Op loopafstand van het park vindt u een supermarkt, fietsenverhuur, midgetgolf, golfbaan, snackbar en restaurant.

Graag het totaalbedrag voldoen middels de factuur die u van het park toegestuurd krijgt. Indien u binnen 3 weken voor aankomst heeft gereserveerd betaalt u het totaalbedrag bij aankomst.
- Wanneer u meer dan 3 maanden voor aankomst reserveert ontvangt u de bevestiging/factuur van het park uiterlijk 2 maanden voor aankomst. Indien u de bevestiging/factuur van het park graag eerder wilt ontvangen kunt u contact opnemen met het park.

Voor het gebruik van de zonnebank en/of beauty center wordt een aparte toeslag berekend

Er zijn geen huisdieren toegestaan in de appartementen.

Bij aankomst wordt er via een éénmalige machtiging een waarborgsom gevraagd van € 250,- per accommodatie.

Het zwembad/wellness en fitness is van maandag tot en met zondag toegankelijk. Echter is de toegang gebonden aan de checkin-out tijden. Toegang tot de faciliteiten is vanaf 15:00u tot het moment van uitchecken 11:00uur. Buiten deze tijden kan men tegen een gereduceerd tarief ( normaal € 18,- per dag ) van € 9,- pp gebruik maken van de faciliteiten.

Van dinsdag t/m donderdag van 15.30 – 18.30 is het zwembad gesloten. In de vakantieperiodes is het zwembad open (week 30 t/m 33 in 2018). Tijdens de gesloten uren kan er wel gebruik gemaakt worden van de sauna’s, het stoombad en het fitnesscentrum.

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.