Hogenboom Waterpark Oan 'e Poel

8.1 Beoordelingen 12

Genieten van natuur, water en historische stadjes

Pluspunten:
- Waterpark midden in het Friese watersportgebied
- Elke woning beschikt over een eigen aanlegsteiger
- Ontdek Kameleondorp Terherne
- Bezoek het karakteristieke Friese watersportplaatsje Terherne
- Wandel of fiets door de omgeving met al haar natuurschoon

Ligging van Hogenboom Vakantiepark Oan`e Poel.
Hogenboom Vakantiepark Oan’e Poel is een splinternieuw park direct aan de oever van de Terhernster Poelen gelegen aan de rand van het dorpje Terherne in de prvincie Friesland. Vooral voor de watersportliefhebbers is dit een unieke locatie. Op 6km afstand ligt het centrum van Sneek met haar vele terrassen aan het water van het Sneekermeer. Overigens is de Terhernster Poel direct verbonden met het Sneekermeer, waardoor u vele routes kunt varen. Verder is het karakteristieke Terherne centraal gelegen nabij de Fiese steden Heereveen, Leeuwarden of Joure. Dus natuur, water en historische stadjes zijn sleutelwoorden als u op Hogenboom Vakantiepark Oan’e Poel verblijft

Faciliteiten van Hogenboom Vakantiepark Oan`e Poel.
U bereikt vanuit uw fraaie woning op Hogenboom Vakantiepark Oan’e Poel direct uw boot omdat iedere woning een eigen aanlegsteiger heeft. Op het park kunt u ook een sloep huren voor elke periode die u wenst. Verder zijn er fietsen, skelters, waterfietsen, surfplanken en zeilboten te huur. Ook is er een haven en een boothelling aanwezig. De kinderen kunnen zich uren vermaken in de zwemplas Het park is in aanbouw en de beheerder zal alles in het werk stellen om de overlast tot een minimum te beperken. Uw auto kan geparkeerd worden op de algemene parkeerplaats.

Eten en drinken van Hogenboom Vakantiepark Oan `e Poel.
Er zijn geen speciale faciliteiten om te eten of te drinken op het Hogenboom Vakantiepark Oan’e Poel. Wel zijn er in de onmiddellijke nabijheid ontelbare knusse restaurantjes in de watersportplaatsjes in en rondom Terherne.

Omgeving van Hogenboom Vakantiepark Oan`e Poel.
Hogenboom Vakantiepark Oan’e Poel is een unieke plek om aan het water te ontspannen. Vanuit uw woning met tuin aan het water heeft u zicht op al het voorbijvarende verkeer en dat geeft een extra dimensie. Het Friese watersportplaatsje Terherne is zeer de moeite waard om binnen te varen of een wandeling te maken. Het dorp ademt veel sfeer uit met haar vele terrasjes aan het water en geniet u hier volop van de passerende boten. Ook is Terherne bekend door “De schippers van de Kameleon”. Het kameleonavontuur in Kameleondorp Terherne is al 15 jaar een bijzondere plek voor een dagje uit voor de gehele familie. Ontdek De Kameleonboerderij met speelstrand of vaar naar het Kameleoneiland en geniet van het avontuur. Verder zijn er in de omgeving ontelbare meren, kanalen en riviertjes. U maakt hier zowel mooie vaar- als fietstochten. Tevens is een bezoekje aan bijvoorbeeld Sneek, IJlst, Sloten en Leeuwarden een aanrader.


BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.