Beoordeling DroomPark Hooge Veluwe

7,3
497 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,2 Faciliteiten 6,9
Schoonmaak accommodatie 7,1 Prijs/kwaliteit 6,8
Park algemeen 7,8 Kindvriendelijk 7,3
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 75
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 161
Geen kinderen 261
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
69% van de gasten raadt DroomPark Hooge Veluwe aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 10-01-2017
4-persoons Chalet A
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 7,5 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,3
het is een mooi park, maar wel veel geluiden. zelf hebben wij autisme dus teveel prikkels.
 
Beoordeling van Jan Noordenbos | Geen kinderen | 20-09-2016
4-persoons stacaravan HC
 
review cijfer
6,4
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 4,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Chalet waar wij in verbleven was zeer verouderd en in slechte staat. Deuren die niet wilden sluiten caravan die niet op slot wilde. Tuinmeubilair bij aankomst kapot. Schoonmaak was uitstekend.
TipsIngang tot park de hoge Veluwe zeer nabij. Vriendelijkheid hier was top en de behulpzaamheid ook. Daarnaast was Arnhem centrum goed bereikbaar en parkeer gelegenheid was uitstekend en goed bereikbaar. Daarnaast is Garderen de beeldentuin zeer de moeite waard vooral in de zomer want dan is er ook zandsculpturen festival tot oktober.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 10-09-2016
4-persoons Chalet A
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 6,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Leuk park in erg mooie omgeving. Is ook de enige reden dat we gebleven zijn. Accommodatie was ronduit slecht, niet schoon. Stel je een stacaravan voor waar 2 weken in gekookt is, zonder dat de ramen fatsoenlijk hebben opengestaan. Alles plakte. Zelfs na 2 keer schoonmaken. Wisselen van accommodatie (zelfs met bijbetaling) was onmogelijk. We zijn uiteindelijk een dag eerder vertrokken
TipsJe zit op de Veluwe, wandelen, pannenkoekenhuizen en Arnhem in de buurt.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 03-01-2016
4-persoons Chalet B
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
een heerlijke midweek gehad, geweldig park, lieve mensen, jong en dynamies.
Tipsoorlogsmuseum, geweldig indrukwekkend.
 
Beoordeling van Wijen | Gouda | Geen kinderen | 24-09-2015
4-persoons Chalet A
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Mooie uitstraling en rustig park
TipsPrachtige bosachtige omgeving
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 24-08-2015
4-persoons Chalet B
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Wij hebben een fantastisch verblijf gehad, het weer werkte natuurlijk ook mee. In het buitenbad met ligweide was het heerlijk vertoeven. Kinderen hebben genoten ook van hat animatieteam. Zeer vriendelijk personeel. Chalet prima en schoon. Volgend jaar willen we allemaal weer terug naar Droompark Hooge Veluwe!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 02-07-2015
4-persoons Chalet B
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 7,5 Faciliteiten 6,2
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
We hebben een heerlijke vakantie gehad op Droompark de Hoge Veluwe, en zouden iedereen dit park aan willen raden.
TipsIn de omgeving is echt veel te doen, een erg leuk uitje zijn de kelders onder Arnhem, deze hebben wij met een Gildegids bezocht.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 01-06-2015
4-persoons Chalet D
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Was vergeten een voorkeurs keuze van niet rokers huisje aan te vragen als niet roker. Buitengewoon jammer, het huisje stonk tot onder de douche naar rook... Waarom wordt het niet om gedraaid? de rokers moeten een voorkeurs keuze betalen en de niet rokers niet!!! Daarbij vond ik dit huisje niet goed schoongemaakt (bij de 2 andere keren was dit prima) Zou het komen dat ik nu om 13u in het huisje wilde?
TipsDe activiteiten rondom het park zijn erg divers, koller muller is echt een aanrader een flinke wandeling door het park de Hooge veluwe, heerlijk! Voor de kinderen de apenheul, dierenpark Burgers Zoo en het watermuseum. Het winkelen in Arnhem is ook aanrader.
 
Beoordeling van Fam Eitjes | Weesp | Geen kinderen | 26-05-2015
4-persoons Chalet D
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
We hebben een prima week gehad vanaf 18 mei. Wel jammer, dat je de snelweg erg hoort. wonen zelf in de Randstad en wilden enige rust. In bungalow C11 nIets te horen buiten dus wel.
TipsOpenluchtmuseum in Arnhem en Park de Hoge Veluwe zijn toppers
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 04-05-2015
4-persoons Chalet B
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Zeer nette comfortabele bungalows. Zeker in het voorseizoen uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Gelegen in een schitterende omgeving grenzend aan Park de Hooge Veluwe
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000