Riante appartementen op 100m van het strand

Pluspunten:
- Direct aan het strand en tegenover het bos gelegen
- Diverse watersportmogelijkheden (zwemmen, strandzeilen, kitesurfen, raften)
- Gratis WiFi
- Gratis opgemaakte bedden (m.u.v. de bedbank)

Ligging van Landal Ameland State.
Schitterend gelegen, op 100 meter van het strand, vlakbij het historische dorpje Nes ligt dit gezellige appartementencomplex Landal Ameland State. Het vakantiepark is prachtig gelegen, u begeeft zich dan ook in een waar paradijs. Trek uw wandelschoenen aan voor een wandeling langs de Waddenzee en geniet van de natuur. Op het park zijn wandel- en fietsroutes verkrijgbaar.

Faciliteiten van Landal Ameland State.
Landal Ameland State beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er tafeltennis, een binnentuin met lego-tafel, een spelotheek en u kunt er ook sjoelen. De speeltuin is op loopafstand (50 meter) van het complex. Bent u een kunstliefhebber? November is de kunstmaand van Ameland. Kunstenaren uit binnen- en buitenland exposeren hun werk in o.a. de binnentuin van Landal Ameland State. Voor gasten is er ontbijtservice mogelijk: gasten kunnen broodjes bestellen via de receptie van het park

Omgeving van Landal Ameland State.
Het historische dorpje Nes ligt op ongeveer 1,5 km van Landal Ameland State. In dit dorp treft u zowel mooie oude gebouwen aan als ook een modern winkelcentrum. In de vakantieperiode is het hier een gezellige drukte in de sfeervolle restaurants en cafés. Ameland zelf heeft veel te bieden op natuur- en cultuurgebied. Er zijn tal van mogelijkheden om het eiland per fiets of te voet te verkennen. Het hele jaar door is het heerlijk om een strandwandeling te maken. Bent u een golfliefhebber? Op circa 10 kilometer van het park ligt Golfbaan d’ Amelander Duinen.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.