Beoordeling Bungalowpark De Zeven Heuvelen

7,4
239 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,1 Faciliteiten 7,3
Schoonmaak accommodatie 6,3 Prijs/kwaliteit 7,4
Park algemeen 7,8 Kindvriendelijk 6,5
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 14
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 43
Geen kinderen 182
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
70% van de gasten raadt Bungalowpark De Zeven Heuvelen aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 27-02-2017
2-persoons appartement
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,2
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
Wij verbelven in een 2 persoons studio. De studio is erg ruim en comfortable. We waren verrast door de grootte van de studio. De Wellness is bij de prijs inbegrepen. Super! De sauna en Turks stoombad zijn heerlijk en daarna heerlijkz wemmen in het zwembad. Wel belangrijk om van tevoren even te vragen wanneer het zwembad gesloten ivm zwemles. dit wordt niet doorgegeven bij de receptive en dan kun je dus voor onverwachte verrassingen komen te staan.
TipsHet Afrikamuseum en het Bevrijdingsmuseum zijn zeer de moeite waard om te bezoeken.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 17-11-2016
2-persoons appartement
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 7,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
Geweldige aanbieding voor midweek in laagseizoen. Ruim en comfortabel hoekappartement gekregen i.p.v. geboekte studio. Genoten van zwembad, wellness en fitness.
TipsBoeiende musea vlakbij en ook over de grens (in Xanten).
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 24-10-2016
4-persoons appartement
 
review cijfer
5,9
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Wij verbleven in een 6 pers appartement met 2 personen.Voor 2 personen ok maar zeker niet voor 6.Appartement was aan renovatie toe.
TipsAfrika museum en Orientalis in Berg en Dal een aanrader.Pannenkoekhuis de Duivelse berg,lekkere pannenkoeken ook glutenvrij.Eigenweijs in Groesbeek heerlijke lunches.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 24-10-2016
4-persoons appartement
 
review cijfer
8,9
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk -
Prima hotel/appartementenhotel in een prachtige omgeving. Mooie ruime appartementen van alle gemakken voorzien.
TipsWij hebben heel lekker gegeten bij Huis Valois en de golfclub verder hebben we koffie gedronken bij Eigenwijs dit is een leuke lunchroom met veel zelfgemaakte gerechten. Verder hebben we ook gegeten bij het Broertje wat een tapasrestaurant is ook dat is een prima restaurant. Onder de AH in de Dorpsstraat kun je 24 uur gratis parkeren. Nijmegen en Arnhem zijn mooie steden om te bekijken en de Heilige Landstichting heeft meerdere mooie gebouwen, de kerk kun je echter alleen in het weekend van binnen zien.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 06-10-2016
2-persoons appartement
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
zwembad prima, sauna wel klein, maar goed te doen. Jammer, dat er geen raam op de slaapkamer was.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 24-08-2016
4-persoons bungalow
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
mooi ruim huisje, prima bedden en ook nog een wasmachine. mooi aangelegde tuin. echt vakantie.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 08-08-2016
2-persoons appartement
 
review cijfer
6,7
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Mooie studio voor 2 personen, met een prachtig balkon aan de voorzijde,krappe slaapkamer bevat 2 goede losse bedden, 2 nachtkastjes en 1 lampje waar geen elektrische aansluiting voor was. Keuken voorziening is basis maar voldoende een koekenpan werd wel gemist ook een extra elektrische aansluiting zou zeer handig zijn. Door de hoge plafonds en matige afwerking is het spinnenweb vrij houden van de ruimte lastig. ontbreken van plintjes bij de keuken is onhygienisch. TIP: Airco op de gangen.
TipsPannenkoeken rest. De Duivelsberg, Bierbrouwerij op 300mtr, Wandeltocht vanaf hotel wolfsberg, Beste spare ribs ever in rest.locomotief
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 11-07-2016
4-persoons bungalow
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Wij vonden het een zeer comfortabele en ruime bungalow met een mooi aangelegde tuin met veel privacy. Het park zag er verzorgd en schoon uit.
TipsVanuit het park is het met de fiets slechts enkele minuten naar het gezellige centrum met diverse leuke eetgelegenheden. Wij hebben heerlijk buiten gegeten in het tuinterras van restaurant de "Dikke Mik" met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ook bij restaurant "Spil"kan je heerlijk eten. Vanuit het park kan je prachtige fietstochten maken (o.a. langs de Maas). Ook de Ooipolderroute nabij Nijmegen is zeer de moeite waard.
 
Beoordeling van Wiersadje | Geen kinderen | 27-11-2015
4-persoons bungalow
 
review cijfer
6,4
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Ons huisje was kaal en koud. Geen schilderijtje, geen accessoires. Alleen maar donkere lege meubels. Geen info over apparatuur, slechte TV, zowel beeldkwaliteit als ontvangst. Diverse lampen die niet werkten, waaronder de buitenverlichting! Op het park zelf bijna geen lantaarnpalen. Slaapkamer zonder nachtkastjes, bedlampjes, nauwelijks stopcontacten, geen kledinghangers. Aan de oppervlakte was alles redelijk schoon, maar als je wat kritischer keek meerdere smerige plekken in huis.
TipsIn Nijmegen zijn veel leuke betaalbare restaurants. Een bezoekje aan google voor je op pad gaat loont echt de moeite. Aan te bevelen: De Gelagkamer aan de Waalkade.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-08-2015
4-persoons appartement
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 6,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 5,3
4 persoon appartementwas heel goed. Kinderen onder de13 mogen niet fitnesscentrum gebruiken. Dit was niet verteld.
TipsMooi wandel gebied
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000