Prachtig gelegen park aan het Friese merengebied

Pluspunten:
- Binnenzwembad
- Paradijs voor watersportliefhebbers
- Gratis WiFi
- Eindeloos fietsplezier door bossen, langs meren en pittoreske dorpen

Ligging van Vakantiepark de Kuilart.
Vakantiepark De Kuilart is gelegen in Koudum, dit dorp ligt in het prachtige nationaal landschap Zuidwest Frylan. Daarnaast ligt het in het Friese merengebied, tussen de Fluessen en de Morra en is het, hoe kan het ook anders, een paradijs voor liefhebbers van de watersport. Vakantiepark De Kuilart is tevens een camping en u voelt bij aankomst direct een gezellige en levendige sfeer.

Faciliteiten van Vakantiepark De Kuilart.
Er is genoeg te beleven op Vakantiepark De Kuilart. De kinderen vermaken zich in het overdekte zwembad (niet het gehele jaar open) of buiten op het zandstrandje met het speelschip. De jachthaven van Vakantiepark De Kuilart is het absolute paradepaardje. Niet voor niets zijn de jachthaven en haar voorzieningen door de ANWB gekwalificeerd met 5-sterren. Uw eigen boot kunt u hier tegen een kleine vergoeding aanleggen. Bent u een beginnende of gevorderde watersporter? Op Vakantiepark De Kuilart kunt u (leren) zeilen en surfen met behulp van een gediplomeerde instructeur. Heeft u geen eigen boot? Geen probleem want u kunt ter plaatse een boot, sloep of kano huren. In (bijna) alle schoolvakanties worden er op Vakantiepark De Kuilart leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Eten en drinken bij Vakantiepark De Kuilart.
In It Skippershûs (restaurant, café en snackbar) kunt u terecht voor een heerlijk diner, lunch, drankje of een snelle hap. Vanuit het restaurant of vanaf het terras kijkt u onder het genot van een drankje uit over de Friese meren. It Skippershûs en het zwembad zijn geopend van april tot en met de kerstvakantie. Daarna is de horeca enkel geopend voor groepen op reservering. In de supermarkt kunt u van april tot september dagelijks terecht voor uw dagelijkse boodschappen en verse broodjes. In de andere maanden is het mogelijk om verse broodjes te bestellen bij de receptie en deze 's ochtends op te halen bij het restaurant.

Omgeving van Vakantiepark De Kuilart.
Houdt u van wandelen en fietsen? Maakt u dan eens een tocht door het ongerepte landschap van de Gaasterlandse bossen of bezoek de schilderachtige Friese dorpen en steden zoals Stavoren. Vanaf Vakantiepark De Kuilart bereikt u in een handomdraai andere Friese steden zoals Hindeloopen, Heerenveen, Sneek en Lemmer. Kortom, een verblijf op Vakantiepark De Kuilart met haar talrijke voorzieningen staat garant voor een afwisselende vakantie voor het hele gezin.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.