FreeBees inwisselen Cadeau Card Privacy Informatie Hotels
De beste bungalows en vakantiehuizen boek je bij
020 456 40 04 (7 dagen per week)

Beoordeling DroomPark Hooge Veluwe

7,4
Beoordelingen:
511
Kwaliteit accommodatie 7,3 Schoonmaak accommodatie 7,2
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 7,0 Kindvriendelijk 7,2
63% van de gasten raadt dit park aan
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 75
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 163
Geen kinderen 273
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

IR .Viele | 4-persoons Chalet A
Geen kinderen 14-09-2017
 
5,6 Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,6 Faciliteiten 6,2
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
"Mijn moeder van 82 moest op een stapelbed slapen.erg vochtig huisje.mijn moeder heeft astma.had het erg benouwd,schandalig.ik had het idee ,omdat ik mijn hond mee nam dat ik het slechtste huisje gerkregen hebt.erg krap.kon je kont niet keren.1x patat gehaald.was koud.ik kreeg na lang aandringen de helft terug.kom hier ook nooit meer terug."
 
Anoniem | 4-persoons Chalet A
Geen kinderen 07-09-2017
 
5,8 Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 6,6 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
"Het park ligt bij een snelweg en geeft niet de rust die je op de Veluwe verwacht.Het restaurant was een bende tijdens ons verblijf, wel vriendelijk personeel.Er was een prive feestje met veel overlast van muziek op het park, het verknalt een weekendje door spanning en na 8 uur kan men geen klacht indienen.Het terras was ingestort, het onkruid bij de buren stond 2 m hoog, geen schuurtje voor de fietsen. Geen privacy.Kastjes scheef,tafelpoten bladderen af, geen wc rol houder of kapstok in de douche"
 
Anoniem | 4-persoons Chalet D
Geen kinderen 28-08-2017
 
6,5 Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,3 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
"We vonden de meubels id woonkamer erg slecht zitten. En er was een vreemd geluid vd kachel ( die in 2014 t laatst was gecontroleerd....) Een buurman /eigenaar was ah klussen met het schuren ve een tafel, dat leverde veel herrie uren achter elkaar. Ben met m in gesprek hierover geweest mr hij zag dat niet als belastend, ben toen met deze klacht naar de balie gegaan en heb t gecommniceerd. Er schijnen hierover afspraken te zijn, naaste buren zijn hierdoor een dag eerder vertrokken geen actie vh personeel.."
 
Cor de Boer | 4-persoons stacaravan HC (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
Geen kinderen 15-05-2017
 
8,9 Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,7
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
"Mooi park, vriendelijk personeel. Mooi gelegen. Gunstige ligging t.o.v. omliggemde activiteiten (musea, natuur, arnhem, enz)"
 
Anoniem | 4-persoons Chalet B
Geen kinderen 19-01-2017
 
7,7 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"Wifi in het huisje zeer traag. Bij de receptie werkt de wifi beter."
 
Anoniem | 4-persoons Chalet A
Geen kinderen 10-01-2017
 
7,4 Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 7,5 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,3
"het is een mooi park, maar wel veel geluiden. zelf hebben wij autisme dus teveel prikkels."
 
Jan Noordenbos | 4-persoons stacaravan HC (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
Geen kinderen 20-09-2016
 
6,4 Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 4,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
"Chalet waar wij in verbleven was zeer verouderd en in slechte staat. Deuren die niet wilden sluiten caravan die niet op slot wilde. Tuinmeubilair bij aankomst kapot. Schoonmaak was uitstekend."
Tips"Ingang tot park de hoge Veluwe zeer nabij. Vriendelijkheid hier was top en de behulpzaamheid ook. Daarnaast was Arnhem centrum goed bereikbaar en parkeer gelegenheid was uitstekend en goed bereikbaar. Daarnaast is Garderen de beeldentuin zeer de moeite waard vooral in de zomer want dan is er ook zandsculpturen festival tot oktober."
 
Anoniem | 4-persoons Chalet A
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 10-09-2016
 
6,2 Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 6,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
"Leuk park in erg mooie omgeving. Is ook de enige reden dat we gebleven zijn. Accommodatie was ronduit slecht, niet schoon. Stel je een stacaravan voor waar 2 weken in gekookt is, zonder dat de ramen fatsoenlijk hebben opengestaan. Alles plakte. Zelfs na 2 keer schoonmaken. Wisselen van accommodatie (zelfs met bijbetaling) was onmogelijk. We zijn uiteindelijk een dag eerder vertrokken"
Tips"Je zit op de Veluwe, wandelen, pannenkoekenhuizen en Arnhem in de buurt."
 
Anoniem | 4-persoons Chalet B
Geen kinderen 03-01-2016
 
8,0 Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
"een heerlijke midweek gehad, geweldig park, lieve mensen, jong en dynamies."
Tips"oorlogsmuseum, geweldig indrukwekkend."
 
Wijen | 4-persoons Chalet A
Geen kinderen 24-09-2015
 
8,3 Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
"Mooie uitstraling en rustig park"
Tips"Prachtige bosachtige omgeving"
 
  Pagina 1  2  3  4  »