Ruim opgezet park met volop sportieve mogelijkheden

Ligging van Bospark Ede
Midden in de Gelderse natuur tussen Ede en Lunteren ligt het ruim opgezette Bospark Ede.

Faciliteiten van Bospark Ede
Bospark Ede beschikt over een openluchtzwembad, een recreatieruimte en een speeltuin. Verder vindt u er veel ruimte voor bijvoorbeeld een partijtje voetbal of badminton. Als gast van Bospark Ede kunt u onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten op alle andere TopParken.

Eten en drinken bij Bospark Ede
Op Bospark Ede vindt u een snackbar voor een snelle hap.’s Avonds nog borrelen? In het café van Bospark Ede kunt u terecht voor een lekker drankje en snack.

Omgeving Bospark Ede.
De omgeving van Ede staat in ieder jaargetijde garant voor vermaak. Op de fiets of voorzien van stevige wandelschoenen verkent u bijvoorbeeld de mooie Gelderse natuur. Ten noordoosten van Ede vindt u tevens een groot aantal mountainbike routes - voor de échte actievelingen. Herten spotten in Nationaal Park de Hoge Veluwe, een dagje Apenheul, het Dolfinarium in Harderwijk, een huifkartocht maken.... u zult zich uitstekend vermaken tijdens uw verblijf in Bospark Ede.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

5.8
Anoniem
12 sep '16

Chalets staan tussen permanente bewoners in.Omgeving zijn hele oude afbraak caravans.Chalet is...

6.2
Anoniem
23 jun '16
Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.