjes van de Veluwe. Het bosrijke vakantiepark Landal Heihaas ligt op de Veluwe net buiten Putten, even ten oosten van het Speulder- en Sprielderbos. Amersfoort, Apeldoorn en Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn goed te bereiken vanuit het park. Landal Heihaas bestaat uit ca. 186 bungalows, allen omgeven door veel groen en bomen.

Faciliteiten van Landal Heihaas
Landal Heihaas is een park waar u tijdens uw verblijf zich geen moment zal vervelen. Voor jong en oud worden er diverse activiteiten georganiseerd. Ga gezellig bowlen, midgetgolfen of huur een fiets en ga eropuit om de natuur te ontdekken. Kinderen kunnen zich ook goed vermaken op het park. Spelen in de speeltuin, hangen aan de kabelbaan, een balletje trappen op het multifunctioneel speelveld of springen op de airtrampoline. Geniet samen van het overdekte zwembad met stroomversnelling, kinderglijbaan, bruisbank en peuterbad. De allerkleinsten kunnen knutselen in de Bollo Club en speuren met de boswachter. Verder beschikt het park over tafeltennis, dierenweide en boogschietbaan.

Eten en drinken bij Landal Heihaas
Op Landal Heihaas vindt u restaurant De Brasserie waar u van harte welkom bent voor een lunch of diner. Voor de kinderen is er ook een speciale kinderkaart. Na een heerlijk diner kunt u in de bar onder het genot van een drankje nog een potje biljart spelen. Voor een gemakkelijke maaltijd is er een afhaal- en snackshop op het park. Hier kunt u warme maaltijden en pizza’s afhalen. Om uw vakantie onbezorgd te beginnen kunt u via de Online ParkShop vooraf uw boodschappen bestellen. Landal Heihaas zorgt er voor dat alles klaarstaat in uw accommodatie. Daarnaast is de ParkShop dagelijks geopend waar u terecht kunt voor een ruim assortiment aan boodschappen. Wenst u verse broodjes bij het ontbijt? Maak dan gebruik van de broodjesservice. Verder beschikt het park over een gourmetarrangement, halfpensionarrangement, ontbijtarrangement, Uit & Thuis arrangement en uiteten arrangement.

Omgeving van Landal Heihaas
In de omgeving van het park kunt u eindeloos wandelen en fietsen of een huifkartocht maken. Het nabijgelegen Speulderbos staat bekend als één van de oudste bossen van Nederland, echt een aanrader voor een dagje in de natuur. Bij zomers weer is een dagje zwemmen en windsurfen mogelijk tijdens uw verblijf op Landal Heihaas; het Veluwemeer en Strand Nulde zijn goed aan te rijden. Landal Heihaas heeft een centrale ligging voor leuke uitstapjes. Bijvoorbeeld het Dolfinarium, Klimbos Ermelo, Kröller Müller Museum of Dierenpark Amersfoort. Als u een dagje volledig tot rust wilt komen, kunt u een bezoek brengen aan Sauna Drôme (slechts 4,5 km van het park vandaan).

Faciliteiten

Bowling
Fietsverhuur
Restaurant
Zwembad binnen
Speeltuin
WIFI
Kinderboerderij/dierenweide
Bekijk alle faciliteiten

7.9 Beoordelingen 309
Kwaliteit accommodatie: 7.9
Schoonmaak accommodatie: 7.3
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.1
Prijs/kwaliteit: 7.7
Kindvriendelijk: 8.4
94% van de gasten raadt dit park aan
Bekijk alle beoordelingen

Landal Heihaas Accommodaties & prijzen

Uw Zoekopdracht

Filter op

4-persoons bungalow Type 4B1 Bungalow

Geschakelde bungalow, oppervlakte ca. 50 m2. Gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen-tv, radio, cd-speler en...

vanaf

€ 199
€ 99

Nergens goedkoper bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,56 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

4-persoons bungalow Type 4C1 Bungalow

4-persoonsbungalow Comfort. Oppervlakte circa 51 m2. Woonkamer met zithoek, eethoek, centrale verwarming, dvd-speler,...

vanaf

€ 219
€ 99

Nergens goedkoper bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,56 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

4-persoons bungalow Type 4C2 Bungalow

4-persoons bungalow Comfort. Oppervlakte circa 50 m2. Woonkamer met zithoek, eethoek, centrale verwarming, dvd-speler,...

vanaf

€ 219
€ 99

Nergens goedkoper bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,56 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

4-persoons bungalow Type 4B2 Bungalow

Bungalow. Vrijstaand. Opp. circa 50m2. Gelijkvloers. Woonkamer met zit- en eethoek, centrale verwarming, openhaard, dvd-speler,...

vanaf

€ 249
€ 139

Nergens goedkoper bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,56 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

6-persoonsbungalow type 6C Bungalow

Vrijstaande bungalow, oppervlakte ca. 60 m2. Gelijkvloers en inpandige berging. Bungalow is rookvrij. Woonkamer met zit- en...

vanaf

€ 239
€ 119

Nergens goedkoper bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,56 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

8-persoons bungalow Type 8C Bungalow

8-persoonsbungalow Comfort. Oppervlakte circa 65 m2. Woonkamer met open haard , zithoek, eethoek, centrale verwarming,...

vanaf

€ 259
€ 129

bekijk en boek

Excl: Toeristenbelasting € 1,56 , Bedlinnen € 8,95 , Kosten per reservering € 32,50

Landal Heihaas Belangrijk te weten

Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven).

Er is draadloos internet (tegen betaling) op het hele park. Gratis wifi in het restaurant en in de luxe accommodaties.

Op het park is een laadstation aanwezig voor elektrische auto’s.

Extra informatie
Het kan zijn dat bepaalde faciliteiten gesloten zijn of beperkt open ivm de maatregelen op advies van het RIVM omtrent het Corona virus.

LET OP Landal GreenParks hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden, indien er geen annuleringsverzekering of met annuleringsverzekering en ongeldige reden is afgesloten. Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd (incl. bijkomende kosten).
Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Landal GreenParks accepteert geen zakelijke boekingen via BungalowS.nl. Dit verloopt via de Business Line van Landal GreenParks.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van Landal GreenParks toegestuurd krijgt.

- Kinderbedlinnen is altijd verplicht bij te boeken voor kinderen van 0 t/m 2 jaar die in een babybed slapen! Indien er in de accommodatie standaard al een kinderbed aanwezig is of u neemt zelf een kinderbed mee, dan dient er alleen verplicht kinderbedlinnen à € 6,95 bijgeboekt te worden. Indien er geen kinderbed standaard in de bungalow aanwezig is, is het verplicht om een kinderbed inclusief bedlinnen bij te boeken à € 11,95. Indien er een extra kinderbed wordt bijgeboekt dient er een extra kinderbed incl. bedlinnen bijgeboekt te worden à € 11,95.

Indien u een boeking via ons maakt met een verblijf in de periode waarin diverse COVID-19 maatregelen van kracht zijn, gaan we er vanuit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

- Het is niet mogelijk om binnen 30 dagen voor aankomst een annuleringsverzekering af te sluiten bij Landal.

De kosten voor het afsluiten van een annuleringsverzekering via Landal GreenParks kunnen voor afwijkende weekenden of midweken i.v.m. feestdagen hoger zijn dan tijdens het boeken zichtbaar is. Indien dit het geval is, zal op de factuur het juiste bedrag hiervoor zichtbaar zijn.

Bij reserveringen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de reservering te worden voldaan. Bij gebreke van een betaling kan Landal GreenParks u het gebruik van de accommodatie en/ of campingplaats en/of andere faciliteit ontzeggen.

Landal GreenParks kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom bedraagt maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en/of camping plaats. Op de parken in Denemarken bedraagt de borgsom maximaal het totale bedrag van uw boeking per accommodatie en dient ter plaatse in Deense kronen te worden voldaan. Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven (bijv. groepen) kan de vereiste borgsom door Landal GreenParks worden verhoogd.

Wij willen u erop wijzen dat u ALLEEN de bungalowsleutel ontvangt zodra de volledige betaling is voldaan. U ontvangt per mail een factuur van Landal GreenParks met een betaallink, zodat u ten alle tijden de betaling vooraf kunt voldoen.

Indien u speciale wensen heeft aangegeven worden deze doorgegeven aan Landal GreenParks. BungalowS.nl garandeert niet dat aan uw wens kan worden voldaan. Indien uw voorkeur mogelijk is, berekent Landal GreenParks een voorkeurstoeslag van € 35,-. Voor de voorkeur huisdiervrij en rookvrij wordt geen voorkeurstoeslag berekend.

alles tonen minder tonen

Landal Heihaas Faciliteiten

Beoordeling Landal Heihaas

7.9 Beoordelingen 309
Kwaliteit accommodatie: 7.9
Schoonmaak accommodatie: 7.3
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.1
Prijs/kwaliteit: 7.7
Kindvriendelijk: 8.4
94% van de gasten raadt dit park aan
De eindcijfers zijn gebaseerd op alle beoordelingen van de afgelopen 365 dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni 2020 en vanaf 15 december 2020 geen beoordelingsverzoeken verzonden.
7.3

Anoniem
7 jan '22

4-persoons bungalow Type 4C1
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Het huisje was niet schoon. Heb zelf gelijk moeten stofzuigen en het sanitair moeten afnemen met sop

8.0

A.N.N.E.L.I.E.S. Titselaar Ackermans
6 dec '21

8-persoons bungalow Type 8C
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0
8.8

A.J. Vermeer
26 nov '21

4-persoons bungalow Type 4C2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -

We misten de gebruiksaanwijzing van de magnetron.

TIPS: Veel mogelijkheden in de omgeving

7.3

Anoniem
26 nov '21

4-persoons bungalow Type 4C2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
9.0

Anoniem
26 nov '21

4-persoons bungalow Type 4C1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
22 nov '21

4-persoons bungalow Type 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
8.1

Anoniem
19 nov '21

4-persoons bungalow Type 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.6

C. Lesuis
29 okt '21

6-persoonsbungalow type 6C
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0

Geweldig park voor kinderen ,kleinschalig en vriendelijk. Zeker voor herhaling voor de volgende vak

TIPS: Mooie fiets en wandel omgeving.

8.4

L.A.G.M. Piels
29 okt '21

4-persoons bungalow Type 4C1
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 9.0

TIPS: Prachtige bossen

8.0

M. stil STIL
25 okt '21

4-persoons bungalow Type 4B1
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.8
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.5

HET ZOU FIJN ZIJN ALS DE PRIJS VAN DE BUNGALOWS EEN ALL-INN PRIJS ZOU ZIJN.
LEUKE AANBIEDINGEN, MAAR ER KOMEN ALTIJD ZOVEEL KOSTEN NOG BIJ EN DAN ZIET DE PRIJS ER OPEENS HEEL ANDERS UIT.

TIPS: ZELF KOM IK VAN DE VELUWE EN WEET HOE VEELZIJDIG DIT GEBIED IS.
ER IS VEEL TE DOEN EN TE ZIEN, OOK IN DE HERFST EN WINTER.

BARNEVELD IS LEUK OM TE WINKELEN EN HET NAIRAC MUSEUM TE BEZOEKEN.
HET PLUIMVEEMUSEUM INTERESSANT OMDAT BARNEVELD HET : KIPPENDORP" WORDT GENOEMD EN HET OUDE AMBACHTEN MUSEUM IS NOSTALGIE EN LEUK OM JE KLEINKINDEREN "VROEGER " TE LATEN BELEVEN.

7.7

Anoniem
25 okt '21

4-persoons bungalow Type 4C1
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.8

E. Tenwolde
8 okt '21

4-persoons bungalow Type 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -
6.7

Anoniem
4 okt '21

4-persoons bungalow Type 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

Bungalow was ontzettend stoffig en allemaal spinnenwebben

7.8

Anoniem
4 okt '21

4-persoons bungalow Type 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 7.7
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 9.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: -
8.1

Anoniem
1 okt '21

4-persoons bungalow Type 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
6.7

Anoniem
13 aug '21

4-persoons bungalow Type 4C2
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 6.8
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: 7.5

Tot 2 keer toe klopte de bestelling bij de snackbar iets, waardoor ik terug moest. Het is wel naar tevredenheid opgelost. Dat geldt ook voor het ontbreken van de aardbeien op het ijsje, ook dat is naar tevredenheid opgelost.

TIPS: Koop je broodjes bij een supermarkt en neem op zaterdag al brood mee voor zondag (alle winkels zijn dicht op zondag in Putten). Bij het winkeltje van het park is het veel duurder.

8.0

Anoniem
7 dec '20

4-persoons bungalow Type 4B1
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

TIPS: Heerlijk gelegen in bosrijke omgeving

8.0

Anoniem
2 nov '20

4-persoons bungalow Type 4C2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.4

Anoniem
2 nov '20

4-persoons bungalow Type 4C1
Gezin met kinderen tot 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.3
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.3
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 8.0
7.6

M. Linschooten
9 okt '20

6-persoonsbungalow type 6C
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

De schoonmaak van de bungalow was ondermaats. Er was niet (goed) gestofzuigd, er lag overal zand/kruimels namelijk. Etensresten gevonden in een van de slaapkamers, er zat nog koffie in de koffiepot en in de theekan zat nog thee.

De glazen waren niet heel erg schoon, we hebben zelf moeten stofzuigen en afwassen. Niet de kwaliteit die ik verwachtte van een bungalow.

Behalve de schoonmaakklacht vond ik de ervaring en de bungalow heel fijn. Ik zou het nog steeds aanraden, het was gewoon een minder prettige verassing.

TIPS: Zeer aangenaam voor rust, natuur en leuke steden in de buurt of niet al te ver (Apeldoorn, Harderwijk, Utrecht bijvoorbeeld).

De Veluwe is bosrijk en heerlijk om van te genieten. Landal Heihaas is hiervoor uiterst geschikt.

8.5

Anoniem
17 jul '20

8-persoons bungalow Type 8C
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.3
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 9.0
8.7

Anoniem
3 jul '20

4-persoons bungalow Type 4B1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -

TIPS: Vanuit het park kun je mooie fietstochten maken over de Veluwe.
En de winkels in het dorp zijn op minder dan 2 km van het park.

7.3

Anoniem
2 mrt '20

8-persoons bungalow Type 8C
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.8
Faciliteiten: 7.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Kindvriendelijk: 7.0
8.9

H. Timmer
2 mrt '20

4-persoons bungalow Type 4C1
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: -
Prijs/kwaliteit: -
Kindvriendelijk: -
6.4

Anoniem
28 feb '20

4-persoons bungalow Type 4C2
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar

Kwaliteit accommodatie: 7.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 7.3
Faciliteiten: 6.8
Prijs/kwaliteit: 4.0
Kindvriendelijk: -
7.8

Anoniem
10 feb '20

4-persoons bungalow Type 4C2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.0
Faciliteiten: 7.8
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: 8.0

Wij vinden het jammer dat huisdieren niet meer in de horeca mogen komen. Dit was wel altijd het geval, maar sinds vorig jaar niete meer.

TIPS: Putten heeft een goede bosrijke omgeving, waar het heerlijk wandelen is. Op veel plekken mag de hond ook los lopen.

8.5

A.R. Gouwerok
6 jan '20

8-persoons bungalow Type 8C
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.7
Schoonmaak accommodatie: 8.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: -
8.0

Anoniem
16 dec '19

4-persoons bungalow Type 4B2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 7.0
Park algemeen: 8.3
Faciliteiten: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Kindvriendelijk: 7.5

De korting die wij kregen was heel fijn Dan voor ons ouderen
betaalbaar Moeten Julie meer doen 400 euro voor twee weken is betaalbaar

7.2

Anoniem
9 dec '19

6-persoonsbungalow type 6C
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 8.0
Schoonmaak accommodatie: 4.0
Park algemeen: 8.5
Faciliteiten: 7.7
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

De WiFi was erg slecht ondanks dat het best prijzig was

8.5

Anoniem
6 dec '19

4-persoons bungalow Type 4C2
Geen kinderen

Kwaliteit accommodatie: 9.0
Schoonmaak accommodatie: 9.0
Park algemeen: 9.0
Faciliteiten: 7.5
Prijs/kwaliteit: 8.0
Kindvriendelijk: -

nee

TIPS: nee

Pagina 1/11

Landal Heihaas Video

Landal Heihaas Park op de kaart

Locatie Landal Heihaas
Klik hier om in of uit te zoomen

Wij doen onze uiterste best om de ligging van de bungalow- en vakantieparken zo accuraat mogelijk weer te geven. Hier kunnen echter kleine afwijkingen in optreden, hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Landal Heihaas Activiteiten in de buurt

alles tonen minder tonen
Scroll voor meer

Bookit gebruikt op haar website Bungalows.nl cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Bookit na kan gaan hoe vaak de website in een bepaalde periode is bezocht, wat veel gelezen pagina’s zijn door gebruikers en het aanbieden van aanverwante en relevante producten en services. Meer informatie tref je aan in het privacy en cookie statement. Door op de button akkoord te klikken geef je toestemming voor het gebruik van cookies en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens.