Bungalowpark Het Verscholen Dorp

7.4 Beoordelingen 98

Omringd door loof- en dennenbossen

Ligging van Bungalowpark Het Verscholen Dorp.
Bungalowpark Het Verscholen Dorp wordt omringd door loof- en dennenbossen en is gelegen op ongeveer 4km van Harderwijk centrum. De vrijstaande accommodaties zijn op een speelse wijze opgezet rondom de faciliteiten.

Faciliteiten van Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Geniet tijdens uw verblijf op Bungalowpark Het Verscholen Dorp van rust, natuur en recreatie. Op het park vindt u een verwarmd buiten zwembad met peuterbad en een tennisbaan. Bij de receptie is de mogelijkheid om fietsen te huren.

Eten en drinken bij Bungalowpark Het Verscholen Dorp.
Op een afstand van ongeveer 1km vanaf Bungalowpark Het Verscholen Dorp vindt u de dichtstbijzijnde supermarkt, waar u al uw boodschappen kunt halen voor uw verblijf. De accommodaties bieden voldoende gelegenheid tot het bereiden van een ontbijt, lunch en diner.

Omgeving van Bungalowpark Het Verscholen Dorp.
Ontdek de vele recreatieve mogelijkheden die u vanuit Bungalowpark Het Verscholen Dorp kunt maken. U kunt hier optimaal genieten van eindeloze fiets- en wandelroutes. In de omgeving van Harderwijk bevinden zich eeuwenoude vissersplaatsjes en kastelen die zeker een bezoek waard zijn. Of wat dacht u van een uitstapje naar Koningin Juliana Toren? Dit pretpark ligt op een klein half uur rijden en is leuk voor jong en oud!

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

8.1
Anoniem
18 sep '17

Zeer verrast mooie bungalow modern aandacht voor hun gasten goede service. Mooi welkom in de...

7.2
Anoniem
22 sep '16
Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.