Tegenover ingang Nationaal Park de Hoge Veluwe

Pluspunten:
- Midden in de bossen, pal tegenover de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe
- Binnenzwembad
- Wellness met sauna, infraroodcabine, zonnebank en fitnesstoestellen
- Sfeervol restaurant en snackbar op het park
- Ideale locatie voor een wandel- of fietsvakantie

Ligging van Droompark Hooge Veluwe.
Droompark Hooge Veluwe ligt ca. 10km ten noorden van Arnhem, midden in de bossen en pal tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Faciliteiten van Droompark Hooge Veluwe.
Waterratten komen tijdens hun verblijf op Droompark Hooge Veluwe het hele jaar door aan hun trekken. Het park beschikt over een binnenzwembad. Tevens is er volop ruimte op te ravotten. Op het multifunctionele sportveld is voetballen, handballen, volleyballen en hockeyen mogelijk.

Eten en drinken bij Droompark Hooge Veluwe.
Droompark Hooge Veluwe beschikt over een sfeervol ingericht restaurant, Het Boshuis, waar u zowel van à la carte diner als een eenvoudigere lunch kunt genieten. Ook een snackbar is aanwezig.

Omgeving van Droompark Hooge Veluwe.
In de omgeving van Droompark Hooge Veluwe zult u zich geen moment vervelen. Er zijn vele fiets- en wandeltochten mogelijk door het uitgestrekte natuurgebied. En kijk er niet van op als u een ree, hert of wild zwijn onderweg tegenkomt! Op 3km afstand vindt u Burgers' Zoo en het openlucht museum, welke zeker een bezoek waard zijn. Voor een dagje winkelen kunt u prima in Arnhem terecht. U vindt er brede winkelstraten met de bekende winkelketens en ook steegjes met kleinere boetieks.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

7.5

17 sep '17
5.6
IR .Viele
14 sep '17

Mijn moeder van 82 moest op een stapelbed slapen.erg vochtig huisje.mijn moeder heeft astma.had...

Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.