Hogenboom Vesting De Bronsbergen

8 Beoordelingen 50
Pluspunten:
- Sfeervol park met ruime vrijstaande woningen
- Ideaal voor rustzoekers
- Gelegen tussen de Brongbergenmeren
- Maak gebruik van de aanwezige fitnessruimte, duikmogelijkheden en tennisbanen

Ligging van Hogenboom Vesting de Bronsbergen.
Hogenboom Vesting de Bronsbergen is gelegen aan de zuidkant van Zutphen, omringd door de IJssel en haar uiterwaarden, het natuurgebied Cortenover en de Bronsbergenmeren. U kunt er prachtige fietstochten in de mooie omgeving maken. U kunt op het sfeervolle park Hogenboom Vesting de Bronsbergen tot rust komen of actief bezig zijn.

Faciliteiten van Op Hogenboom Vesting de Bronsbergen.
Op Hogenboom Vesting de Bronsbergen zijn diverse faciliteiten te vinden voor jong en oud. U kunt zich uitleven op de tennisbaan, het sportveld of uw spieren trainen in de fitnessruimte. Op de naastgelegen Noordplas kunt u zwemmen, surfen en zonnen op het strand terwijl de kinderen zich volop vermaken op de speelweide met speeltoestellen. Bovendien zijn er duikmogelijkheden in de Zuidplas, welke alleen toegankelijk is voor duikers. Verder zijn er op Hogenboom Vesting de Bronsbergen vismogelijkheden, fietsverhuur en een speeltuin. Kortom, voor ieder wat wils.

Eten en drinken op Op Hogenboom Vesting de Bronsbergen.
Op Hogenboom Vesting de Bronsbergen gaat u voor een gezellig diner met uw vrienden of familie naar de Brasserie.

Omgeving van Hogenboom Vesting de Bronsbergen.
Door de gunstige ligging van Hogenboom Vesting de Bronsbergen aan de rand van Zutphen is dit park een ideale uitvalsbasis om de Achterhoek, de Veluwezoom en de IJssel tijdens wandel- of fietstochten te ontdekken. Het park ligt tussen de Bronsbergenmeren en tegen de dijk van de rivier de IJssel. U bent binnen enkele minuten in het landelijke buitengebied waar de “Acht Kastelenroute” begint. Tevens fietst u dan door mooie plaatsen in de Achterhoek zoals Lochem, Ruurlo en Vorden. Verder zijn er leuke uitstapjes te maken naar de historische Hanzesteden Zutphen en Deventer en museumstadje Bronkhorst. Bovendien is er in de omgeving van Hogenboom Vesting de Bronsbergen een subtropisch zwembad en een prachtige 9-holes baan op Golfclub De Breuninkhof te vinden. Een dagje uit met de kinderen naar bijvoorbeeld Dierenpark Wissel in Epe, het Dolfinarium in Harderwijk of Burgers’Zoo in Arnhem behoort ook tot de mogelijkheid.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

7.7

15 okt '17

rustig park, in de nabijheid van een stad. in nabijheid veel mogelijkheden om te fietsen.

8.2
Anoniem
2 sep '17

Zeer rustig park, mooie omgeving, huis zeer goed, mooi schoon en lekker prive

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.