Aan de oostkant van Terschelling, aanrader voor rustzoekers

Ligging van Vakantiepark Tjermelân
Vakantiepark Tjermelân is de ideale locatie voor natuur- en rustliefhebber mede omdat het park autovrij is. In de schoolvakanties is het park de ideale plek voor gezinnen. U bevindt zich hier in het rustige grensgebied van de duinen en de polder aan de oostkant van Terschelling, op een steenworp afstand van het Natuurreservaat de Boschplaat, de Waddenzee en de Noordzee. Grote kans op een lekker zonnetje want op Terschelling schijnt de zon gemiddeld twee keer zo vaak als op het vaste land..

Faciliteiten van Vakantiepark Tjermelân
Vakantiepark Tjermelân is een modern, veelzijdig en kindvriendelijk bungalowpark dat beschikt over diverse luxe chalets, appartementen en bungalows. Er zijn diverse bungalows langs de weilanden gelegen, waar u een adembenemend weids uitzicht heeft tot aan de waddendijk. Een fantastische omgeving voor natuurliefhebbers. Wilt u een hond meenemen? Geen probleem. Wilt u zo vriendelijk zijn om dit bij het boeken aan te geven? Een aantal accommodaties is namelijk huisdiervrij.

Eten en drinken bij Vakantiepark Tjermelân
Op Vakantiepark Tjermelân vindt u een gezellige ontbijtzaal met een broodjes- en ontbijtservice. Ook heeft Tjermelân een wasserette, sauna, zonnebank, rijwielverhuur en gratis WiFi gebruik. Oplaadpunten voor elektrische fietsen en scootmobielen zijn aanwezig. Verspreid over het park staan diverse speeltoestellen waaronder een fantastisch houten speelschip en een groot schaakspel. In de zomermaanden worden er vele leuke gratis activiteiten voor de kinderen georganiseerd waarbij Ekkie de mascotte zeker even komt kijken.

Omgeving van Vakantiepark Tjermelân
Vanuit Vakantiepark Tjermelân kunt u alle kanten uit. De plaatsjes Hoorn en Oosterend liggen binnen handbereik. Dit grootste Waddeneiland biedt in alle jaargetijden voor ieder wat wils: struin over de uitgestrekte stranden, verken de duinen, het bos en geniet van de rust. Ondekt de charmante dorpjes met oude huisjes, diverse knusse cafés en restaurants. Vakantiepark Tjermelân biedt u alle ruimte om heerlijk uit te rusten en vakantie te vieren.

BungalowS.nl en Weekendjeweg.nl hebben een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet u zeker dat u bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar www.bewustopreis.nl.

 

8
Remco
3 nov '17

Mooi park. Schitterende locatie.

8.4
Anoniem
24 okt '17
Bekijk alle beoordelingen
Prijzen en beschikbaarheid
Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van Bungalows.nl.